17438
  • sweech
    überszánalom ez a téma.
  • [HUN]PAStheLoD
    ez a magyar trend. külföldön azért sokkal többen veszik meg. plusz tényleg nagyon jó játékokat sokan megvesznek a multi miatt.

az a baj, hogy nagyon mennek a frencsájzjátékok, mint a szimsz, mint az EA Sports összes kacatja, és ezek teremtettek "mainstream" réteget, de ők csak a szar casual gamerek, akik amúgy is kb. annyit értenek az egészhez, hogy kettőt kattintanak a simszen és várnak és jó lesz. ők azok, akik leginkább megérik a befektetést a kiadók szemével. megveszik a játékot, nem igazán sírnak, ha nincs patch, leszarják a multit, vagy kicsit kipróbálják aztán ennyi, szóval nekik elég kiadni valami trágyadombot egy már befutott címből, és profit. ezeket nyilván nem veszik meg a gémerek.. csak mégis hol húzzál határt? mit vegyél meg? mit ne? miért fizess? MIBŐL? stb..
  • Neoncsoves
    nem multimilliomosak a szüleim, sőt panellakásban lakunk nem 8emeletes villában medencével meg jakuzzival és nincs saját autóm
  • Kethamin
    hol volt a konzol amikor én doom, doom2 2, wolfenstein 3d, spear-el játszottam? sehol
  • DanielT
    Képtelen rá. Mert balfasz.
  • mila69en
    a statisztikák egyre inkáb nem ezt mutatják:DDD a szimek is stéplassan átakarodnak konzolra:D 1-2 év azt lehet majd várni a gtr-re pc-n a konzolon valo megjelenéstől kb fél évet hogy hátha bejelentik a pc verzát
  • theone91
    GÉMING!!! Fogd már fel...!!!
  • lac coo
    Akkor te egy vagy a kevésből..De sajna tőled még éhen döglenek a PC-s fejlesztők :))))
  • DanielT
    Ugye! Én is ezt mondtam neki! És nézd meg milyen cúnyán viselkednek
  • Neoncsoves
    Hobby: Photoshop

bocs, gondolom nem xboxon
  • Máté94
    Amúgy lehetne egy olyan bannert mint a a Konzolosoknak,hogy a PC így rossz meg úgy rossz.Ezért ennek tiszteletére csinálhatnánk egy ugyan ilyet csak Konzol gaming-el és egy szép XBOX piros körrel:D
  • solo
    Tanulj meg játszani pc-n, ne auto aimból nyomjad konzolon, hanem reflex aimból PC-n...
  • Dying Soul
    szartopik, kapcsold ki, hülyegyerek.
  • lac coo
    fikázod és azt sem tudod ik vannak konzolra ? LOLLER :)))

Nézz utána inkább mik VANNAK konzolra ami PC-re soha nem lesz :))))
  • milk41
    szerintetek az ati,nvidia mi a tökömet csinálna ha nem lenne game pc-re???SEMMIT,max foskonzol is bővihetős lesz aminek meg nincs értelme,de amúgy HAJRÁ A KONZOLOSOKNAK!!!TARTSÁTOK FENN NEKÜNK A CÉGEKET!MI ITT MEGVESSZÜK 12RONGYÉRT A JÁTÉKOT TI MEG 17ÉRT!!!HAJRÁ HAJRÁ
  • greyfox
    nem, csak én játszom ilyen noname szarokkal, a tömegeknek írt játékok valamiért nem jönnek be :D
  • Kethamin
    nekem is 2001óta van ez a gépem, és 2002-be vettem bele az mx440-et :)
  • Neoncsoves
    GTA4et megveszem, mert tudom hogy jó. Itt csücsül a polcomon kb 16játék amikkel általában játszok is. CoD,CoDUO,CoD2,TF2,CoH,CoH:OF, Codename Panzers Phase One-Two,CS:SOurce, Day of Defeat Source, Red Orchestra, HL2:Deathmatch,Test Drive Unlimited,Operation Flashpoint, BF2,BF2:SF,FlatOut2... stb
  • Sadist
    Dehogynem, a PC-sek már rég elfogadták, hogy FPS-hez egér billentyűzet való.
  • Sir Quno Jedi
    Nem kéne sem személyeskedni, sem balfaszozni! Előbb-utóbb úgyis megy a totyik a gumiba ugye, ha erre jár egy kevésbé népnevelő hajlamú modi, de gondolom nem szertnének sokan banolodni innen, még a hülyébbek közül sem...
  • Beni521
    a PC-sek sose tudják majd elfogadni, h a konzollal nem lehet rendesen CoDozni
  • theone91
    Szánalom vagy... Remélem beszkenneled a bizonyítványod.

De ne ide linkeld, hanem a büntitopicba.
  • Kethamin
    ilyen noname szarok vannak csak konzolra?
  • [HUN]PAStheLoD
    neki is az van /volt/ azt hiszem (vagy talán második) :0
  • Neoncsoves
    nekem kb 5évig volt ugyanolyan gépem. holott egy xbox max 7évet él (5évem alatt nem baszódott benne semmi se tönkre)
  • lac coo
    100 PC-sből 80 nem vesz meg semmit, inkább ellopja :))))

És majd néz ki a fejéből ha alig van használható game :)))))
  • greyfox
    Sztem jól megfér egymás mellett a kettő.
    Pl. Warcraft III-at, Titan Questet pc-n nyomom, ami meg nem jelenik meg pc-re, mint pl ninja gaiden, L.Odyssey, azt 360-on :)
    Az ára sem volt para, kihagytam egy videókártya upgradet..

Tény, hogy multifplatform esetén szebbek a játékok (sok pénzért cserébe) pc-n, de sajna egyre kevesebb cím jelenik meg pc-re, ha meg megjelenik 1-2 év csúszással..
  • solo
    -ok tőled...
    Szánalom vagy...
  • theone91
    :O
  • Neoncsoves
  • Máté94
    Szerintem mindenki számára tiszta sor,hogy PC-s játék van és lesz is amíg a világ a világ:D
  • Neoncsoves
    5 évesen olvasni és írni is tudtam nagybetűkkel. tetszik? 5ös lettem évvégén nyelvtanból te zseni... angolom is gondolom jobb mint neked
  • DanielT
    Helyesírási hibát vétett, nem is egyet! Ban-t neki!
  • lac coo
    Na jó. mentem majd még benézek csodálkozni, milyen nagy az isten állatkertje :)))))
  • bardocz
    Hát mert nappal van
  • Neoncsoves
    aki írta, hogy használtan veszel 10ezerért játékot. PC-re veszek full zsir új játékot annyiért. még össze sincs karcolva nincs rajta az esti májkrém darabka meg a ráragadt geci, ami akkor jött ki amikor ráélvezett az xbox exkluziv játékra
  • solo
    Azta...Ilyet nemláttam még sose..

Ekkora szarkeverést. KiokÍtod a népet, majd elkezdessz nyalni..Ez a konzolos becsület?

Mented a menthetőt?
    Pff...
  • Kethamin
    az én configom: valami amd, 900Mhz, geforce mx440, 256 Mb ddr
  • lac coo

Ne, ezt így felgohatom jellemzésnek a kőkemény PC-s magról ???
  • DanielT
    A nyalás is csúnya szó, ha a nem megfelelő környezetnben használják. Mehet ide is a ban.