tank combat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt lehetne FreddyD-nek ajánlani.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
amúgy ha fizikát akarsz akkor iratkozzá be fizikára ha meg játékélményt akkor meg játszál a legjobb élményt nyújtó játékkal ... egy cod-os meg mohas ratyinak még a bf-fel megtanulni játszani is kihívás a szimálátorokkal meg a kutya se játszik <#beka3>#beka3>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bátlefíld <#ijedt>#ijedt>
szeintem nem egy kategória minden szinten porba alázza az összes fpst nem nagyképûségbõl mondom de ha nem ez lesz az év játéka akkor semmi <#nezze>#nezze>
Emancipate yourself from mental slavement!
Persze ez sem lesz rossz, kell valami a notebookra is az elõadásokra. <#idiota>#idiota>
Már rossz....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
tárgytalan a kérdésem
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
akkor ez mér meg van jelenve?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
u dont have to listen anybody else but me
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
hivatalos oldal
Platform: PC
Kiadó: City Interactive
Forgalmazó: seven m
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Kategória: stratégiai játék
A második világháborúban a harctereket a nehéztüzérség uralta. A nagyhatalmak közti versengés a tervezõasztalon is folyt: a szembenálló felek mindegyike azon fáradozott, hogy minden addiginál halálosabb fegyvereket állítson elõ.
Bújj egy harckocsi parancsnok bõrébe, és tapasztald meg, milyen egy többtonnás acélmonstrum gyomrából a háború! A második világháború három legjobb tankját próbálhatod ki, a három legveszélyesebb háborús zónában!
Rendszerkövetelmény:
Processzor: 1,6 GHz
Memória: 512 MB
Operációs rendszer: Windows 2000/XP/Vista
Merevlemez: 2,5 GB
Grafika: DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya 128 MB RAM-mal (MX sorozat nem támogatott)
Hang: DirectX kompatibilis