2888
Batman: Arkham Asylum
-
Csak77 #505 Tényleg elhiszi bárki is, hogy a PhysX miatt késik a PC játék hónapokat? Ugyan már! Már régen, hónapok óta folyik a gyártás egy eldugott gyárban a pc verzióból, csak éppen kell a elsődleges konzolos bevétel... -
Csokis #504 GPU PhysX in Batman Arkham Asylum Demo, KATT! -
Darth10 #503 Hát én játszottam a demoval és nagyon jó, HD4850-essel Physix nélkül max grafikán, még videófelvételnél is szaggatásmentesen futott.
Ja és nekem is fent van a Deamoon tools Pro 4.10-es és semmi probléma nem volt vele. -
#502 jó drága
ezt max külföldről veszem, vagy veszek később egy steam aktiválós keyt -
#501 Nekem pedig megy! DT Pro Trial. -
#500 Az pech... -
#499 STEAM-en már előtölthető. -
#498 Pl., DVD lejátszóba mit raksz be helyette, ha pl. csak egy avis filmetakarsz megnézni? :) (nem az enyémen nincs usb) -
wednes #497 Köszi a segítséget.
Bocs, hogy nem olvastam rendesen vissza, csak az összes komment a vacak fizikszről szólt és már arra gondoltam, hogy magával a demoval senki nem is játszik. -
#496 Nem használok újraírható lemezt, van arra más eszköz is. De egyébként nálam semmi probléma vele. Ezért sem akarom törölni. Jól működő rendszert nem szívesen bolygatok meg. -
#495 Olvasd el a #381-es kommentet. -
#494 Hát a daemon nekem olyat csinál ,hogy ha fent van, egyszerűen nem ismeri fel, hogy újraírható a dvd lemez. -
wednes #493 Hali.
Át lehet valahogy variálni a gombkiosztást vagy ez rögzített?
A másik kérdésem, hogy a Logitech gamepaddal mindig inverz az irányítás bármit is állítok, ezen se lehet változtatni?
Egér+bill illetve a gamepados irányítás is jó lenne, csak egyik se tökéletes. -
#492 Viszont, a Securom B@ssza meg a drágalátos jó k. édes anyját. Fent van a daemon-tools, és ezért nem indul. A DEMO...
Egyrészt, a Daemon egy hivatalos program, így azt kérni, hogy töröljem, ha játszani akarok, egyszerű patkányság, másrészt, ez egy DEMO.
Mindegy, majd lewarezolom a teljest, azzal nem lesz gond, abból kiírtják a védelmet, megvenni meg nem fogom, mert emiatt nem fogom tö9rölni a daemon-t. -
#491 Pontosítok 8-as szériától felfele mind tudja. -
#490 Még a 8800 GT-n is van ami attól újabb az mind tudja a physx-et -
#489 Van benne, nekem is olyan van. -
#488 9800GT-n van phys x?
Azt tudom biztosra h 9800GT-n van de abból si csak GTX-en.és attól felfelé
Tehát enyimen van? -
#487 Én úgy tudtam, hogy van, de nem tartom elképzelhetetlennek, hogy igazad van, és nincsen rajta plusz hardwer-elem. nV-től kitelik. (Amúgy meg, nem néztem utána, annyira nem foglalkoztatott a dolog)
Viszont, mivel a legtöbb cucc konzolról érkezik, azokban pedig a grafikus kártya nem egy "vasziszdasz", van annyi tartalék a PC-s videokártyákban, hogy ez ne legyen komoly gond.
De szerintem hanyagoljuk a témát, kicsit off itt a PhysX, még ha nem is teljesen.
Shep!
Bocsi, de nem találom a képet... -
#486 számára=kárára...sorry -
#485 grafikai ereje számára?
fejtsd ezt ki jobban légyszike...:D -
#484 semmiféle fizix chip nincs a kártyádon :) konkrétan a GPU számolja a fizikát ... (a grafikai ereje kárára) -
#483 jah van crysis topicjában is....
a szélvédőn valami légyszart lefényképeztek a srácok...
tény hogy batman effectjei közel sem akkora értékűek, mint crysis-ban az a + légyszareffect az atin részéről. -
#482 Anno, a megjelenés környékén volt egy kép a Crysis topikban, megpróbálok rákeresni, hátha megvan még... -
#481 Erről a tükröződés dologról tudsz képet mutatni? -
#480 Előtte vettem. (8800GTS/320-am ment tönkre, azt cserélték erre)
Eleve, eddig 2 ATI kártyám volt, mindkettővel szívtam. Úgyhogy, az tuti, sosem veszek ATI-t többé. És akkor, valahogy eszembe se jutott, hogy mekkora kicseszés, hogy a Crysis-ban, a Jeep szélvédőjén valódi tükröződés van, ATI-n, míg nV-n nincs. (Na, hogy azt kivették, tényleg piszkos húzás volt)
Ugyanígy, itt sem jutna eszembe szidni a fejlesztőt, mert egy effektet, effektsort, egy bizonyos hardware-elemre épít. Sőt, a magam részéről örülök, mert a meglátásom szerint, az adott effektek egy része, ezen a színvonalon nem megoldható másként. Én, mint nV tulaj, akkor bosszankodhatnék, ha ott porosodna a videókártyámon a PhysX chip, használat nélkül. Így, ha más haszna nincs is, legalább a proci nem melegszik annyira, vagy a GPU, mikor melyiket tehermentesíti. -
#479 ja 1 magos, akkor az a gond -
#478 Én arra gondolok, hogy az lehet a baja, hogy nem 1magos, mert láttam rak del 2magos optimalizálót. -
#477 kinek, mi a tökéletes... van aki a krizist konstans 15fps-el nyomta és nem zavarta, "hiszen tökéletes" -
#476 7600gt = x1650, keress ph! teszteket (akkori játékokkal egyenlőek csak!)!
ugyan azért halott a gef7600gt a mostani játékokban, amiért halott lesz a 260-as geforce 1-2 év mulva: elavult, szar architektura
---
dante: "mivel volt annyi eszem, hogy nV karit vegyek, örülök is neki." - ha az ATI 4xxx előtt vetted, akkor racionálisan döntöttél (nekem is volt 88gt és 96gt is), ha azok megjelenése után, akkor kicsesztél magaddal :) (janem, hiszen van gőz a batmanban! :D )
-
#475 Az enyimet nem.Mondjuk nekem az alaplapom sem ismeri fel.Alapból azzal kezdett h kevés a proci. -
#474 AMD procimat szereti.:) -
#473 80%-ban nkem is, csak néhol (gondolom pálya előtöltésekor) belassul.
Pl mikor legyőztem a börtönlakókat, Joker kinyitja a bejáratot, és Gordon mondja, hogy ez csapda. -
#472 Máshol azt írják 9800GT-vel tökéletesen fut! -
#471 Az az érdekes, hogy nekem bizonyos helyeken kb 1percre baromira belassul a kép. Utána meg tökéletesen megy.
Talán az AMD procit nem szereti, vagy a GF9800GT nem elég a magas fizikához?! -
#470 akkor erre nem tudok mit mondani.
kérj kölcsön haveroktól 7600gt-t, és tedd be a gépedbe, még ennyire sem fognak menni a játékok. -
#469 Gratulálok okostojás. -
#468 Akkor jajde jó a haverodnak, mert nekem baszottul nem mennek:D Örülök ha minimumon elindul egyik másik. Erről szerintem ne nyissunk vitát mert nekem ez van és nem csúcskártya, te meg a haverodtól halottad, hogy az van neki naugyan nekem meg van egy haverom aki feltalálta az időutazást:D -
#467 akkor lehet csak haverom sapphire x1650-esén mennek a mai játékok maxon szinte 80%-ban. -
#466 1 kategória, az ATi a 7600GT ellenfelének szánta, pár %-al jobb nála csak. Na de off vége.