17438
  • sweech
    én meg kb. csak azokért a játékokért vennék konzolt :D
  • theone91
    Valaki féltékeny...

Segítek: Te! Hiába írod, hogy olcsóbban, úgyis ellopod...
  • [Jakuza]
    Hala istennek, hogy PC-re nincsenek azok a szaros buta verekedos jatekok amik a konzolos jatekok tobb mint felet kiteszik.
    Pedig egy kaptafara epul mind fel+fel+le kis utes + nagy utes + kisutes kombo. LOL
    Mondjuk legalabb nem kell esz hozza es talan a felhasznalo is megtalalja a nagy piros "Power On" buttont. :D
  • Bucser
    Akkor menj, verd rá, élvezd végig aztán lássuk a bambaface-t mikor fél 1 év késéssel mégis kijön Pc-re szebben jobban olcsóbban. (ugye ahogy az lenni szokott lásd Mass effect, RSVegas 2, és a többi egyre gyakoribb dolgot.)
  • Bucser
    Az nem 90-es évek 2. fele hanem 90-es évek vége.

nice try de inkább 95-97 között valamit.
  • Legend Killer
    csak arra jók, h megvegyük és félúton behalnak és mehetünk venni megin :D... direkt ilyenre építik :D.
  • Doomista
    szar orosz játékok...jók azért,de MÉGSE.
  • Legend Killer

fasz pöcs xbox 360-m két hónap alatt behalt, a kurvaélet és nem is cserélték ki, pedig garancia volt rá grrrr és morr és hrrrrrrrrrr és váááááááááá

én is dühöngtem :D
  • theone91
    Már csak a sztori miatt érdemes lesz megvenni!
  • mila69en
    rohatt kíváncsi vagyok rá remélem nem lesz csalódás:D
  • theone91
    Csütörtökön jön a Force Unleashed demó...

[nemigaz]Úgy sajnálom a PC-seket... :C[/nemigaz]
  • High end PC #847
    pl 1998-as NFS 3: ma is beindítom néha, maximálisan 1600x1200-ban képes futni...
  • Bucser
    egyet mondj.
  • High end PC #845
    " A '90-es évek vége felé közeledve még a 640x480 és 800x600 volt az elterjedt, de semmiképpen nem az 1600x1200 (játékok sem támogatták)."

Figyu, engem hidegen hagy, mi volt számodra akkor az elterjedt, a 90-es évek második felében már lehetett venni UXGA (1600x1200) 19"-21" monitorokat, és baromira voltak játékok, amik támogatták.
  • tugyiti
    havernál végig nyomtuk boxon coopba a gears of wart mikor kijött aztán mikor kijött végig toltam pc-n is .A kettőt összevetve még mindig a pc mellett teszem le a voksom,controller jjjjeeeahhh ppfffff.... :CCCcccc
  • Prince23
    Ez vmi féle gumiszoba?
  • Bucser
    Armed Assault, Operation Flashpoint.

Doom 1, Quake 1,
  • mila69en
    de örökös nagy kedvenc aza boiling point:DD még a béta állapot és rengeteg búg ellenére is oriási a hangulata
  • mila69en
    ezek közűl ami rohattul tetszet
    The Darkness
    Condemned 2
  • Istencsászár
    Elmult évből ami a beszt volt számomra.

1. The Darkness
    2. Halo3
    3. Condemned 2
    4. Orange box
    5. Clive Barkers Jericho
  • karajjj
    főnök, nekem csak egy kérdésem van: ennyi minden cucc használata mellett, neked mennyi a villanyszámlád? :D
  • gyuri12
    Főleg a floodos pályák azok,ahol izgi lesz! Majd meglátod!:)
  • Istencsászár
    Ne csak a halo legyen a téma:)

Mik azok az fpsek melyek szerintetek ütnek?
  • Istencsászár
    Jaja, normalon kitoltam anno, most pár hete kezdtem el legendaryn, teljesen más, össze sem hasonlítható a két játék, taktikázás, búvás, hátbakerülés, kivárás stb... igazi élmény.
  • Istencsászár
    Felesleges poszt volt, neked a halo univerzuom nem tetszik, ahogy az előző részek sem:). Lewarezolnád és kitolnád aztán fikáznád, gratulálok:)
  • mila69en
    hogy miért játszottam vele mert mikor megjelent haver kikiáltotta hulo3 azisten na mondom admá kölcsön hadd lessem meg én is azt az isteni fpst bekapcsolom indúl na mondom puff...mondom neki te ez tök gagyi:DDD aszonja "nem is játszottam vele mit fikázom" nah jó akkor add ide végig tolom márt csakzértis aztán utána fikázom:DD persze játék közben nem kellet csalodnom pozitivan
  • gyuri12
    A Halo3 ízin,és normalon konkrétan szar, Heroicon,és Legendaryn viszont nagyon jó. Próbáld meg Legendaryn, ott már nem unalmas, az ai FEAR szintű, a hangulat pedig az egekben. Ott már az életedért küzdesz!:D
  • Istencsászár
    Jó szerintem ne folytasd, attól hogy nem teknó szól alatta hanem szépen mesterien megkomponált élő zene az nem rossz, sőt kiváló ez is mutatja hogy igényes játék. Mitől béta? egy béta nem kaphat kitüntetéseket, sőt pár hete ujabb neves elismerést kapott a multipayere miatt...
  • theone91
    Látom te ilyen grafika-buzi vagy. ..

"Uhhúú... Krájszisz öccsém!!!"
  • gyuri12
    Hát bazdmeg, videók alapján mondod meg,hogy milyen is egy játék? Pláne a hangulatáról? Lol?
  • gyuri12
    Biztos kijátszottad?:)
    Hányszor is kellett a "pókkal" küzdeni? Nem csak egyszer,ahogy te írtad.
  • NEOreg3
    Köszönjük a szubjektív véleményed, HD videók alapján számomra ugyanaz a monoton lövölde, mint az elődei 0 hangulattal. A grafikáját meg legjobb esetben is max átlagosnak titulálnám, az meg rohadtul nem érdekel, hogy nem reccen be, örülhetnek a boxosok, hogy van még olyan játék, ahol folyamatos frém minden helyzetben.

DE ha esetleg kijönne PC-re ugyanúgy végigjátszanám, mivel FPS-ek terén szinte mindenevő vagyok.
  • Count Adyn
    Biztos a földön fekvőbe jó belerugni még:D
  • mila69en
    max 2 vel multiba szórakoztunk semmi több:DD nem nekem nem az univerzuma nem tetszett hanem a játék béta szaga:D a béna aláfestő zenék stb.... az átvezető videok azért jók voltak
  • theone91
    Most mi értelme megynyitni, ha este megint rákerül a lakat?
  • Istencsászár
    Sose értem hogy az emberek miért játszanak olyan játékkal amit a nevük hallatán is utálnak, és még kiritizálja is...
  • mila69en
    meg amúgyis ha egy játék jó easyn az jo hardon is meg mediumon is meg tököm tuggya min:) a hangulaton nem változtat de ennek a hulo3 nak semmi hangulta már a töltő képernyő zenéje is förtelmes volt a menüről nem is beszélve grafix meg hát itt-ott jó volt de volt ahol otvar:D meg végig olyan érzésem volt hogy hamar összekaristolták a játékot hogy legyen mán 360-ra huló3 oszt kész olyan béta szagúnak tűnt az egész:D
  • sweech
    "Több száz FPS-t játszottam ki"

ahapersze.
  • Istencsászár
    Univerzum és történet, szorosan kapcsolódik ( jó a története... ), lévén hogy trilógia.

Halo1 - unalmas monton és ez a pálydesingnek köszönhető, nem túl változatos
    Halo2 - most szereztem be xbxora, elég kellemes szép, pörgős, majd ha kitoltam megmondom milyen
    Halo3 - változatos, sose unalmas, sok helyszín, kell benne taktikázni, jó történet, jó harcok, mesteri zene... és szép, nagyon szép főleg a pályák, a karakterek lehettek volna szebbek, de amikor nagyon sokan vannak a képernyőn, jönnek az óriás robotok és megy a harc sok járművel akkor sem reccen be egy pillanatra sem a látvány meg magáért beszél...
  • Ron Ragm
    A legjobb megyek és lövök játék meg mindig is a Serious Sam és a Painkiller.