tank combat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
aluggyá
mama2
Ez a játék ez... Én el vagyok a szar játékokkal, de ez, ez... szörnyû. Ez a szar-nál is szarabb.
Ezt lehetne FreddyD-nek ajánlani.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

schrank
de hogy nem most már nem csak mobilon lehet nyomni vele hanem gémbojon is <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Bogdogege
Playstation-re meg Dreamcastre volt a Panzers Front nem sokat fejlõdött a game <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Vogel
(OMG még nem is láttam amikor fogalmaztam, 1 perc késés és már lehurrogják az embert, grat!)

gabber_saviola
te kész vagy ember, mint a házifeladat <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Énvagyokazapád
akkor én kutya se vagyok <#bohoc>

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

schrank
hát én 5 éve csak batlefildekkel nyomom van benne külsõ nézet de még sosem éreztem rá késztetést hogy használjam igaz ilyenkor nincs is célkereszt ergó nem lehet eltalálni semmit de hogy a külsõ nézet nagyban rontja a játék megítélését az tuti ...

PrasCo
?? Te valamit nagyon benéztél, pont, hogy a külsõ nézet "kegyes csalás" ilyen játékban. Ahogy az SF-ben is.
schrank
ennek a fosnak még belsõ nézete sincsen nem hogy fizikája <#hehe>
amúgy ha fizikát akarsz akkor iratkozzá be fizikára ha meg játékélményt akkor meg játszál a legjobb élményt nyújtó játékkal ... egy cod-os meg mohas ratyinak még a bf-fel megtanulni játszani is kihívás a szimálátorokkal meg a kutya se játszik <#beka3>

gabber_saviola
😄dd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

PrasCo
Hjó, mondjuk aztán hozzá kell tenni, hogy SF-ben is pattogtam én a T-34/76 M41-essel fa kerítésléceken, meg kúsztam be StuG III alá a demóban. =]
gabber_saviola
a bátlefild kinézetével minden rendben aláírom, de sok köze nincs a fizikához, a Steel Fury meg egy fasza szimulátor lesz <#smile>.

schrank
sztíl fjúri <#ticking>
bátlefíld <#ijedt>
szeintem nem egy kategória minden szinten porba alázza az összes fpst nem nagyképûségbõl mondom de ha nem ez lesz az év játéka akkor semmi <#nezze>

gabber_saviola
várd meg a Steel Fury-t, aztán olyat fogsz látni, hogy besz@rsz.

schrank
külsõ nézet ??? mi ez konzol ? hol van ez a battlefieldhez képest ott legalább van kihívás <#levele>

zyppy
ugyanezekkel a képekkel, és leírással <#eljen>

flashpointer
😄DD tegnap tették fel az egyik torrentre vajon miert pont most nyilt a topic :d

Emancipate yourself from mental slavement!

PrasCo
Inkább jönne már a Steel Fury.
Persze ez sem lesz rossz, kell valami a notebookra is az elõadásokra. <#idiota>
Pistike 007
#8 -.-'

Vogel
Ez szimulátor vagy arcade?

Pluskast
"Arcade-type gameplay allows for easy control of the vehicles"

Már rossz....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Firerock
elõbb kérdeztem mint kerestem😊
tárgytalan a kérdésem

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
tetszik
akkor ez mér meg van jelenve?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gabber_saviola
😄ddddd

tugyiti
kepper a célkereszt a legjobb 😄DDDddddddddddd
VRSDM
szeretem ha nyitnak új témát, tudom hogy nem kell megnézni fenntvan-e torrenten mivel az adott rá okot hogy nyissunk nekije 😄 namindegy szóval énis letõtöm, hiába kerülhet annyiba mint egy bláz. 😊

u dont have to listen anybody else but me

solo
Tetszik, nagyon szép, ha lehet ezt mondani...

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

gabber_saviola
eléggé slágergyanús gémet mutatok most be nektek 😊

hivatalos oldal

Platform: PC
Kiadó: City Interactive
Forgalmazó: seven m
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Kategória: stratégiai játék

A második világháborúban a harctereket a nehéztüzérség uralta. A nagyhatalmak közti versengés a tervezõasztalon is folyt: a szembenálló felek mindegyike azon fáradozott, hogy minden addiginál halálosabb fegyvereket állítson elõ.
Bújj egy harckocsi parancsnok bõrébe, és tapasztald meg, milyen egy többtonnás acélmonstrum gyomrából a háború! A második világháború három legjobb tankját próbálhatod ki, a három legveszélyesebb háborús zónában!

Rendszerkövetelmény:
Processzor: 1,6 GHz
Memória: 512 MB
Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista
Merevlemez: 2,5 GB
Grafika: DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya 128 MB RAM-mal (MX sorozat nem támogatott)
Hang: DirectX kompatibilis