17438
-
#213 überszánalom ez a téma. -
#212 ez a magyar trend. külföldön azért sokkal többen veszik meg. plusz tényleg nagyon jó játékokat sokan megvesznek a multi miatt.
az a baj, hogy nagyon mennek a frencsájzjátékok, mint a szimsz, mint az EA Sports összes kacatja, és ezek teremtettek "mainstream" réteget, de ők csak a szar casual gamerek, akik amúgy is kb. annyit értenek az egészhez, hogy kettőt kattintanak a simszen és várnak és jó lesz. ők azok, akik leginkább megérik a befektetést a kiadók szemével. megveszik a játékot, nem igazán sírnak, ha nincs patch, leszarják a multit, vagy kicsit kipróbálják aztán ennyi, szóval nekik elég kiadni valami trágyadombot egy már befutott címből, és profit. ezeket nyilván nem veszik meg a gémerek.. csak mégis hol húzzál határt? mit vegyél meg? mit ne? miért fizess? MIBŐL? stb.. -
Neoncsoves #211 nem multimilliomosak a szüleim, sőt panellakásban lakunk nem 8emeletes villában medencével meg jakuzzival és nincs saját autóm -
Kethamin #210 hol volt a konzol amikor én doom, doom2 2, wolfenstein 3d, spear-el játszottam? sehol -
#209 Képtelen rá. Mert balfasz. -
#208 a statisztikák egyre inkáb nem ezt mutatják:DDD a szimek is stéplassan átakarodnak konzolra:D 1-2 év azt lehet majd várni a gtr-re pc-n a konzolon valo megjelenéstől kb fél évet hogy hátha bejelentik a pc verzát -
#207 GÉMING!!! Fogd már fel...!!! -
#206 Akkor te egy vagy a kevésből..De sajna tőled még éhen döglenek a PC-s fejlesztők :)))) -
#205 Ugye! Én is ezt mondtam neki! És nézd meg milyen cúnyán viselkednek -
Neoncsoves #204 Hobby: Photoshop
bocs, gondolom nem xboxon -
#203 Amúgy lehetne egy olyan bannert mint a a Konzolosoknak,hogy a PC így rossz meg úgy rossz.Ezért ennek tiszteletére csinálhatnánk egy ugyan ilyet csak Konzol gaming-el és egy szép XBOX piros körrel:D -
#202 Tanulj meg játszani pc-n, ne auto aimból nyomjad konzolon, hanem reflex aimból PC-n... -
#201 szartopik, kapcsold ki, hülyegyerek. -
#200 fikázod és azt sem tudod ik vannak konzolra ? LOLLER :)))
Nézz utána inkább mik VANNAK konzolra ami PC-re soha nem lesz :)))) -
#199 szerintetek az ati,nvidia mi a tökömet csinálna ha nem lenne game pc-re???SEMMIT,max foskonzol is bővihetős lesz aminek meg nincs értelme,de amúgy HAJRÁ A KONZOLOSOKNAK!!!TARTSÁTOK FENN NEKÜNK A CÉGEKET!MI ITT MEGVESSZÜK 12RONGYÉRT A JÁTÉKOT TI MEG 17ÉRT!!!HAJRÁ HAJRÁ -
#198 nem, csak én játszom ilyen noname szarokkal, a tömegeknek írt játékok valamiért nem jönnek be :D -
Kethamin #197 nekem is 2001óta van ez a gépem, és 2002-be vettem bele az mx440-et :) -
Neoncsoves #196 GTA4et megveszem, mert tudom hogy jó. Itt csücsül a polcomon kb 16játék amikkel általában játszok is. CoD,CoDUO,CoD2,TF2,CoH,CoH:OF, Codename Panzers Phase One-Two,CS:SOurce, Day of Defeat Source, Red Orchestra, HL2:Deathmatch,Test Drive Unlimited,Operation Flashpoint, BF2,BF2:SF,FlatOut2... stb -
#195 Dehogynem, a PC-sek már rég elfogadták, hogy FPS-hez egér billentyűzet való. -
#194 Nem kéne sem személyeskedni, sem balfaszozni! Előbb-utóbb úgyis megy a totyik a gumiba ugye, ha erre jár egy kevésbé népnevelő hajlamú modi, de gondolom nem szertnének sokan banolodni innen, még a hülyébbek közül sem... -
Beni521 #193 a PC-sek sose tudják majd elfogadni, h a konzollal nem lehet rendesen CoDozni -
#192 Szánalom vagy... Remélem beszkenneled a bizonyítványod.
De ne ide linkeld, hanem a büntitopicba. -
Kethamin #191 ilyen noname szarok vannak csak konzolra? -
#190 neki is az van /volt/ azt hiszem (vagy talán második) :0 -
Neoncsoves #189 nekem kb 5évig volt ugyanolyan gépem. holott egy xbox max 7évet él (5évem alatt nem baszódott benne semmi se tönkre) -
#188 100 PC-sből 80 nem vesz meg semmit, inkább ellopja :))))
És majd néz ki a fejéből ha alig van használható game :))))) -
#187 Sztem jól megfér egymás mellett a kettő.
Pl. Warcraft III-at, Titan Questet pc-n nyomom, ami meg nem jelenik meg pc-re, mint pl ninja gaiden, L.Odyssey, azt 360-on :)
Az ára sem volt para, kihagytam egy videókártya upgradet..
Tény, hogy multifplatform esetén szebbek a játékok (sok pénzért cserébe) pc-n, de sajna egyre kevesebb cím jelenik meg pc-re, ha meg megjelenik 1-2 év csúszással.. -
#186 -ok tőled...
Szánalom vagy... -
#185 :O -
Neoncsoves #184 -
#183 Szerintem mindenki számára tiszta sor,hogy PC-s játék van és lesz is amíg a világ a világ:D -
Neoncsoves #182 5 évesen olvasni és írni is tudtam nagybetűkkel. tetszik? 5ös lettem évvégén nyelvtanból te zseni... angolom is gondolom jobb mint neked -
#181 Helyesírási hibát vétett, nem is egyet! Ban-t neki! -
#180 Na jó. mentem majd még benézek csodálkozni, milyen nagy az isten állatkertje :))))) -
#179 Hát mert nappal van -
Neoncsoves #178 aki írta, hogy használtan veszel 10ezerért játékot. PC-re veszek full zsir új játékot annyiért. még össze sincs karcolva nincs rajta az esti májkrém darabka meg a ráragadt geci, ami akkor jött ki amikor ráélvezett az xbox exkluziv játékra -
#177 Azta...Ilyet nemláttam még sose..
Ekkora szarkeverést. KiokÍtod a népet, majd elkezdessz nyalni..Ez a konzolos becsület?
Mented a menthetőt?
Pff... -
Kethamin #176 az én configom: valami amd, 900Mhz, geforce mx440, 256 Mb ddr -
Ne, ezt így felgohatom jellemzésnek a kőkemény PC-s magról ??? -
#174 A nyalás is csúnya szó, ha a nem megfelelő környezetnben használják. Mehet ide is a ban.