640

Platformok: PS3/X360/PC

Fansite
  • kisAKOSH
    lenne egy nagy kérdésem: megvan valakinek az eredeti overlord 2-ben van multinyelv többekközt német hang és felirat?

kérem aki tud nekem infót mondnai ide írjon: [email protected]
  • MEdievil
    Nincs több kő az egyik amit elhagyatott szigeten találsz az vagy képesség vagy életerő. Elf városban vagy öld a sok kis gnómot.
  • Noodlee
    Amúgy a banner alatti fansite napok óta nem működik.
  • Noodlee
    Köszönöm, sikerült :)

Amúgy amikor a bazi nagy elf kaput kell kinyitni, és a helyére vinni a nagy színes köveket, akkor van jelentősége, hogy melyik szinűt viszem a helyére? Egy darabbal több van a kövekből, mint amennyit a helyére kell vinni, nekem a piros maradt ki.

Tud valaki olyan helyet, ahol lelkeket lehet nagy számban begyüjteni?
  • Noodlee
    Aham. Akkor a cost értéket minionokban értette, és nem pénzben.
    Sux. Ezentúl majd figyelek.
  • Noodlee
    Igen, ez az a rész, majd próbálkozok 2 gombbal egyszerre.
  • MEdievil
    Az egér jobb és bal gombját nyomva tartva tudod messzire irányítottan küldeni a minionokat.

A temetőben pedig a nagy szintű halott minionokat lehet feltámasztani ami nincs ingyen! De még mondja és írja is. (Szóval ha te egy lvl 5-6 os minont hozol vissza az 5-10 alacsonyabb szintű életébe fog kerülni és így lesz kevesebb.)
  • JackSparrow88
    Asszem tom melyik rész ez. A szobornál ha villog vmi akkor tutira azzal kéne ugye vmit csinálni. A minionokat kell átküldeni, nekem is elég nehezen sikerült, de át lehet. Aztán ők lelökik a mélybe, ami pont telibe találja a királyt vagy kit...
    Ha ez nem az a rész ahol te vagy akkor nemtok segíteni, sorry xd
  • Noodlee
    Másik problémám.
    Azt sem értem, hogy a graveyard hogyan működik. Elvileg ott tudom újra éleszteni azokat a minionokat, akik a harc hevében elestek. Volt kb 25 darab piros minionom, amit idézhetek. Újra élesztettem vagy 2 tucatot, (elvileg ettől nőne az idézhető mennyiség) viszont sajnálattal tapasztaltam, hogy az idézhető mennyiség lecsökkent 5 darabra.

Sry, ha kicsit hülyén írtam le a dolgokat, de az első rész kimaradt, és a másodikat sem gyűröm túl régóta, de azért remélem érthető voltam :)
  • Noodlee
    Mind1, elsírom a problémámat.
    Bejutottam a városba, ahol a 2. ballista található. Valami mukit kéne lenyomnom, a küldetés szerint. A házak tetején van egy nagy szobor, ami elvileg mozgatható lenne, ha el tudnék menni odáig, viszont a rámpa túl keskeny nekem, és nem is tudok testet cserélni egyik minionnal sem, mert nincs/nem találom a kütyüt, amivel testet tudnék cserélni. Lehet, hogy más felé kéne nézelődnöm, mert van pár kapu a városban, ami a kapu másik oldaláról nyílik, de a túloldalra sem tudom hogy jutnék el.
  • Noodlee
    Hiho!

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen játékban el tudok akadni, de lehet, hogy csak egy csúnya bug.

Tud valaki egy végigjátszást?
  • JackSparrow88
    Ok, kösz, most már minden rendben van.
    Először is, hála a jó égnek, volt egy néhány nappal ezelőtti mentésem, azóta meg pont nem is játszottam vele, így pont onnan kezdhettem ahol elakadtam.
    Másodszor meg ugye végre rájöttem hogyan lehet odaugorni a szalamandrás részhez. Úgyhogy bocsesz amiket lentebb írtam, csak akkor már felment bennem nagyon a pumpa, azért jöttek ilyen mondatok, na mind1...
  • Nohab
    1. A megoldás egy vagy két oldallal előrébb már leírták. Talán PunkZoli.
    2. Próbálkozz ezerrel nálam bevált ugyan itt.
    3. Szerintem már sokan kivették a topikot a favoritból, így ne várd, hogy sokan írni fognak.
  • JackSparrow88
    Bezzeg nekem senki sem segít, köszi szépen. Most meg jól el is basztam, mer belementem a load game-be, hát van vmi régebbi mentés, erre ez idióta geci felülírja azt az állásomat ahol eddig tartottam. Na elmehetnek a fejlesztők a jó k*rva anyjukba, h nem tudtak volna egy nyavalyás quicksavet vagy legalább egy checkpoint-ot rakni bele, nem azt már nagyon nehéz lett volna megcsinálniuk.(ezt már am az első részben is utáltam)
    Még szerencse h nem vmi játék legeleji mentés volt mer akkor biza tuti töröltem volna lefele. Így még talán próbálkozok vele de ez alaposan lerontotta az eddigi értékelésemet. Ezt is beleszámítva már csak max. 10/6.5 -et kaphat esetleg nagyon jóindulatból egy 7-et...
  • bg974
    köszönöm a segitséget.
  • JackSparrow88
    A kékeket nem ott tudod megszerezni, hanem egy másik területen majd, ha jól tom az empire területén, a csatornákban lesznek majd...
  • JackSparrow88
    A pókosat assszem úgy kell h a miniokat rá kell küldeni azokra a lapos kövekre amik aztán lenyomódnak. Ha mind megvan akkor vízsugár jön ki a falból és ha nyolclábú pont ott van akkor eltalálja és odalöki ahol mi is vagyunk. Ezután jöhet atomból a támadás kis minionjaikkal és persze az overlorddal is sorozhatjuk. Ezt kell megcsinálni még jópárszor aztán kivekszik de ez a rész nem könnyű, mivel nekem is csak nagysokára sikerült...
  • JackSparrow88
    Hali, nekem lenne egy elég nagy gondom. A salamandra king-et kéne kinyírnom de vhogy visszább mentem területileg és most nemtok odamenni sehogyse, mivel egy lifttel mentem oda de azt most "fent" maradt és nem jön le. Pedig ott fent is mentett asszem szal vhogy oda lehetne ugorni de akkor sem megy. Vki segítsen, please, mer tippem sincs, most mi van, nemtok így haladni se vele és nem akarnám újból kezdeni sem...
    Segítségként itt egy kép is, hol vagyok:

• bg974
    sziasztok!tudna valaki segiteni abban,hogy amikor leszakadunk egy szobába,ahol egy oriás pók van a falon,ott mit kell csinálni?A másik elakadásom azon a pályán van,ahol a kékeket kellene megszerezni.Van egy kék folyo,a túloldalon nyitószerkezet,ha bemennek a folyóba,akkor nagyobb darab kékek jönnek ki helyettük és rögtön megtámadnak minket.Mit kell ott csinálni?Hogyan tudom megszerezni a kékeket?előre is köszönöm
  • xmark2
    köszönöm a gyors választ :)
  • CptObvious
    Fal áttörése hajóval.
    Annyi az egész, hogy folyamatosan nyomogatni kell a bal egér gombot. (Ilyenkor felkapja a dobost az Overlord) És akkor felgyorsul a hajó. De csak rövid időre, szóval ne túl távolról induljatok neki.

Ez a rész így elsőre nekem se volt egyértelmű, mert a játék csak annyit írt, hogy nyomjam meg a bal egérgombot. Azt már elfelejtette közölni, hogy folyamatosan nyomkodni kell :P
  • xmark2
    vki tudna nekem segíteni
    megnéztem ezt a végigjátszást video-n de ez se segített semmit

http://www.youtube.com/watch?v=8erAMNoyLfg&feature=PlayList&p=840AE07214088DE4&index=16

videoban 4:30 nál van a lényeg
    nem tom hogy kell áttörni azt a sziklát a hajóval
    PC-vel játszom, tehát tudna vki segíteni mivel tudom ezt a részt megcsinálni?
  • Pianista
    arról tudok:) nah megvan már 3 kulcs de a 4.-ediket nem tudom megszerezni mert egy sziklafal van a dokkolási hely elött és azt írja(fordítom) hogy használjak faltörőt maximum sebességgel hogy sebezzem a hajókat és a nagyobb tárgyakat. megpróbáltam a hajóval nekimenni de semmi... innen hogyan tovább??
  • CptObvious
    Az utolsó lezárt részre csak a kékek megszerzése után tudsz bejutni. Van egy tó szerűség Nordberg-ben. Na, ott a parton van egy tutaj és ha megvannak a kékek, akkor velük meg tudod hajtani. És így eljuthatsz a lezárt városrészbe.

Meg a házakat se hagyd ki. Vigyél magaddal 5-6 barnát és törj be az összes házba a faluban. A kiszaladó lakosokat meg tedd a rabszolgáddá.
    Na meg némi pénzt is össze lehet szedni, mert szinte minden házból kihullik néhány zsáknyi arany.
  • Pianista
    volna még 1 kérdésem: rabszolgasorba kell hajtanom nordberg(vagy hasonló) lakosait és 6vanmittoménmennyit sikerült is de van egy rész ahova sehogyan se tudok bejutni mert a kapcsoló a túloldalo van... körbejártam az egész várost de nem találom a megoldást.
  • Pianista
    thx utánnanézek
  • MEdievil
    Nézz körbe kihagytad az utat amin megkerülöd őket. Fent a lépcsőn lehet végigmenni.
  • Pianista
    kimarad: hajóval mentem oda és a 4 szobor egy nagy kapu nyitásához ell.
  • Pianista
    Hy!

Elakadtam ott ahol 4 szobrot kell visszavinni a helyére, és az első meg is van de a többit nem tudom hogy közelítsem meg... csak arra nem jártam ahol van 4 dobálós elf de nem tudok rajtuk keresztüljutni... gondolom a zöldek kellenének oda, de azokat hol találom??
  • SaGa Jr
    Emlékszel arra a kis erődre ahol a zöldekkel kommandóztál hogy megszerezd az otthonukat? Na menjd oda vissza és aprítsd a végtelen számú manót. Onnan begyűjthetsz annyit amennyire szükséged van.
  • Deni21
    szevasztok! a kékeket hol lehet megtalálni
  • grebber
    Nincs hozzá!
  • LordLoss
    lel lehet tölteni magyarítást a játékhoz?
  • Prof William
    Hogy lehet gyorsan lelkeekt szerezni? Brow-ok kellenének de nagyon lassú mivel random módon dobódnak lelkek nem úgy hogy egy típusú fajban egy típusú lélek van mint az előző játékban. Az Everlighti strand és welness központban :) lehet lelkeket találni de ezek is vegyesek és brown elvétve akad közöttük + nagyon lassú amíg összegyűlik elég.
  • CptObvious
    Én nem találkoztam a hibával, de ha minden igaz, akkor nvidia physx driver telepítésével orvosolható a probléma.

Az, hogy ati kártyád van, itt nem számít.
  • elitehun
    Kéne egy kis segítség. amikor el akarom indítani ezt írja ki. Cracket bemásoltam d nem akar menni. mi lehet a gond?
  • MEdievil
    nincs is fireball
  • CptObvious
    Trainer van hozzá
    Innen letöltheted
    NUMPAD1 - UNLIMITED MINIONS
    NUMPAD2 - UNLIMITED HEALTH
    NUMPAD3 - UNLIMITED ENERGY MAGIC
    NUMPAD4 - ADD 999.999.999 GLASS ROSES
    NUMPAD5 - ADD 100.000.000 GOLD
    NUMPAD6 - ONE KIT KILL OVERLORD*
    NUMPAD7 - ONE HIT KILL MINIONS*
    NUMPAD8 - UNLIMITED FIREBALLS
    NUMPAD9 - INCREASE HORDE TO 999/999
    NUMPAD0 - MAX HORDE POWER
    Note: OPTIONS 6&7 NO WORK IN ALL ENEMIES.
  • Mike at home
    nincs ehhez a játékhoz cheat?
    fel akarom tápolni kicsit magam, mielőtt uninstalállom
    rettenetesen unom :(
    pedig az overlord 1 tetszett
  • MEdievil
    Kellenek a kékek meg a zöldek.