49
Fontos, hogy titszában legyünk a szám mondanivalójával, vagy nem?
-
cucma #9 én pont ezért csak magyar zenét hallgatok. pontosítva magyar Underground zenét, aminek súlyos mondanivalója van. -
#8 egyes emberek azon elképzeléséről, miszerint az az elképzelés, hogy elképzelik hogy a trágár szvak használat elképzelhetö a mindennapokban, söt, akármilyen elképzelhetetlen, egyenesen azt képzelik, hogy ez fontos, és ezt ki is nyílváítják, tehát elképzelhető hogy a dalírok nem képzelték el mit is tesznek. Örülök hogy segíthettem, de nem tudom elképzelni, hogy el tudod képzelni mit akartam. Szóval képzelheted. -
#7 Azt szeretném megkérdenzi, miről szól az a szám, aminek az a cime hogy belga: Egykéthá ??? -
#6 Az gondolom 30y akart lenni.Szerintem jóféle szám, koncerten kórusozással a legjobb :D -
#5 kitérdekel a szám mondivaloja a sulyos riffek kellenek :D meg repessze na twinpedal -
#4 pár hete írta vki ide az sg-re, hogy Ákos nagyon szép dalokat tud írni a semmiről. igaza vót -
#3 vivaldi :4 évszak,mindenki felismeri/érzi/hallja mikor van tavasz majd tél aki nem az nem tud zenét hallgatni -
mate317 #2 30-sötét van: nem látok konkrét témát a szövegben, csak zseniális képeket, hangulatokat. Aki ismeri, segítsen ha tud. -
mate317 #1 Egy Ákos interjú részelte:
"Szerinted a közönség mennyit ért meg abból, amit te át szeretnél adni nekik?
... Nem az értés, hanem az érzés a fontos. Fiatalabb, naivabb előadóként rosszul esett, ha úgy éreztem, nem értenek. Aztán megtanultam becsülni, milyen az, amikor több ezer ember eljön a koncertre és nagyon hasonló dolgokat érez. Az érzés irracionálisabb, és így emberibb dimenzió, mint az értés."
Szerintetek jó az, ha valaki olyan zenében találja meg a jót és a szépet, ami nem is arról szól, amit hisz róla?
Ebben a topikban lehet kérdezi, hogy miről szól, lehet elmélkedni a mondanivalókról.