17438
  • Neoncsoves
    gratulálok, 14 évesen honnan a retkes faszomból szedjek össze pénzt? ja tudom mennyek focizni. télen? LOLOLOLOL! főleg hogy baj van a gerincemmel ugyhogy ezzel a hülye dumával ne gyere! vagy menjek le bandázni haverokkal? este menjek el bebaszni meg füvezni? thx nem
  • riviera
    Ez így van. Játékra konzol, munkára mac.
  • Máté94
    Nem lenne egyszerűbb mind a két topicot bezárni?Így nem lenne konfliktus:)
  • Beni521
    konzolon voice chat van...
  • bardocz
    De akkor a társtopikot is;)
  • theone91
    Aputól?

Jöhetnek a kommentek, hogy megint ezt hozom fel, de hát igaz...
  • Beni521
    az én pc meg 8 éves :P azóta csak ram bővítés lett meg 1 db videokártya csere. ballagásomra meg kaptam iMac-et. Mac után nekem senki ne mondja h jó a PC
  • Kethamin
    és zavar?
  • [HUN]PAStheLoD
    de akkor miért nem a leáldozottban beszélgetsz? minek ugyan arról 2 tópíg? :D
  • theone91
    Még nem is volt a kezedben... Hiába kamuzol.
  • Sadist
    Mert kontrollerrel nem lehet csetelni :D A konzolos is ugyanúgy beleböfögne a csetbe, csak meg van kötve a keze :D
  • SuperCharger
    ======================================================

PC-s fórumtársak!

Könyörgöm! Az "A PC-s játékoknak leáldozott vol 2." topik puszta létezése mindennél egyértelműbben minõsíti azt a tábort.

Az ugyanilyen topik PC-s verziójának hiánya pedig egyértelműen minõsít minket! Most miért kellett ez?

Hogy hozzászóljak a vitához, én azért nem csípem a konzolokat, mert nem tudom elképzelni, hogy egy olyan számítógépet (értsd.: konzol) birtokoljak, amit annyira lekorlátoztak, hogy semmi másra nem jó, csak játszani.

Talán azért van, mert nekem elõször C-64-et adtak a kezembe, nem pedig Nintendo-t, és ez egyértelműen meghatározta onnantól kezdve az érdeklõdésemet. Talán ezzel minden PC-szimpatizáns is ugyanígy van, és talán minden konzolbújó éppen ellenkezõleg. De most miért kell ennyire utálni a másikat?

Az egyik játssza szépen a nagycsöcsű csajokkal bunyózósókat, meg az agyoneffektezett karddal összevisszaugrálósókat, meg azt kevés pár játekot, amit érdemes is, a másik meg játssza az unalmas, 2.vh. tankokat jobbra-balra kattintgatóst, meg kormánytekergetõs-izzasztóst, meg órákig tartó joystickfogdosóst, és HAGYJÁK EGYMÁST BÉKÉN!
    HADD csinálja mindenki, ami õt szórakoztatja, és HADD költsön el rá annyit, amennyit NEKI megér!

ÉS CSUKJÁTOK BE EZT A TOPIKOT, ÉS NE NYISSATOK MÉGEGYSZER ILYET!

- egy PC-s
  • Neoncsoves
    5 év alatt 1x sem cseréltem videokártyát, most kaptam új gépet karácsonyra...
  • theone91
    Kérlek zárd be! Nem értjük "egymást"! (egymást = konzolosok és pc-sek...)
  • solo
    Atyám...Tiszta recsegős,ropógós vacak....Pff...

Hát, inkább veszek egy logitech MX rev egeret 20 ért a géphet, ami aztán tényleg a csúcs, minthogy a konzolhov 20 ért egy vacak yoj-t...
  • Neoncsoves
    PC-n is kevesebb, ha normális szerveren vagy fent
  • Beni521
    de 5 év alatt legalább 3x cseréltél video-kártyát :P
  • Kethamin
    maradhatna a topik, kitakarítani, lehet itt olyan "kúltúráltn" beszélgetni mint a leáldozott topikban...
  • [HUN]PAStheLoD
    nyilván kell skill az konzolos FPS nyomkodáshoz is, de kb. nevetséges az egész. mint kormány nélkül autószimulátorozni. egyszerűen faszság. nem fogsz késsel festeni, mert nem arra való. a kontroller nem arra való, hogy egy kis célkeresztet pozicionálj pontosan egy nagy területen minnél rövidebb idő alatt (különben ugye elmozdul a célpont), hanem arra hogy forduljál, ugrabugrálj meg .. hát, kb. ennyi. az egér egy analóg kacat, nem tudom pontosan, hogy hány fokozat van a mostani kontrollereken, de ha átszámolod DPI-re, akkor kb. a kontroller ilyen nyóc körül van, a legszarabb dszunka egér meg mostanság 800-nál kezdődik. és akkor nem beszéltünk arról, hogy egérrel milyen pályát tudsz leírni, meg kontrollerrel mennyire szűk a mozgástered.

emellett fun meg vicces a Halo, de ne keverjük az FPS-sel. A Halo arcade. Ahogy minden lövöldözős kacat a konzolokon, lévén nincs hozzá semmi, amivel pontosan tudnál célozni. A WiiMote talán az első lépés, egy rendes kontroller felé.

és érdekes módon mennyien játszanak CS-t meg UT-t? pedig azok a Halo-hoz képest csak egyszerű pingpongjátékok, mégis valahogy van valami élémény az excelezésben..
  • bardocz
    Akkor zárd meg a pcs játékoknak leáldozottat is,köszipuszibb
  • Sadist
    Jócskán kijárna neked már a ban.
  • Neoncsoves
    ne zárd beeeee
  • milk41
    ezt úgy hivják hogy "fizessé köcsög,ha neten akarod tolni"
  • bardocz
    Hát szerintem kurvaszar.Viszont a sima box-hoz van egy kurvajó logitech kontroller ami nagyon kényelmes.Ezerszer jobb mint a 360,meg a sima gyári kontrollere.
  • solo
    Ehh, sajnos hülye voltam, és pár éve a toca 2 miatt vettem konzolt, hogy majd analoggal milyen faszán végigfogom tolni...
    Pff...Szánalom , nagyot csalódtam benne...
    Grafika semmi, fizika semmi...

GTA sa ban volt egy bug a konzolosban az egyik missönben, kiszedted a ps ből a dvd-t összetörtem,és a yojt meg bevágram a sarokba..Azóta is csak dvd-zésre használomazt a vackot, és aztvárom, hogy valki vegye már meg, mert csak fogja a port..-.-
  • Beni521
    egyáltalán nemjobb. CoD2-ztem PC-n, COD4-eztem xbox-on. semmi különbség, talán konzolon kevesebb a noobozás, cheaterezés meg nincs is. TDM ugyanolyam agyatlan hentelés, SD-be meg megy a taktikolás...
  • Sir Quno Jedi
    NAjó, nincs már nekem sem időm erre (meg uncsik is vagytok már). Este zárom a totyikot, vagy megy a gumiba (ugyanaz). Addig élvezzétek ki a dühöngő szabadságát, aztán újra kusshadás van és lehűlés, megy mindenki haza...
  • Kethamin
    Nem baj hogy egyre több embernek lesz konzol, ez is divat lesz pár hónap/év múlva :)
  • Neoncsoves
    és a drága konzolosok ahhoz mit szólnak, hogy a Doom készítője vagy ki, azt mondta hogy ameddig él, ő nem fejleszt konzolra csak PCre :)
  • theone91
    Amúgy volt már a kezedben 360 kontoller... Minőségibb mint bármely egér.
  • RAZOR27
    élj a kis álomvilágodban, ha nemjutsz ki belőle magad....
  • greyfox
    """Tudnátok nekem segíteni?????
    A GoW-ban belemegyek a versus-ba
    és ott az első kivételével mindegyik választásra ezt írja ki
    LIVE required
    LIVE is required to play online games. All sign-in gamer profiles must have LIVE access to contiune

Ez mi lehet?
    Segítsetek már mert nagyon szeretnék multizni!
    előre is köszi mindenkinek! :)
    msn címem: [email protected]"""
  • Neoncsoves
    mindenki magából indul ki. 1es
  • DanielT
    Te magyarázol aki képtelen megérteni a párhuzamot? B.... b.... balfasz ezis.
  • theone91
    Látom neked is a grafika az ami elsődleges. Én még mindig eljátszom a Mario-val és kb. hatszor élvezetesebb mint a krájszisz...
  • Neoncsoves
    szaron? lol. azon a "szaron" legalább lehet grafikát állitani (játékon belül) nem mindenki grafikabuzi
  • solo
    Fubarátom, akkor te nagyon nemértessz ehez..
    Tudod mit? Menjél már PLS GTA4 ezni, süssed le a konzolod, és menjél sÍrni a sarokba..Köszi...

Amúgy tudod, csak pont annyira gyenge, hogy fele annyi pénzből szarráverje a konzolt : )
  • Beni521
    azért nemegészen így van... játszottál már XBOX Live-on? nem? akkor honnan veszed
  • milk41
    én meg a GTA:SA-t:D nagyon szar:D
  • Kethamin
    ha itt akárki is balfasz, akkor te mi vagy? gondolkozz, és sírj apucinak.