Batman: Arkham Asylum bejelentve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor PC-re is kijön?
és egyébként láttam screenshotokat a játékból (igazából ebbõl a gameinformerbõl szkennelvényeket, a minõségrõl inkább nem mondok semmit...), és ha az nem is látszik, h. a graf. milyen lesz, de a design-nel és a hangulattal nem lesz gond úgy érzem<#eljen>#eljen>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
hát én pont láttam a 0-át (kb. 3 perce lehetett) <#beka3>#beka3>
de most meg ilyen -266-ot ír ki
Mi a f@szom ez?????<#wow1>#wow1>
de most meg ilyen -266-ot ír ki
Mi a f@szom ez?????<#wow1>#wow1>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
csak azért is végig nézem ezt a visszaszámlálást 😄
hát azért az túlzás, hogy csak benéz, de mondjuk nem lenne egy nagy action-trash game. De lehetne belõle mondjuk kihozni egy jó kis psziho rpg-t. Vagy akár még egy régivágású kalandjátékot is eltudnék képzelni agybeteg grafikábal ami vissza adja
Grant Morrison rajzait. Na jó nem álmodozom többet, várjuk a csilivili bataráng dobálást, azért az is jó lessz.
Grant Morrison rajzait. Na jó nem álmodozom többet, várjuk a csilivili bataráng dobálást, azért az is jó lessz.
Valószínûleg nem a képregényt veszik alapul, mivel abban elég kevés szerep jut Batman-nek (sõt, tulajdonképpen csak benéz😊). Persze a történetéhez hozzá lehet nyúlni, mert az nagyon jó😊.
A képregény.net-en azt írják, h az ugyanolyan címû képregény szolgáltatja a sztorit, de itt azt írják h még nem ismert a sztori... akkor most kinek higgyünk? Mellesleg ha a képregényt veszik alapul, nem csak sztoriban hanem látványvilágban is, akkor nagyon jó játéknak nézünk elébe 😛
igen
és a 2.-at nagyon várjuk!
és a 2.-at nagyon várjuk!
Szóval akkor 2 Batman játék készül? egy Pandemic ami GTA szerü lesz. Egy meg Eidostol ami Manhunt szerü örültek házás lesz?
De népszerû ez a visszaszámlálósdi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
😛
már megint egy külsõnézetes képregényjáték. mikor lesz már fpsben is?