13
-
irkab1rka #13 Szart sem érdekel, lerágott csont, kukába... gondoltam, amíg odáig nem jutottam az olvasásban, hogy Gearbox ^^
most már várom a megjelenést. -
Hoz_Hun #12 Ez a játék érdekel. Pedig nem szokott meghatni ez a Mad Max-es környezet. -
Lordboxi #11 Kedves Alex egyáltalában tisztában vagy azzal, hogy mit jelent az, hogy rpg???
Még mielőtt nekiálnán gondolkodni, had segítsek, nem nem a szintlépést, és még csak nem is a kicseket, vagy a páncélok cserélhetőségét. Ebben a játékban egy darab rpg-s elem sincs, semmi.... -
#10 dehogy gyér. coop-ot minden játékba! :) -
#9 Nekem meg pont az ilyen témájú játékok hiányoznak! FPS-eket szeretem leginkább, de játszottam RPg-kkel, csak azokkal az a gondom hogy 90% ban valami fantasy medieval világban zajlódik a cselekmény ami abszolút nem jön be. MMorpg-nél meg pláne. -
BandiG #8 Nekem pont jo ez a kombinacio, az fps-t szeretem, a szerepjetekot nem annyira. Viszont a legjobb FPS a vilagon szerintem a System Shock 2 volt, az is hasonloan keverek volt es nagyon jol eltalalva. 6000 eves de meg mindig nyomjuk neha coopban haverral. Ha mas kepessegekre gyursz ra, akkor teljesen mas jatekelmenyt kapsz mint utoljara. Kar hogy nincs mas ilyen... -
WinG #7 "akár négy játékos kooperatív online küzdelme"
Azért nem olyan gyér ez. Nem sok játékban lehet négyen tolni kooperatív módban :) gondolom, a sima deszmeccsek min. 16 fősek lesznek... -
Xmas76 #6 Engem egy dolog lepett meg. Az "akár négy játékos"... Ez nagyon gyér paraméternek tűnik... -
Stonee #5 pontosan, ahogy mondod. ez kb 90% FPS (amit rühellek) és 10% szerepjáték, amit szeretek, de ezért nem fogok egy ilyen játékkal játszani... -
L3zl13 #4 Ez a "FPS szerepjáték elemekkel" nem szokot jól elsülni. Legalábbis a szerepjáték rajongók körében, mint én... :( -
Byth #3 Nem tűnik rossznak... :) -
#2 A trailer teccett, ezek a képek sajna nem olyan minőségűek, de hát már mexokhattuk az ilyet. Azért várom. -