Ötvös Tibor

Batman: Arkham Asylum bejelentve

Tegnap már beszéltünk a Pandemic Studios által fejlesztett Batman játékról, ám ma az Eidos hivatalosan is bejelentette saját játékát.

A Rocksteady által készített Batman: Arkham Asylum nem A sötét lovag történetét dolgozza fel, hanem a fejlesztők egy teljesen más ágon indultak el. A sztori még nem ismert, a Gameinformer magazin is csak a helyszínről tudott tájékoztatást nyújtani. Ez pedig a címben is szereplő őrültek háza, az Arkham Asylum.

Klikk ide! Klikk ide!

A játékot az Unreal Engine 3 hajtja és az Eidos szerint a képi világ és a hangulat leginkább a Bioshockot idézi majd. Ellenfeleink között természetesen ott lesz Joker, de mellette még egy rakás őrülttel kell majd megküzdenünk a külső nézetes akciójátékban. További részletek a játék honlapján - majd ha véget ért a visszaszámlálás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Animal RKO #12
    Akkor PC-re is kijön?
  • julius666 #11
    és egyébként láttam screenshotokat a játékból (igazából ebből a gameinformerből szkennelvényeket, a minőségről inkább nem mondok semmit...), és ha az nem is látszik, h. a graf. milyen lesz, de a design-nel és a hangulattal nem lesz gond úgy érzem
  • julius666 #10
    hát én pont láttam a 0-át (kb. 3 perce lehetett)
    de most meg ilyen -266-ot ír ki
    Mi a f@szom ez?????
  • CaptainRumi #9
    csak azért is végig nézem ezt a visszaszámlálást :D
  • Lordboxi #8
    hát azért az túlzás, hogy csak benéz, de mondjuk nem lenne egy nagy action-trash game. De lehetne belőle mondjuk kihozni egy jó kis psziho rpg-t. Vagy akár még egy régivágású kalandjátékot is eltudnék képzelni agybeteg grafikábal ami vissza adja
    Grant Morrison rajzait. Na jó nem álmodozom többet, várjuk a csilivili bataráng dobálást, azért az is jó lessz.
  • Sance231 #7
    Valószínűleg nem a képregényt veszik alapul, mivel abban elég kevés szerep jut Batman-nek (sőt, tulajdonképpen csak benéz:)). Persze a történetéhez hozzá lehet nyúlni, mert az nagyon jó:).
  • tobal #6
    A képregény.net-en azt írják, h az ugyanolyan című képregény szolgáltatja a sztorit, de itt azt írják h még nem ismert a sztori... akkor most kinek higgyünk? Mellesleg ha a képregényt veszik alapul, nem csak sztoriban hanem látványvilágban is, akkor nagyon jó játéknak nézünk elébe :P
  • julius666 #5
    igen
    és a 2.-at nagyon várjuk!
  • Suffering #4
    Szóval akkor 2 Batman játék készül? egy Pandemic ami GTA szerü lesz. Egy meg Eidostol ami Manhunt szerü örültek házás lesz?
  • Cat 02 #3
    De népszerű ez a visszaszámlálósdi.