12
-
Animal RKO #12 Akkor PC-re is kijön? -
#11 és egyébként láttam screenshotokat a játékból (igazából ebből a gameinformerből szkennelvényeket, a minőségről inkább nem mondok semmit...), és ha az nem is látszik, h. a graf. milyen lesz, de a design-nel és a hangulattal nem lesz gond úgy érzem -
#10 hát én pont láttam a 0-át (kb. 3 perce lehetett)
de most meg ilyen -266-ot ír ki
Mi a f@szom ez????? -
CaptainRumi #9 csak azért is végig nézem ezt a visszaszámlálást :D
-
Lordboxi #8 hát azért az túlzás, hogy csak benéz, de mondjuk nem lenne egy nagy action-trash game. De lehetne belőle mondjuk kihozni egy jó kis psziho rpg-t. Vagy akár még egy régivágású kalandjátékot is eltudnék képzelni agybeteg grafikábal ami vissza adja
Grant Morrison rajzait. Na jó nem álmodozom többet, várjuk a csilivili bataráng dobálást, azért az is jó lessz. -
Sance231 #7 Valószínűleg nem a képregényt veszik alapul, mivel abban elég kevés szerep jut Batman-nek (sőt, tulajdonképpen csak benéz:)). Persze a történetéhez hozzá lehet nyúlni, mert az nagyon jó:). -
tobal #6 A képregény.net-en azt írják, h az ugyanolyan című képregény szolgáltatja a sztorit, de itt azt írják h még nem ismert a sztori... akkor most kinek higgyünk? Mellesleg ha a képregényt veszik alapul, nem csak sztoriban hanem látványvilágban is, akkor nagyon jó játéknak nézünk elébe :P -
#5 igen
és a 2.-at nagyon várjuk! -
Suffering #4 Szóval akkor 2 Batman játék készül? egy Pandemic ami GTA szerü lesz. Egy meg Eidostol ami Manhunt szerü örültek házás lesz? -
Cat 02 #3 De népszerű ez a visszaszámlálósdi. -
GG #2 :P -
kukacS3K #1 már megint egy külsőnézetes képregényjáték. mikor lesz már fpsben is?