17438
-
#173 Húöcsém, ez aztán az elmebeteg téveszmés pszichopaták gyűjtőhelye -
#172 na látod ez egy jó ötlet, nem is értem, miért nem hajkurásztok mindenféle erkölcstelen kislányt az éjszakába, helyette itt ölitek egymást,....ejnye :( -
#171 "5évesen olvasni meg irni tudtam nagybetükkel"
Amúgy látszik... Rögtön két hiba az idézett szövegben -.- -
#170 Esküszöm poén dolog nézni, hogy felcserélődtek a szerepek a leáldozós topikhoz nézve xD
Most magyarázkodhat a sok konzolhuszár :D
[/külső szemlélő] -
#169 Narancsolj. Nem nagy márka de még ócsóbb is, játékra jóak.
Ha jobbat akarsz, LG és Samsung bárhol van 107-115körül (gúgli 32" lcd tv ár), ha meg olcsóbbat, az is akad akár a 80k körüli kategóriában is (de azok má nagyon noname-ek).
Csóróknak noname, vagy Hyundai, vagy Daewoo...
Középosztálynak LG, vagy Samu, bőven sok egy konzolhoz
Sznoboknak meg ott a Toshiba, SONY, miegymás. -
#168 Egyet sem, reinstallom sincs, linuxom viszont de. :) -
Neoncsoves #167 -
#166 Azt a lent hülyézőt is kérem banolni... nem hiszem el, hogy nem bírják tűrtőztetni magukat... ejj-ejj... -
#165 lol -
Neoncsoves #164 az már nem állna vele szóba -
#163 Uff, de nyalás szagot érzek... -
Kethamin #162 ja bocs, akkor vegyen neki az apja egy kurvát és azzal játszon... -
Neoncsoves #161 balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz? -
#160 Te beszélsz viselkedésről hülyegyerek -.- -
#159 Igen, rettentően sok idő az az 5 perc, amíg az ember feldobálja azt a 3 alap drivert :D
Te például mit tudnál kezdeni, ha elszaródna a konzolod? :D -
#158 jóóólvan emese,mennyél dugd fel magadnak a vibráló gamepadot magadnak -
#157 Milyen videókarit kértél karácsonyra? -
#156 Az most a PC sek megánügye, hogy tünkrebasszát a játék ipart, de az élvezet, a sebesség, és a látvány sose marad el...
Ui: ÉS IGEN! ÉN AZ VAGYOK AKINEK MINDEN JÁTÉKA EREDETI MÁR , mert beláttam, hogy a warez szar....
Ennyi...
Ha akarod akkor mutetok képet, meg egy steamot, hogy mim van... -
#155 Erre elég lenne egy 10 ezres mobil ! :DD -
Neoncsoves #154 lenne xbox360am, arra is warezolnék, kapják be a fejlesztők! legalábbis azok amelyikek szarjátékot adnak ki... -
[:DS:ASD:ASD:ASDASD] -
#152 Modik, ban-t a balfaszozó pécéseknek! Tanuljanak már meg viselkedni :DDD -
#151 reinstall? mármint évente egyszer? amikor betolom az unattended.txt-s, slipstreamelt korongot s elmegyek vacsorázni és mire visszajövök végzett? hát akkor az összeset. :D -
#150 az a gáz, hogy már volt neki -
Neoncsoves #149 egyébként én hamar megtanultam irni (5évesen olvasni meg irni tudtam nagybetükkel) mert volt gépünk és megtanultam a billentyüzetről a betüket! xboxon max a kört meg a kockát meg a háromszöget meg az x-et tanultam volna meg S:D:ASD_?AF:_SD?FDF -
#148 Pont ez az, ki az az istentelen nyomorék, aki konzolt vesz?: C
uhh, sajno sok aki csak annyi érzékkel nemrendelkezik, hogy nyomjon egy installt, ami kb 3 gomb....És nemveszi észre, hogy mennyire lehúzzák... -
Kethamin #147 a balfasz, a balfasz... kussolj és menjél apucihoz, hátha vesz neked egy ps3at -
#146 Láma? -
#145 Ez a kedvencem : ha olcsóbb lenne, bíz isten megvenném... Vagy : letöltöm ha tetszik megveszem :))))
Közben sorban csukják be a boltot a PC-s fejlesztők vagy adnak valami szuperjó játékot a köcsögkonzolosoknak :)))))))
Te érted ezt, miért van ...? :DDDDD -
#144 Ok. Tetszőleges alkalmazással helyettesítsd be őket. -
#143 Oda-vissza értelmetlen faszság az egész:) Egyik oldalról sem jön normális indok. -
#142 Öt-hétezer forintért hozzá lehet jutni nem használtan erdedeti remek játékokhoz. Szánalom vaty! -
Neoncsoves #141 JOY* -
#140 A billentyűzetet univerzális input eszköznek találták ki, amin nem 3 gombbal kell bepötyögnöd a játékosneved. -
#139 Jó nagy szókincsed van hülyegyerek,menjél ikszbokszozni. -
#138 Ennyire nemkéne elfogultnak lenni...
most csak úgy csöndbe, valld már be, mennyivel kényelmesebb egy egérrel billel nyomni, mint a yoj -jal?
SOKKAL!
Abban mi az élvezet, ha auto aim ránt a célkereszt az ellenfélre? :CCCCCCCCCCC
-
Neoncsoves #137 balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?balfasz?V -
#136 Éljen a PC! Diablo 3 POWA! -
Neoncsoves #135 kodek? egyet se raktam fel és megy! VLC Media Player, minden videofájlt lejátszik. winampot felrakok, minden audiofájl megy. firefox, tudok böngészni! ennyi -
#134 Még egy balfasz. Te sem fogod fel, hogy JÁTÉKOK JÁTSZÁSÁRA VAN A KONZOL. Ebből megélni? A balfasz...