2888
Batman: Arkham Asylum
-
#145 Ahogy nézegetem a videókat egyre kevésbé tűnik nagy dobásnak a játék. -
#144 Csak lopakodni fogok, ha lehet persze:D -
#143 nem mostanában kéne jönni a demónak? -
#142 Új Trailer -
#141 Meglesegettem.Jó game lessz de van egy érzésem h lessz vele majd vmi bibi. -
Csak77 #140 youtube-on már van pár új ingame részlet, egész jónak tünik! -
#139 Vmi fejlemény a játékról?Olvastam E3-as beszámolót és írták h a byunyó 1gombal történik.A nyomozás meg rohadt könnyű.El sem lehet rontani:(.De én várom a játékot. -
#138 Teljesen -
#137 Érdekes válasz, mindenképpen, hogy lesz demó :D -
#136 Ez hülye? -
#135 Ez hogy jön ide.... -
#134 -
Csak77 #133 Cigány vagy? Őket(sem) nem szereti Joker! -
#132 Faja h lessz demo. -
#131 Azt tudom hogy lesz pc-s verzió csak a demot nem tudtam de már olvastam hogy lesz pc-re is demo! -
Csak77 #130 Lesz PC verzió is a játékból, de csak a PS3 verzióban jáccizhatunk Joker gyerekkel, egy külön fejezetben. -
#129 Megnéztem WP-t és ott a PC-s demó is szerepel. -
#128 Remélem nem csak konzolra! -
TDantes #127 Én azt hittem már meg is jelent...demo? Nem meg kéne jelennie?Rosszul tudtam? -
#126 Júliusban demó!!!
-
#125 Kvára nem tartom fejben a dolgokat.XD
Várj de mikor jön a game? -
#124 :D, ő kérdezte, lol :D. -
#123 pfff b+.
az még odébb lesz.
Köszi a választ. -
Hellsing47 #122 #106, ráadásul akkor is te kérdezted
usa: aug. 25.
európa: aug. 28. -
#121 Mikor jön a game? -
#120 egyre jobban várom^^ -
#119 Képek -
#118 Valaki nem tud bánni a sok pénzel és elkúrja az életét van pár ilyen elfajzott ember a világon. -
Csak77 #117 Tegnap néztem youtube-on egy interjút Mark Hamill bácsival, hát mit ne mondjak, katasztrófa a pali. El van hízva, ráadásul be volt állva teljesen. Elmesélte, hogy képregény fesztiválokra jár, és nemrég mondták nekik valamelyiken, hogy "hé, te lesz az új Joker a Batman AA játékban!", errő ő, "Mi van?? Miben?? Jaaa, igen!"... már teljesen elfelejtette az egészet, mivel több mint másfél éve vették fel a szinkront. Minden tiszteletem az őve, de így lecsuszni azért már tudni kell. -
#116 nekem tök mindegy
-
Hellsing47 #115 ugyanolyan mint ami a mw2 topikban van jó? -
#114 Eygetértek, én is Nighbagolyhoz hasonlítottam a mozgást. de nem baj, nekem az is teszett jó kis B kat gamam volt -
#113 jah, ezúton szeretnék én is tetszésemnek hangot adni :D
nekem is egyre jobban tetszik különben (bár a bunyó erősen hasonlít a watchmen-hez...ami nekem mondjuk bejött :D ) -
#112 Sztem egy visszaszámlálót eza játék is megérdemelne... ami elég hamar itt lesz -
Hellsing47 #111 hát nekem egyre jobban tetszik ez a játék :D
#107, #108: köszi -
#110 Új videó -
#109 Nem június végén jön? Ne már :S -
#108 Király a banner! -
#107 banner nagyon tetszik! -
Hellsing47 #106 usa: aug. 25.
európa: aug. 28.