18
-
tomi0016 #18 http://www.petitionspot.com/petitions/harrypotter6 Ez az oldal ahol peticiot lehet benyujtani a Warnernek hogy ne csusszon a film. csak nev kell es mail!! kuld te is tovabb! ;) -
winnie #17 "az IMDB-n még nem frissítették a film profilját! ott még mindíg november 21 a megjelenési dátum! (http://www.imdb.com/title/tt0417741/ )"
basszus., akkor frissítsd. ezért nem frissül, mert a legtöbb felhasználó nem tesz hozzá, csak néz bambán. -
kandeláber #16 A boxofficemojo-n van egy nagyon jó Release Scedule rész, ahol hetenkénti bontásban lehet látni, hogy melyik filmet mikor mutatják be. Jelenlegi ötemezés szerint a HP6-nak július közepétől egész nyár végéig nincs komoly ellenfele. -
#15 a filmmel együtt jön a szokásos EA játék is! és a játék is november 21.-én fog megjelenni, szóval nem igazán értem, hogy mivan... -
csgj #14 De a Warner oldalán az új, 2009-es dátum van -.- -
#13 az IMDB-n még nem frissítették a film profilját! ott még mindíg november 21 a megjelenési dátum! (http://www.imdb.com/title/tt0417741/ )
és valóban kész lehet a film, mivel jött már egy Teaser és egy rövidke Trailer videó is és annak a végén is Novembert írtak! -
CaptainRumi #12 Nagyon is tévedsz, jövőre jön az X-MEN ORIGINS : Wolverine ami szerintem 2009 legnagyobb durranása lesz.
Aki látta a trailert az tudja miről beszélek -
Franky25 #11 Az a film már bőven kész van, hiszen egy mozifilmnél két-három hónap a vágás, két -három hónap a trükkök, fényelés, maszkolás satöbbi...
Itt valami más van a háttérben... -
lama king19 #10 azé ez már nem semmi! már annyira a végén döntöttek erről h már a plakátokon is az idei bemutató van kiírva :D 1ébként tényleg kib@szás -
Dave0092 #9 hát ez kibaszás. elvileg már kész vannak a filmel, márcsak utomunkálatok vannak... akkor mi a faszt akarnak még 1 évig? -
spR #8 Ez mar csak siman studiopolitika. Sztem a sztrajk utan azert fogadtak el rogton az elso forgatokonyvet, hogy mindenkepp iden kijohessen a film, hogy meglegyen a studio ez evi nagy durranasa. Aztan most, hogy a The Dark Knight iszonyatosan nagyot kaszal (az is Warner film), nyugodtan elhalaszthatjak jovore, mar nem kell izgulniuk az idei penzugyi merleg miatt. Sztem ezzel a csuszassal csak a nezok jarnak jol, sohase tesz jot egy filmnek, ha csak penzugyi megfontolasok miatt siettetik a megjelenteteset. -
Suffering #7 van benne valami. Jövöre Transformers 2 és Terminator 4-en kivül nincs nagyon más ami majd nagyot fog durrantani -
#6 Jaj de szomorú vok, mert késik a H:P -
#5 Viszont az az ők hibájuk, hogy nem nézték meg normálisan a forgatókönyvet, hanem egyből rábólintottak az elsőre, és most meg bajuk van vele, a mi kárunkra. Bár szerintem ez egy rossz kifogás.
Tudtommal a hivatalos közleményben az is benne volt, hogy az írósztrájk miatt kevés forgatókönyv született, ezért nem tudtak sok új filmet forgatni, ezért jövő nyáron sokkal nagyobbat durranhat a film, mert majdhogynem egyeduralkodó lehet...
Fantasztikus.
Az lenne a megoldás, hogy máskor ilyet ne csináljanak: nem kell megnézni a moziban... De ez a hatalmas rajongói tábor miatt, (köztük én is) úgysem fog megvalósulni. (szerintem) -
spR #4 Na ja, de egy tobb szaz oldalas konyvet nem lehet egy az egyben forgatokonyvnek felhsznalni. Es mielott meg azt mondod, hogy megirhattak volna a scriptet hamarabb is, elgge el voltak foglalva az elozo konyvek adaptalasaval :) -
Hoz_Hun #3 Milyen jó, hogy rá lehet most fogni mindent az írói sztrájkra. -
Suffering #2 Rowling már évekkel ezelőtt megirta a forgató könyvet. de egy seggek ezek. -
bitbandita #1 this sucks!