A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Hugomnak itthon van 360-a,volt sima box is,és szerintem kurvára nem kel odalenni érte.
Amugy is ha nem lenne PC, nem lenne konzol sem. Szerintetek a játékokat a konzolokhoz min készítik...<#idiota>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

JohnnySmith
írjuk akkor tovább, ami megjelenik konzolra is... na b+

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ChuckyHUN
+fav

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ThisZip
+fav, ne töröljétek! 😄 ennyi oltást egy helyen vazz! XD

kéne csinálni heti-kétheti rendszerességgel, egy uszító topikot, ahol mindenki kiélheti magát <#vigyor1>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

+fav topik 😊

PC FTW (hajrá!)
Konzol FTL (fújjfújjfújj!)

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

milk41
az hogy,ide jönnek és azt mondják h pc-s játékoknak leáldozott,miközben naponta jelentenek be legalább 1 játékot

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

DöflingR
Hidd el, sokaknak bassza az orrát valamiért.. De én se értem mért..

Csacsi
Nem azt mondtam, hogy nem lehet szórakoztató az, ami 10 óra alatt végigjátszható. Hanem azt, hogy ami nem 10 órára köt le. Itt nem a végigjátszást kell alapul venni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

passatgt
mindenki aki itt van, nyilván van pc-je

akinek van + 60-100 e ft-ja, és szeretne konzolt, nyilván vett egyet és játszik rajta

mi a gond?

RAZOR27
NA jó szevasztok én leléptem, végre nincs meleg odakint, kezdõdhet az buli meg az ivászat xD jónéhány tippet kaptam ma pluszba a sajátom mellé a másnapos topikba, szal neféltsetek Csõ! 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Istencsászár
Akinek nem inge... de sajnos amennyi pécé van ( sokkal több mint konzol ) a játékbevételek aránya nagyon gyér... ezért is fejlesztenek konzolra, nomeg könnyebb is mivel nem az optimalizációval kell eltölteni csomó idõt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
még nem forrt ki.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN
Aztán eladod-e? Helloszia!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

kussmá flémet!444

ezért is nem warezolunk 😄 mondjuk én xbox1-el se warezoltam, pedig azzal még tervbe sem volt véve az online játék

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Istencsászár
Ez nem errõl szól... tisztelem a fejlesztõket hogy megveszem a produktumaikat... ez jó érzés.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bertino
a PCs társadalom jó része ugyanugy vásárol, mástészta, hogy ez a statisztikákon valoban nem mutatkozik meg.

RAZOR27
nemismerem túlzottan, winfos párti vagyok, jóaz 😄

Istencsászár
Hülyeség. 10 órás gém is ugyan olyan szórakoztató hogyha élvezi az ember, sõt... lehet hogy jobb is, pl Army of Two Co opba kb 10 óra körül volt, de egyik legjobb játékélmény amit online valaha is toltam haverral, nem bántuk meg hogy megvettük.

RAZOR27
(Joker-es taps!)
Nemmondom, hogy így kell, inkább azt, hogy ígyis lehet csinálni, te nemjutsz pokolra.

mac-et nem is nagyon kell karbantartani. nekem vírusirtó/tûzfal nincs is, és nem is lesz.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

bertino
ujakat már állítólag nem lehet.

ettõl függetlenül sajnos egy gyári hibás masina.

RAZOR27
Énkérek elnézést, valszeg multizni is tudtok vele....
Pc-n jónéhány címet mondok rajtól, amivel lehet és leis köt.
De mind1 hagyjuk, nem ettõl lessz jobb egy platform...

bertino
reklámozd csak magad 😄DDDDDDDDDDDDdd

Istencsászár
Engem ne keverj bele a warezba, mert csak origi gémeim vannak több éve Pécén is és Xboxon is és DVDfilmet sem tõtök le meg irok ki hanem MINDEN olyan film ami érdekel megveszem😊 Xboxra simán lehet warezolni, simán megtehetném, de nemteszem... tudom szar szemét szánalmas vagyok😞

RAZOR27
Azmár a bénaságon múlik, ha nemtudja valaki karbantartani a windózt...

xbox 360-at lehet warezolni

Csacsi
xboxra simán van warez. Csak ott vannak is olyan címek, amiket éremes megvenni, mert nem 10 órára köti le az embert.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

intel procik óta már tudsz feltenni os x mellé vagy helyett windowst

ChuckyHUN
1. Pécés dühöngõ, ma haragszom a konzolra
2. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
bocsikicsimnincsenkölcsönegykicsikepénzeD???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

RAZOR27
A konzol hátrányait kéne beismerni, mert ha jóllátom a te filozófiád arra épül, hogyha az eladási mutatók jók akkor valszeg hibátlan és magasztos cucc, hát felkell ébredni, mert csak azért van ez, mertmi baszunk megvenni bármit is, ha lewarezolhatjuk.Bárki bármit mond, ha lenne warezotok használnátok rendesen.

milk41
#439:mi itt éltünk 3évet és megint tervezzük a kijövetelt,én már lehet h itt is maradok akkor már(bár nem érzem én itt magamat othon
#447:alezredes kérem szépen,NATO-ba jött ki dolgozni
#466:aki nemtudja használni,kezelni,karbantartani a winfost csak az jár igy(meg ügye a progik is tönkre tudják vágni a gépet,pl Kasperskyt megvettük,feltettük,gép ujrainditás,meghalt a gép),am énis Mac Pro-t vennék,csak ügye az nem játékra van hanem inkább munkára(videó,photoshop,zene,blogger,újságiró stb stb stb)(,Mac Mini-m volt,jóvolt csak ügye nemlehett bõviteni és nemtudtuk mire használni,eladtuk)

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Tinman
A konzolon még a fékpad mérõ sem mûködik! HÁ-HÁ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bertino
😄DDDDDDDDDDddddddd

Istencsászár
Mit kellene beismerni? én tisztába vagyok a konzolom , pécém elõnyeivel, hátrányaival... te pl nem mivel ninc konzolod, szóval csak egy oldalról látod a dolgokat...

/ jöhet a szmájlid meg a beszólásod /

RAZOR27
ott a pont 😄

bertino
mindig lesz magyarázata, figyeld meg, ahogy most is 😄

csak nyomja és nyomja 😄

de beismerni valamit, ami igaz róluk, azt soha...

RAZOR27
Wáháá év poénja!
Múltkor beírtam oda a szokásos álláspontomat, egyszer nemmondtam benne rosszat a konzolról, csak védtem a pc-t, erre a pofámba kaptam egy olyan hsz-t, Hogy volt benne egy "akkoris szar, mit rinyálsz?" meg olyan hosszú "😄" sor, hogy leszaladt az oldalról (jameg közte néhány idióta szmájli)
Ez totál meghozza az ember kedvét, hogy írjon...

Istencsászár
Akinek nem inge ne vegye magára... aki szerelmes a pécéjbe és nem látja a kõ kemény tényeket számokat és fújja a hülyeséget ugy hogy közbe pl a konzolt próbálja oltani ugy hogy foggalma sincs miaz és hogy mûködik ésminden hszben látszik hogy totál nem jártas a témában azzal nem lehet mit kezdeni...

Tinman
A szar konzolra /mondtam már, hogy szar?/ egy 20 GB-os HDD annyiba kerül mint PC-hez egy 500-as HÁ-HÁ!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

bertino
nem keverem, szted én nem pásztázom nap mint nap a topicot ?
dehogyisnem, tudom mi megy ott, nem kell a púder.

Istencsászár
Nem, oda is járnak pécések aki képesek totál normálisan kommunikálni, sõt szvsz mindenki pécés aki ott van hiszen van pécéje és játszik is rajta... azért a hülye elvakult baromokat ne keverd a normálisakkal, mert két külön tábor.

Tinman
A szar konzolon nincs Fast Tracker se!

RAZOR27
Amugy jó érzés mi? amikor a te mûzlidbe szarnak bele, ha csak egy napra is.

RAZOR27
lolmár eggyet mondj
Amugy meg vártam te mikor toppansz be...

bertino
mintha a PCs játékoknak leáldozottban nem az lenne, hogy gyûlöljük a PCseket te ******* 😄DDDDDDDDDd

😛

Istencsászár
Rendben, de õ nem írt hülyeséget.

RAZOR27
nem tükrözi az álláspontom a cím...