103
-
#103 SE-nél leszarják azoknak az embereknek az igényeit,akik tényleg jó és megbízható telefonra vágynak,ők azoknak a fiataloknak gyártanak mobilt,akik minden hónapban más telóval nyomulnak... -
#102 Nem az a baja, guglizd ki, "W910i review"... rengetegen panaszkodnak arra, hogy sokszor lefagy és újraindul, szoftveres hiba az biztos, az a baj, hogy nem javították. -
#101 jaja -
#100 Én át fogok pártolni a nokiához mert eddig ami jó SE teló volt az a V630i volt! -
#99 nekem idáig csak se-m volt és lesz is szerintem
ezzel a teloval sem volt semmi problémám(használom rendesen) sok mindent kibírt azért...
a szoftveres problémáit én meg betudom a 4 gigás m2-nek... -
#98 Erre én is megesküdtem! -
#97 nah szervizbe beadva.... kaptam helyette egy k800i-t... szerintem vissza sem viszem-.- -
#96 Enyém is újraindult párszor, az biztos, hogy többet Sony Ericsson telefont nem veszek. -
#95 Mostanában meg újraindulgatott az enyém,meg a SIM-et nem ismerte fel...Jó telefon lenne ez ha nem lennének ezek a hibái. -
#94 ehh... :/ -
#93 tönkrement először a zöld utána a piros és mostmár a lehetőség gomb sem jó....:S
érdemes volt feltölteni a telot... sehogysem tok telefonálni:| -
#92 Hát nem igazán jók, régen jobbak voltak, de pl. az okostelefonjaik közül volt egy típus amit levettek a boltosok a polcaikról mert annyi vevő panaszkodott. :S -
#91 Pedig az SE szoftverek elég jók szoktak lenni.Amúgy erről az akadásról kezd leszokni.Úgy tűnik most az lesz a heppje,hogy nem ismeri fel a memóriakártyát(ezt eddig kétszer csinálta péntek óta). -
#90 lehet akkor az van mint nekem volt...
igaz uj szoftverrel nem csinálta ezt mert hamarabb fagyott le a telo mint hogy megakadjon a zene:D
én szerintem hétfőn kedden viszem vissza a 3. szervízére de tuti úgy kezdem hogy szoftveresen hozzá ne nyúljanak:) -
#89 Formázni már formáztam,szervizelve nem volt még. -
#88 volt már szervizelve a telód szoftveresen? -
#87 próbáltad már formázni? -
#86 1 GB-osat. -
#85 mekkora memoria kártyát használsz? -
#84 Nekem is előjött ez a hiba pár napja, szerintem hibás a szoftver, szokás szerint, mint a többi Sony Ericsson telonál. -
#83 Ez is megvolt már egy csomószor. -
#82 Ha belemész a walkman beállításokba akkor van egy olyan, hogy Médiaf. frissít. próbáld ki még azt. -
#81 Zenéből csak jó minőségűt teszek fel.Memóriakártya nem lehet hibás,mert másikkal is ugyanezt csinálja,csak ritkábban.Marad a régi szoftver vagy rossz érintkezés is lehet szerintem. -
#80 Nem jó minőségű a zene amit ráraktál, hibás memóriakártya, régi szoftver van a telón stb. -
#79 Néha a zenelejátszásnál megakad a zene 1-2 másodpercre.Néha csinálja,és idegesítő tud lenni,mi okozhatja,mit lehet vele csinálni? -
Forcee #78 nem tud valaki shake játékokat ehez a mobilhoz? mert én kerestem de sehol se lehet találni. -
#77 tudnátok ajánlani egy értelmes texas holdem poker játékot telóra?
már idegesít kicsit mert mindegyiket ilyen kis kockába teszi be
PLS help -
ace26 #76 thx próbálgatom.... amúgy osztrák a teló...:) -
#75 Ez az egyik megoldás ha szolgáltatótól vetted a telót:
Klikk -
ace26 #74 Walaki tud egy linket hogy lehet rátolni w910i-re magyar szoftvert? vagy vmi leírást:? thx -
#73 Rakd fel rá a gyári szoftvert a hivatalos frissítő programmal, sokkal gyorsabb és stabilabb lesz a teló, ja és szebb. Bővebb info priviben, gyári kábel kell hozzá amit a teloval adtak. -
#72 Amelyik olcsóbb, szinte egy és ugyanaz a kettő. W595-höz 2GB-os M2 jár, de csak ezért ne vedd meg, 4GB-ost kapsz olcsóbban szürkeimportból. -
#71 vodafonetól én 1gigást kaptam kapsz hozzá m2 usb adaptert is;) -
#70 Most szeretnék ilyen telefont vásárolni,szeretném tudni hogy jár-e hozzá memóriakártya és ha igen akkor mekkora? -
#69 lol:Dthx -
#68 A váltáshoz nyomva kell tartani a felső gombot, meg egy laza csuklómozdulat kell. -
#67 nekemse vált np -
saddy #66 Hali,valaki meg tudná mondani,hogy nekem miért nem vált számot ha megrázom?Akárhogy rázogatom nem csinál semmit zenehallgatás közben!A giroszkóp müxik benne mert minden egyéb shake it funkciója jó! -
#65 menyi időre vitték el amúgy? -
#64 zsír
most azon vagyok hogyha kicserélik és nem javítják akkor eladó sorba kerül