17438
-
#333 megint nem tudsz számolni:
[URL=http://www.ebolt.hu/product155201_category4319.html]Lenovo ThinkVision L220x 22" Wide FULL HD TFT LCD monitor 76.050 Ft +ÁFA (91.260 Ft) [/URL] -
Beni521 #332 8 éves nemigazán mert 8 évesek nem fizetnek Live-ra. a fizetős online játékkal ki vannak szűrva az idióták. persze így is előfordul néhány, én még csak 1-2 vel találkoztam. -
#331 -
#330 1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2. LÚZER FC
2. Pécés dühöngő, ma haragszom a konzolra BAJNOK CSAPAT
Le kell győznünk a konkurenciát!! GYERÜNK -
Neoncsoves #329 gondolom nem láttál magadon kivül túl sok sötét embert -
Kethamin #328 mint mondta valaki az előbb, hogy jó a monitor is az igényteleneknek -
Neoncsoves #327 ahol a sok 8éves gyerek visongat a mikrofonba? -
#326 [szarkasztikus] Jaj, most megijedtem...! [/szarkasztikus] -
Neoncsoves #325 ja... ha ezt zárják, zárják azt a másik szart is mert áll a szőr a hátamon 1xűen... -
#324 Ezt beszoptad mert jár;) -
Beni521 #323 nem azt mondtam h PC-n nincs voice hanem azt mondtam h konzolon az irogatás helyett megy a voice -
Neoncsoves #322 ezt elugathatnád azoknak a konzolosoknak, akik állandóan jöttek böfögni a gta4 topikba, hogy ők már igenis gta4eznek.... meg sose lesz pcre stb... -
#321 "Este zárás/gumírozás, addig lehet dühöngeni, de nincs balfaszozás, személyeskedés!!! AJÁNLOM!"
Akkor zárd be a PC leáldozott topicot is:D -
riviera #320 xfoshoz jár igen -
Beni521 #319 konzolnak elég a HD Ready -
Neoncsoves #318
Népszerű témák
1. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
2. Pécés dühöngő, ma haragszom a konzolra
3. Codename: Panzers - Cold War
4. Peking 2008
5. Test Drive Unlimited
6. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
7. Ismerd fel a képről az autót
8. Radeon HD Series
9. Football Manager
10. Ismerd fel a képről a játékot
-
#317 Hát, te jónagy hülyeséget mondtál most..Mert a legtöbb moncsi meg nem full HD, sőt nem is HD képes, max megtudja közelÍteni azt a felbontást.De a lényeg, hogy azok meg Nemsokkal olcsóbbak..Egy 22" os fullhd moncsi is 2 kiló felett van.. -
#316 És sem szeretem azt a topicot, mivel ott is sokszor személyessé válik a vita.
Konzolos ne menjen PC-s topikba, PC-s meg ne menjen Konzolos topicba. Kész! -
#315 getalife -
Kethamin #314 gondolom nem minden játékba... battlefield 2-ben is van voice... -
Neoncsoves #313 SZINTE MINDEN konzolos erreveri a faszát hogy én mikor játszok majd full grafon 1080p-n... -
#312 Meg gondolom konzolokhoz jár a miki ajándékba :D -
#311 én már azt várom, hogy mikor nyit valaki egy "le a moderátorokkal" topikot
látom mindenki lávlol mindenkit -
#310 Ez a fullHD kötelező kitől származik? Akasszuk fel -
Beni521 #309 konzol és mac. pc szar :) -
Neoncsoves #308 egyébként 1-2 ilyen "apucitól" embert szivesen szájbabasznék párszor az öklömmel. -
#307 Aztaaa, és minden szerveren engedélyezve is van, ugye? :D -
#306 Elég egy monitor babám... -
#305 Ha ezt is zárják akkor a PC leáldozott topicra is mehetne ez a jel: mert ez így igazságos ennyi erővel:) -
#304 Nehogy már népszerűbb legyen a topik mint az ari emo csajok -
#303 Támogatva...
(Elég egy PC is Ubuntuval!) -
Neoncsoves #302 szorri, nincs full hádé tévénk:| -
#301 jaja .. -
#300 akkor már vegyél pc-t toszdmeg :D -
#299 ööö..Kinemszarja le, hogy kitől? Most komolyan?
Miközöd van hozzá? -
Neoncsoves #298 CoD2-ben is már benne volt... -
#297 Igen, de konzolt csak az vesz aki játszani akar (mivel ez a céjla) és így a "lekorlátozás" szó semmisé válik.
Legyen otthon Konzol és PC is! -
#296 Fudekomoooooooooooly...ööö..Mintha ez már régesrég cs ben is lenne : D -
Neoncsoves #295 egyébként egyesek itt úgy beszélnek, mintha semmit sem fizetnének nekik a szülei, vagy fizettek volna.
theone: gondolom anyádéknál laksz. sajnálom őket hogy ilyennel kell együtt élniük -
#294 Most le fognak ugatni, hogy a konzolon lehet filmet nézni, internetezni, meg akármit futtatni, sőt vehetsz hozzá egeret, billentyűzetet is :D