Még több e-mailbe tekintene bele az osztrák állam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vajon kiki
bár én még azért fazoníroznék rajta...

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
létezik, de akinek igazítottak a fütyk*sén , arra nem (ez sem) vonatkozik

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

Kösz.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

vajon kiki
két link : xerobank.com és mailin8r.com

Céges fasizmus rulez!<#falbav>
Aztán majd megyünk panaszkodni hogy visszaesett a forgalom.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

redfish
Nagyon helyes!... Ezt Mo-on is bevezethetnék! <#taps>

A munkahelyen dolgozzon a dolgozó és a céges email-címét ne használja magánügyes levelezésre!!! (Arra használja a saját magán-email címét.)

Komolyan, én már egyenesen elképesztõnek tartom, hogy hétfõn reggel 8-tól (munkakezdés!) elkezdenek ömleni a webshopomba a megrendelések, érdeklõdõ telefonok, érdeklõdõ email-ek... Ez így megy 16 óráig, míg vége nincs a munkaidõnek. (Mondja is sok Vevõm, hogy neki otthon nincs sem netje sem számítógépe, minek?)
Sokan csodálkoznak, ha felvilágosítom õket : talán azért nem tud megrendelést leadni, mert a munkahelyén tiltja a rendszer bizonyos weboldalak használatát, vagy bizonyos funkciókat (nagyon helyesen!)...
Fel sem tudom sorolni, hány Vevõnk rendel meg a Cége email-címével, kezdve a biztosítókkal, bankokkal, de folytathatnám a minisztériumokkal vagy bíróságokkal is!...
Aztán az a "hab a tortán", hogy a megrendelt cuccot is a munkahelyükre kérik!!!

Akármelyik Fórumra benézek, a fórumozók 80%-a a munkahelyérõl írogat, munkaidõben, a munkája helyett!

Ha én lennék a munkaadó, páros lábbal rúgnám ki azokat, akik nem a munkájukat végzik munkaidõben, a cég telefonját használják a magánügyeik intézésére, vagy munkaidõben a munkahelyükön magáncsomagjaikkal foglalkoznának...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"

Elvileg van, de a munkahelyi számítógépen lévõ céges postafiók elég necces téma, a vállalati jogász így értelmezi, az adatvédelmi biztos meg úgy.

Levéltitokmég vajon létezik? mármint a törvény szerint?