29
Panzer Campaigns: Budapest \'45
-
#29 Patches : PANZER Campaigns
Panzer Campaigns
Budapest '45 / Bulge '44 / El Alamein '42 / France '40 / Market Garden '44 / Kharkov '42 / Kursk '43 / Korsun '44 / Minsk '44 / Moscow '41 / Normandy '44 / Rzhev '42 / Salerno '43 / Sicily '43 / Smolensk '41 / Stalingrad '42 / Tobruk '41
PATCH - NO CD FIX -
#28 ha valakinek kell a játék privizzen
- a kecskeméti, ceglédi csaták, konrad hadművelet is játszható - -
#27 emule-n fenn van 320 mega -
#26 hát a boiling point is szaggat nálam de 2004 óta játszom vele))) -
#25 csak pojjjén... mégcsak el sem indulna a crysis a gépemen xD -
#24 Na jó, jó, én is CMBB-zek 2002 óta, na de ezt 50 dollárért?! -
#23 persze, de ez wargame!
ha meg fps akkor inkább Boiling Point. -
#22 pff,nem értem mit esztek a krájziszon -
#21 omg...ez a grafika...láttad már a crysis-t??? -
dav1d #20 na ezt kéne át tolni :Dsource engine alá és semmi bajom nem lenne vele :D -
#19 ja ez nem vicc)))
én a 7710-en meg a 3650-en emulátorral szoktam nyomni nes-re,speccyre írt wargamekat(vulcan,arnhem,desert rats)
-
#18 jonak tunik. futni fog a telefonomon (Nokia 2110)? :) -
#17 ja nekem megvan/megvolt az összes wargame ami pc-re meg konzolokra/emulátorokra megjelent 1980-óta.
egyszer azért vettem normális hangkártyát (ultrasound) hogy dübörögjön ne csak pikk-pukk legyen egy csata, pedig a kilencvenes évek elején 20ezer huf még pénz volt. -
#16 az apámnak pont ilyen kell!már egy csomószor kijátszotta a Panzer Generalt,Allied General-t:D(most is azzal tolja:D -
#15 neked se volt gyerekszobád -
#14 hát nem tom..
nekem olyan izgatóan remegő érzés amikor ellencsapást hajtok végre Tigriseimmel, elfoglalok pár dombot, megtartom a ruszkik ellenlökése alatt, és szomorúan de visszavonulok hogy megrövíditsem a frontot mert nincs elég gyalogságom, a szövetséges magyaroknak meg vacak a moráljuk és megfutnak))) -
#13 hát ez a grafika siralmas, bezzeg a Crysis -
dav1d #12 2008-banhogylehetilyengrafikávalkiadnijátékotember -
#11 hát bittos jobb mint a krájzisz -
#10 Tudatosan!!!
hát hadd védjem: az eredeti táblás játékok pont így néznek ki, ezeknek csak számítógépes átültetése.
10 év múlva is így fog kinézni)))) -
#9 áhh a crysisnek sokkal jobb grafja van szvsz -
#8 -.-' -
#7 -
#6 2008-ban hogy lehet ilyen grafikával kiadni játékot? -
#5 sztem a lényeg hogy magyar fronton játszódik, persze nem csak Budapest hanem az egész magyar harctér értendő alatta))) -
#4 -
#3 Csontstratégiának jó lesz!
Majd szólok az egyik kollégának, ő imádja az ilyet...
Kíváncsi vagyok mikor jönnek a "2008-ban hogy lehet ilyen grafikával kiadni játékot" emberek... -
#2 Panzer general-ra hasonlít. A második részt szerettem nagyon :) -
#1 Nagyon kevés olyan stratégiai játék jelent meg ami magyar hadszíntereken zajlik. 1848 és a Rákóczi-szabadságharc kivételével én nem is tudok másról.
Ezt a hiányt pótolja a Panzer Campaigns: Budapest '45 c. játék.
Wargame, ezért inkább a szimuláción van a hangsúly de nemzeti érzelműeknek és WWII mániákusoknak kötelező darab.
Állítsd meg a keleti barbár hordákat és mentsd fel Budapestet önfeláldozó hős csapataiddal!
Panzer Campaigns Budapest '45