59
Győri ETO
-
John McLane #19 Akkor te győri létedre messziről sem láttad még azt a "szemétdombot".
Van szerencsém 2 hetente a ország legmodernebb, legszebb stadionjába járni.
A centerpálya amit két oldarlól 2 szintes 14 ezres lelátó szegélyez a legmodernebb idehaza(fűtött, vadiúj gyep). A 4-5 gyakorlópályáról ne beszéljünk, ezek közül az egyik műfüves(a héten kezdték el lerakni). Az épületeke: igen a klubház nem új, felújították,szép lett nem írom le, a keleti leló felől belátni a Fehér Miklós étterembe...zöld-fehér teríték, csilli-villi a hely. Az északi lelátó(igaz ez mobil) mögött most készül az energiaközpont(önálló áramellátás a stadionnak, UEFA követelmény), a déli lelátó mögött(mobil sajnos), egy szálloda építését kezdik, a nyugati mögött pedig az ETO park nevű létesítmény lesz. Szabadidőközpont, irodák, boltok stb stb stb...
Igaz vannak még hiányosságok, de gőzerővel halad az építkezés. Átadás szeptember-október talán. Több mint félkész az állapot, és távolról sem nevezném szemétdombnak. Max tisztelet Tarsoly Úrnak, amiért ennyi pénzt, energiát, és időt ölt ebbe az "álomba". Ritka az ilyen itthon...
http://eto.hu/Modules/popup_image.php?pic_id=12554
hirtelen ezt találtam, kis részlet a keleti oldal közepéről, fent az UCSK tábor.
Légyszíves mielőtt butaságokat írsz(Győrről, győri létedre)előbb informálódj.
-
#18 GYŐR ETO
Magyar bajnokságban
Aranyérmes: 1963 ősz, 1981/82, 1982/83
Ezüstérmes: 1983/84, 1984/85
Bronzérmes: 1967, 1973/74, 1985/86, 2007/08
Magyar Kupában
Kupagyőztes: 1965, 1966, 1967, 1979
Kupadöntős: 1964, 1984
Bajnokcsapatok Európa Kupája: elődöntős, 1964/65
remélem örülsz
-
#17 hallod öreg mindenhol meg találsz amúgy próbáltam viccelődni:D de vas szigor van látom:D Figyeljetek oda !:D -
#16 Tudod töki, itt vannak szabályok.
Ha valaki nyit egy csapatnak topikot, legalább vegye a fáradságot és mutassa be. -
#15 4-1 szopásXD
#14 ez a Győri ETO nem elég?:PXD -
Monoton #14 Tolhatnál vmi infót kedvenc csapatodról. -
#13 NA ja én győri vok
Új stadion Hmm....XD
Azér az a féligkész szemétdomb majd egyszer széplesz de még nem új és főleg nem stadionXD
lelátó most készül épület alig van a pály még megvanXD
De lehet nyerünk:D -
#12 Gy?r FTW!!! -
#11 azért nem így lessz de a stadiont láttam télleg nagyon szép! -
daviddavid #10 Egynelítettek a svájciak. Egy baloldali beadása után érkezett Schneuwly, és mintegy 6 méterről a kapuba talált (1-1). -
#9 Young Boys Bern 1 - 1 Debrecen
Egyetlen gólt Rudolf lőtte.. Akkor most mi is van? -
#8 ez is a vége ha jól látom, idegenben egyik legjobb eredmény bárki számára. -
#7 Közben off...a Loki vezet a Boys ellen HAJRÁÁ:D:D -
#6 Aki nézné a meccset itt megteheti: Stuttgart-Győr (STREAM) -
#5 Vége a Győrnek mint a botnak. -
#4 azért most nektek szurkolok de sajna a stuttgart 2-1-re vezet de ez idegenbe még nagyon is jóeredmény;) -
#3 mit nyertek ember...Győr-DVSC mennyi is lett?... -
#2 elég erősen is kezdték a szezont ehhez -
forsbergp21 #1 Szvsz idén a Győr nyeri az NB1-et. Új stadion, eddig nagy foci. Szép jövő elé tekintenek!