2888
Batman: Arkham Asylum
-
#185 Mondjuk remélem aki panaszkodik a halasztás miatt az meg is szándékozik venni :P -
Csak77 #184 Lesz az 2-3 hónap is... -
#183 Ezt a 2-3 hetet már igazán ki lehet bírni...manapság annak is örülni kell, hogy valami megjelenik PCre, nemhogy még demót is adnak hozzá. -
#182 Ez csak egy ürügy, jó mire kenni, hogy miért is késik -
#181 EU PSN-en fenn van már a demó.
LIVE-on is remélem ma felkerül:) -
Hellsing47 #180 azt kapunk -
#179 Legalább demot kapunk holnap? -
#178 Na akkor a kurva annyukat ezt nem hiszem el... -
#177 Ezt linkeltem 2-vel lejjebb!De most már van magyarul is! -
Hellsing47 #176 ezt nem hiszem el
a physx-ra meg magasról teszek -
#175 kurva physx -
ricsa008 #174 A jó kibebaszott qva életbe ilyen a világon nincs -
#173 a borító kúrvára üt
-
#172 Batman: Arkham Asylum PhysX Powered PC Edition Delayed - Screens -
Hellsing47 #171 szerintem nem -
#170 Nem tudja valaki hogy a holnapi demóban lesz-e open world rész?Azaz szabadon bejárható város?:) -
#169 persze hogy lessz, Gamepod,Gamestar,és még külföldi oldalakon is fel van jegyezve a PC...holnap kiderül. -
strebacom #168 Tuti hogy lesz demó PC-re is????
Nem ezt irják itt!!
-
#167 én csak a kamerakezeléstől félek mert láttam videóba remélem szabadon forgatható lesz -
#166 #165 -
Csak77 #165 #163 -
Hellsing47 #164 #155 -
#163 még a héten jön a demo!!
-- forrás Gamestar -
#162 Ez open world játék lesz? -
#161 Tudok a félbehagyott Dark Knight játékról.
A fejlődéssel semmi bajom nincs, csak nem annyira szeretem azokat a játékokat amikor felvillan idióta betűkkel olyasmi,hogy: GIGA MEGA HENT 20000 PONT!
Lehetne olyan mint a Max Payne 2 pl, annak jó volt a harcrendszere, bár ott mondjuk nem közelharcon volt a hangsúly. Ittis a sötétben bujkálás, lesből támadás nagyon hangulatosra sikerült. Amitől félek,hogy az AI,hogy fog működni,mert a videókból annyi látszik,hogy töketlenkedve várnak a halálukra.
Amúgy úgytudom talán külön lesz vmi bunyós játékmód is,ahol minnél több pontot kell szerezni. Na ott pl nem zavar a dolog, csak a küldetések között ne villanjon fel állandóan. -
icemankimi #160 nagyon jóóóóóóóóóóó lesz:D
remélem elindul a gépemen is ati x1650 pro 512mb ddr2 videókarim van -
Hellsing47 #159 Demo Trailer
ez a játék akkor is nagyot fog ütni, mondjon bárki bármit
#158: dark knight játék készült, csak kirúgták a fejlesztőket
a kombókkal nem értem mibajod, a pontok meg valszeg a fejlődéshez kellenek
(ugyanis xp-t is kapunk, gondolom azt is észrevetted) -
#158 Én személy szerint jobban örültem volna egy MÍNŐSÉGI modern Batman játéknak, ami mondjuk a Batman:Kezdődik és a Sötét Lovag alapjairól indul. Az reailsztikusabb közeg lett volna, a mostani erősen képregényhatásúval szemben. De ki tudja, meglátjuk majd a demo úgyis nemsokára itt van. De kicsit megrendült a játékba vetett várakozásom amikor megláttam a harcrendszert, meg mint egy arcade verekedős játékban a pontokat,kombókat... Ejj.... -
Hellsing47 #157 már nem kell, hivatalos oldalon is ki van irva :) -
Hellsing47 #156 link? -
#155 pénteken jön a demo -
#154 katt -
#153 lesz -
icemankimi #152 gépigényről valamit lehet tudni? -
icemankimi #151 demó lesz majd? -
#150 Talán még szerncsés is.Jobb h a fajlesztők szabad kezet kaptak és nem kell magukat idióta filmes dolgokhoz kötniük,mert ha az ember eőszakosan rááll valamire abból nem sokszor sül ki jó dolog.Lásd:a filmes játékadaptációk elég gyengék,bár újabban volt 1 két gyöngyszem,wolverine,vagy pl a régi Riddick játék. -
Csak77 #149 Kár, hogy ennek konkrétan semmi köze semmilyen filmhez... -
#148 GameTrailers Preview
Marha jó játéknak tűnik. A látványvilág eléggé "beteg" (ebben szerintem hasonlít a BioShock-hoz). Végre egy alkotás, mely megtöri a "filmekből csak rossz játékot lehet készíteni" gyakorlatot. -
#147 Hát az jó játék, de az valahogy nem fog meg, persze ha kipróbálom majd lehet változik (korábban a vásárlást is terveztem, de ahogy jöttek a játékmenet videok letettem róla) -
#146 Pedig eléggé nagy dobásnak tűnik, X-men origins wolverine sikerei garantáltak Batmanre is nézve. Csak kérdés, hogy túl fogja e haladni az X sikereit.