Overlord II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen játékban el tudok akadni, de lehet, hogy csak egy csúnya bug.
Tud valaki egy végigjátszást?
Elõször is, hála a jó égnek, volt egy néhány nappal ezelõtti mentésem, azóta meg pont nem is játszottam vele, így pont onnan kezdhettem ahol elakadtam.
Másodszor meg ugye végre rájöttem hogyan lehet odaugorni a szalamandrás részhez. Úgyhogy bocsesz amiket lentebb írtam, csak akkor már felment bennem nagyon a pumpa, azért jöttek ilyen mondatok, na mind1...
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
2. Próbálkozz ezerrel nálam bevált ugyan itt.
3. Szerintem már sokan kivették a topikot a favoritból, így ne várd, hogy sokan írni fognak.
Még szerencse h nem vmi játék legeleji mentés volt mer akkor biza tuti töröltem volna lefele. Így még talán próbálkozok vele de ez alaposan lerontotta az eddigi értékelésemet. Ezt is beleszámítva már csak max. 10/6.5 -et kaphat esetleg nagyon jóindulatból egy 7-et...
Segítségként itt egy kép is, hol vagyok:
Annyi az egész, hogy folyamatosan nyomogatni kell a bal egér gombot. (Ilyenkor felkapja a dobost az Overlord) És akkor felgyorsul a hajó. De csak rövid idõre, szóval ne túl távolról induljatok neki.
Ez a rész így elsõre nekem se volt egyértelmû, mert a játék csak annyit írt, hogy nyomjam meg a bal egérgombot. Azt már elfelejtette közölni, hogy folyamatosan nyomkodni kell 😛
megnéztem ezt a végigjátszást video-n de ez se segített semmit
http://www.youtube.com/watch?v=8erAMNoyLfg&feature=PlayList&p=840AE07214088DE4&index=16
videoban 4:30 nál van a lényeg
nem tom hogy kell áttörni azt a sziklát a hajóval
PC-vel játszom, tehát tudna vki segíteni mivel tudom ezt a részt megcsinálni?
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Meg a házakat se hagyd ki. Vigyél magaddal 5-6 barnát és törj be az összes házba a faluban. A kiszaladó lakosokat meg tedd a rabszolgáddá.
Na meg némi pénzt is össze lehet szedni, mert szinte minden házból kihullik néhány zsáknyi arany.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Elakadtam ott ahol 4 szobrot kell visszavinni a helyére, és az elsõ meg is van de a többit nem tudom hogy közelítsem meg... csak arra nem jártam ahol van 4 dobálós elf de nem tudok rajtuk keresztüljutni... gondolom a zöldek kellenének oda, de azokat hol találom??
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html
Az, hogy ati kártyád van, itt nem számít.
Innen letöltheted
NUMPAD1 - UNLIMITED MINIONS
NUMPAD2 - UNLIMITED HEALTH
NUMPAD3 - UNLIMITED ENERGY MAGIC
NUMPAD4 - ADD 999.999.999 GLASS ROSES
NUMPAD5 - ADD 100.000.000 GOLD
NUMPAD6 - ONE KIT KILL OVERLORD*
NUMPAD7 - ONE HIT KILL MINIONS*
NUMPAD8 - UNLIMITED FIREBALLS
NUMPAD9 - INCREASE HORDE TO 999/999
NUMPAD0 - MAX HORDE POWER
Note: OPTIONS 6&7 NO WORK IN ALL ENEMIES.
fel akarom tápolni kicsit magam, mielõtt uninstalállom
rettenetesen unom 😞
pedig az overlord 1 tetszett
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
F
PSN ID.: Beegabor
Az nem weboldalkészítés ha egy php motor alá bevágsz egy hivatalos képet majd aztán kijelented hogy tessék használni a fórumot és chatet. Az ilyen gyere ide és te csináld a tartalmat dolog soha nem mûködött és nem is fog.
Persze valahol el kell kezdeni és látszik, hogy fiatal vagy de elõtte azért még érdemesebb lenne képben lenni a dolgokkal kapcsolatban.
Amúgy meg ha csak beraknád aláírásba és nem ezt az agresszív 2 kommentenként telespamelni a topikot stílust választanád talán kevesebben ugranának neked. Ja mellesleg ha visszaolvasod láthatod a véleményem a játékkal kapcsolatban de ez nem olyan játék aminek olyan hû de nagy stratégiai kézikönyv kellene szóval amit te össze akarsz hozni alapban esélytelen ez nem starcraft vagy Cs.
Ja még egy valami az olyan oldalak amik alapból úgy indulnak hogy regisztrálj és akkor láthatod a tartalmat kapásból bukás, még ha amúgy lenne látogatottsága is.
F
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hogy mi is ez mibõl is áll mondok pár részletet:
-Lehet chatelni (Van üzenõfal)
-Van Fórum
-Van erre speciálozódott képgaléria lehet feltölteni,értékelni,kommentelni
-Aktív admin
-Szép dizájn
-Rengeteg letöltés... direkt letöltésekkel (pl: overlord magyarosítás,össz háttérkép,össz patch,demo(1,2),magyarosítás(OV)játékban megjelenõ zenék letölthetõk ,stb..
-Lehetséges Privát üzeneteket kezelni
-Rengeteg leírás
-2 Fajta végigjátszás(PC,XBOX 360)
-Online zene hallgató
-Taglista
Webcíme:
www.overlord-hungary.errornet.us
vagy elérheted innen is:
overlordgame.try.hu
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Regisztráció idõpontja: 2009. 07. 09.
Utolsó üzenet idõpontja: 2009. 07. 10. 13:24
Utolsó látogatás idõpontja: 2009. 07. 10. 13:52
well done...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Bezony bizony 😄
Hogy mi is ez mibõl is áll mondok pár részletet:
-Lehet chatelni (Van üzenõfal)
-Van Fórum
-Van erre speciálozódott képgaléria lehet feltölteni,értékelni,kommentelni
-Aktív admin
-Szép dizájn
-Rengeteg letöltés... direkt letöltésekkel (pl: overlord magyarosítás,össz háttérkép,össz patch,demo(1,2),magyarosítás(OV)játékban megjelenõ zenék letölthetõk ,stb..
Next PC upgrade: 2022
Am ki is végeztem a játékot, egy kis értékelés:
Összességében nem volt rossz, de nekem az elsõ rész anno jobban bejött, talán mert újdonságnak számított, a 2. rész nem sok mindenben változott az elõdhöz képest. Továbbra is megmaradt a beteg humor, a játékmenet sem változott, viszont jóval több lett a mászkálás, emiatt idõ után nagyon unalmassá válik a játék. Talán az elõdhöz képest kevesebb a választási lehetõség a 'gonosz és nagyon gonosz' utak között. A játék rendesen meg is nehezedett, rengeteg a már-már idegesítõen nehéz pályarész.
Szóval egy kicsit csalódás nekem a játék, egy kicsit rövidebb, pergõsebb játékmenet kellett volna.
Pro:
- továbbra is a megszokott játékmenet
- beteg humor
- választási lehetõségek
- hatalmas bejárható pályák
- nagyon szép, gyors grafika
- hosszú játékidõ
- egy-két újítás (meglovagolható hátasok, új varázslatok)
- a torony jóval pöpecebb, darkosabb
Kontra:
- idõ után unalmas a sok mászkálás
- egy-két idegesítõen nehéz rész
- néhol gyengébb a grafika
- beleolvadás tereptárgyakba elõfordul
- igaz ez már ez elsõ részre is jellemzõ volt, de elvan humorizálva a gonoszság, emiatt nem igazán érzi magát az ember "evil-nek"
Összességében azért egy 85%-ot megér sztem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
F
Oda menj ahol az utat egy omlás zárja el és tipli onnan ha lõ rád egy katapult.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL