17438
-
#133 Ja... azt hittem most a PC-sek hoznak fel valami normális indokot, hogy miért is dögöljön meg az összes konzolos :)))) -
#132 Jé ez pont hárommal több mint amennyi a konzolhoz kell... :o
Nem beszélve a többi alapvető progiról, kodekről... -
Kethamin #131 nem is volt még word meg excel, amikor megjelentek a bill.-ek. :O -
#130 Jahmm, bocsánat!!! EGYET ELFELEJTETTEM!!!
Miért is 16 k a konzolos gamma?
ÉNÉNÉN tudom!!!
Mert a microsoft nagyon jól tudja, meg a szoni is, hogy olyan lépéseket tudnak tenni a warezosok ellen, hogy többet nemtudják használni a gépüket..
Szóval, akármennyi pénzt letudnak az emberről húzni...
Microsoft megpróbálta ezt az FSX el, de nemjtt be...Amint lement az ára tisztességesen egyből vitték... -
#129 De szólhatnátok valamék videóvágós fotosopphuszárnak itten, hogy csináljon már normális méretet belőle, meg kell mellé némi dühöngés. -
Neoncsoves #128 +fav -
#127 hol van 100-ért 32"-es? linkeld már be, úgyis kéne venni valmit, a 17esek nagyon összementek itt az asztalon :C -
Neoncsoves #126 xboxból meg tudsz élni? nem. de azért fogadjunk van jó 150ezer a PCdbe csak azért hogy tudjál PC exkluzív játékokkal játszani -
#125 még a legeslegelső amik szétfüstőltek a didrájzingtól de az enyém azt is kibírta -
#124 Nem,de akkor ne ezt az indokot hozza fel,hogy neki milyen olcsó. -
#123 kurva jó a banner :D -
#122 Célcumó te balfasz? A konzolt játékra találták ki. A kontrollerét játékra találták ki. A billentyűzetet meg word+excel +satöbbire.
Ezt a balfaszt... -
Neoncsoves #121 hálókártya,chipset,vidkari -
#120 -
Kethamin #119 neked mennyibe került a box a tv-vel együtt? -
Neoncsoves #118 tudod mit. kapcsold ki a gépedet most, és menjél xboxozni. ja hogy éppen most léptél ki egy stratégai játékból és jösz osztani az észt? konzol nagyon jó, de csak erre: püfölős (tekken féle) játékokkal játszani meg ilyen jó kis korhatár nélküli ugráljunk a gyümölcsért stilusu játékokhoz -
#117 És az baj ha többet költ mint te ? -
#116 Bingo! Ezért lehet, hogy ők is játszottak több jó gammával ebből kifolyólag... Hmmmm... think -
#115 Jólvan drágám, töröld meg a szád és ülj le!... A hármat felsorolnád kérlek... -
#114 Sokat..De minden arra van, hogy a maximumot hozza ki a cumóból, és minden egy célcumó..Nemúgy mint a konzolnál, ahol 40-50 kombinációt sűrÍtenek egy ~15 gombos controllerre..
MIkor egyszer drep régebben átjött, és tekkeneztünk vagy mit játszottunk, hát elfogott a szánalom, hogy már külön opcióvan a kombinációknak..: CCCC
-
#113 mázlid van .. majd egyszer beüt a piros-kör-halál és akkor nézhetsz :D
melyik generációs boxod van?
-
#112 ???
-
Neoncsoves #111 -
#110 Ha jobban kennéd a témát nem lennél balfasz. Egy akkora balfasz mint a ház. Egy gigantikus nagy. Akinek még nagyságrendileg sem sikerült eltalálni az árakat a szánalmas érvelésében. Mondom én, klasszikus balfasz. -
Neoncsoves #109 szar az összes konzol :C -
#108 -
#107 Amúgy meg ha már anyagiak,a konzolos nem vesz gépet?Már csak azért is,mert vannak only pc játékok.Jéé,akkor lehet ők költöttek többet? -
#106 kéne valami jóak baner ide! -
#105 Akkor miről szól, továbbra is várom az értelmes magyarázatot ! ? :DDDDDDDDDDDd -
Neoncsoves #104 hát nem láthatsz túlmessze -
#103 Igazad van... Csakúgy mint kamukonfiggal felvágni... -
#102 azaz dühöngjetek:DDD itt a hétvége lekell vezetni a hét fáradalmait -
Neoncsoves #101 3-at de nem veszek meg minden szar megjelenő LEGSZARABB játékot 18kért, letöltöm megnézem, tetszik megveszem. csáááááá -
#100 Mégegyszer: nekem nincs konzolom, PC-s vagyok ....
De kilátok a fejemből :DDDDDDDDDDDd -
Kethamin #99 ték -
#98 egyrészt már leirtam h az kamu konfig,utolsó PC-met is SAJÁT,MEGTAKARITOTT pénzből vettem,és a következőt is SAJÁT,MEGTAKARITOTT pénzből veszem.mellesleg eléggé szöveg ez az apuci anyuci vette szöveg -
#97 tudjukmiért... :D -
#96 Nem egy csúcsgép, de nem is egy gyenge kis konzol...
SZóval, még ez a gép is odakeni a konzoljaitokat....
Hát, kicsit jobbankenem a témát, de te biztos jobbantudod, kemény kis konzolos: C -
Neoncsoves #95 ha olyan fos lenne az a pc... drágalátos konzolbuzik... HOGY JÁTSZANÁTOK PASZMEK? -
#94 Szavanyú az szőlő, mi? Mondcsak reinstall után mennyi drivert rax fel?