Sony Ericsson W910i

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

highlander15
SE-nél leszarják azoknak az embereknek az igényeit,akik tényleg jó és megbízható telefonra vágynak,õk azoknak a fiataloknak gyártanak mobilt,akik minden hónapban más telóval nyomulnak...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Narxis
Nem az a baja, guglizd ki, "W910i review"... rengetegen panaszkodnak arra, hogy sokszor lefagy és újraindul, szoftveres hiba az biztos, az a baj, hogy nem javították.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
jaja

highlander15
Én át fogok pártolni a nokiához mert eddig ami jó SE teló volt az a V630i volt!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

CheAteR88
nekem idáig csak se-m volt és lesz is szerintem
ezzel a teloval sem volt semmi problémám(használom rendesen) sok mindent kibírt azért...
a szoftveres problémáit én meg betudom a 4 gigás m2-nek...

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

highlander15
Erre én is megesküdtem!

CheAteR88
nah szervizbe beadva.... kaptam helyette egy k800i-t... szerintem vissza sem viszem-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Narxis
Enyém is újraindult párszor, az biztos, hogy többet Sony Ericsson telefont nem veszek.

highlander15
Mostanában meg újraindulgatott az enyém,meg a SIM-et nem ismerte fel...Jó telefon lenne ez ha nem lennének ezek a hibái.

Narxis
ehh... :/

CheAteR88
tönkrement elõször a zöld utána a piros és mostmár a lehetõség gomb sem jó....:S
érdemes volt feltölteni a telot... sehogysem tok telefonálni:|

Narxis
Hát nem igazán jók, régen jobbak voltak, de pl. az okostelefonjaik közül volt egy típus amit levettek a boltosok a polcaikról mert annyi vevõ panaszkodott. :S

highlander15
Pedig az SE szoftverek elég jók szoktak lenni.Amúgy errõl az akadásról kezd leszokni.Úgy tûnik most az lesz a heppje,hogy nem ismeri fel a memóriakártyát(ezt eddig kétszer csinálta péntek óta).

CheAteR88
lehet akkor az van mint nekem volt...
igaz uj szoftverrel nem csinálta ezt mert hamarabb fagyott le a telo mint hogy megakadjon a zene😄
én szerintem hétfõn kedden viszem vissza a 3. szervízére de tuti úgy kezdem hogy szoftveresen hozzá ne nyúljanak😊

highlander15
Formázni már formáztam,szervizelve nem volt még.

CheAteR88
volt már szervizelve a telód szoftveresen?

CheAteR88
próbáltad már formázni?

highlander15
1 GB-osat.

CheAteR88
mekkora memoria kártyát használsz?

Narxis
Nekem is elõjött ez a hiba pár napja, szerintem hibás a szoftver, szokás szerint, mint a többi Sony Ericsson telonál.

highlander15
Ez is megvolt már egy csomószor.

Narxis
Ha belemész a walkman beállításokba akkor van egy olyan, hogy Médiaf. frissít. próbáld ki még azt.

highlander15
Zenébõl csak jó minõségût teszek fel.Memóriakártya nem lehet hibás,mert másikkal is ugyanezt csinálja,csak ritkábban.Marad a régi szoftver vagy rossz érintkezés is lehet szerintem.

Narxis
Nem jó minõségû a zene amit ráraktál, hibás memóriakártya, régi szoftver van a telón stb.

highlander15
Néha a zenelejátszásnál megakad a zene 1-2 másodpercre.Néha csinálja,és idegesítõ tud lenni,mi okozhatja,mit lehet vele csinálni?

nem tud valaki shake játékokat ehez a mobilhoz? mert én kerestem de sehol se lehet találni.
CheAteR88
tudnátok ajánlani egy értelmes texas holdem poker játékot telóra?
már idegesít kicsit mert mindegyiket ilyen kis kockába teszi be
PLS help

thx próbálgatom.... amúgy osztrák a teló...😊
Narxis
Ez az egyik megoldás ha szolgáltatótól vetted a telót:

Klikk

Walaki tud egy linket hogy lehet rátolni w910i-re magyar szoftvert? vagy vmi leírást:? thx
Narxis
Rakd fel rá a gyári szoftvert a hivatalos frissítõ programmal, sokkal gyorsabb és stabilabb lesz a teló, ja és szebb. Bõvebb info priviben, gyári kábel kell hozzá amit a teloval adtak.

Narxis
Amelyik olcsóbb, szinte egy és ugyanaz a kettõ. W595-höz 2GB-os M2 jár, de csak ezért ne vedd meg, 4GB-ost kapsz olcsóbban szürkeimportból.

CheAteR88
vodafonetól én 1gigást kaptam kapsz hozzá m2 usb adaptert is😉

highlander15
Most szeretnék ilyen telefont vásárolni,szeretném tudni hogy jár-e hozzá memóriakártya és ha igen akkor mekkora?

CheAteR88
lol😄thx

Randal
A váltáshoz nyomva kell tartani a felsõ gombot, meg egy laza csuklómozdulat kell.

CheAteR88
nekemse vált np

Hali,valaki meg tudná mondani,hogy nekem miért nem vált számot ha megrázom?Akárhogy rázogatom nem csinál semmit zenehallgatás közben!A giroszkóp müxik benne mert minden egyéb shake it funkciója jó!
CheAteR88
menyi idõre vitték el amúgy?

CheAteR88
zsír
most azon vagyok hogyha kicserélik és nem javítják akkor eladó sorba kerül

Sziasztok! Nekem is volt ilyen problémám egy másik modellel, és szem rebbenés nélkül elfogadták a szervizbe,nem nézegették hogy kikapcsol-e vagy nem. Megszervizelték és több alkatrészt is ki kellett volna cserélni benne,igy nem javították hanem kicserélték egy vadonat uj készülékre 😊 Ugyhogy ne foglalkozz vele ,ha esetleg ott nem kapcsol ki... 😊<#puszi>
werkfilm
pontosan így hogy néha fordul elõ, nem veled történt csoda, hanem alap fos sony ericsson minõség és már nyilván láttak ilyet.

CheAteR88
ha kinyitom vagy összecsujkom a telomat akkor kikapcsol... de e a probléma csak néha jön rá...
garis még meg minden de adjatok már tippet hogy vodának ezt hogy adagoljam be amikor visszavinném garira és nálluk nem kapcsol ki?

Hy!lenne 1 kérdésem:SE W595 vagy W910i?
Randal
A fülessel nem a hangzás a baj, hanem a csatlakozás. Nekem már meg is tört frankón. Azt meg nem nagyon hiszem el, hogy egy 256k-s 2MP-s kamera jobb lenne egy 16M,5MP-s kameránál:S

Emberek amit irtok annak a háromnegyede hülyeség😄. Nekem is ez a teló van és semmi hiba sincs vele 4 gb s kártya van benne és nem lassul be semmi ilyesmi.Tény hangosan nem szol valami jol de a fülese rohadt jó!! Ezen kivül eggyet értek azzal hogy a nokia koppint a sony rol és lassu az n95 tényleg.Ja és a fotórol annyit hogy össze hasonlitottam egy n95 é vel és sokkal szebb színei vannak pedig elvileg a 16 milla színû az enyém meg 256 ezres arrol nem is beszélve hogy az 5 megapixeles az enyém meg csak 2😄.Én egyértelmûen azt mondom hogy megéri az árát és érdemes egy ilyet venni!!
Hello
vodás w910i-nél belehet vhogy állítani azt h ne kapcsoljon ki a kijelzõ? vagy legalább azt h ne 10 mp után:S

Randal
Én 0 forintért vettem elõfizuval. A fülese tényleg gáz. Nekem a teló nem egyszer ki-be kapcsol magától...

CheAteR88
hát mit mondjak megvan már a telefon december óta
folyamatosan használom mp3 lejátszóként is de idáig megettem már 3 fülest hozzá:|
sikeresen az oldalába kell dugni:@
nemigaz hogy nem tuddták volna megoldani vmi oan módszerrel hogy az aljába kelljen....
szép és jó a telefon de ezt a 30-35k-s árat nem éri meg szerintem....

Szia, mori!

Köszönöm, a véleményed. Ha valóban úgy van ahogy mondod,(és ahogyan már mások is írták)akkor ilyent vásárolok. Még egyszer köszi! 😊

Üdv.
Oldal 1 / 3Következő →