Anyajegy eltávolítása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kozmetikában csinálták a feleségemnek. Volt neki 3 db nagy szederszerû,sötétbarna színû, mindet egyszerre lekenték, aznap nem lehetett vízzel érinkeznie, másnaptól már lehetett akár fürdeni is. 10 nap múlva úgy estek le, hogy észre sem vettük. Nyoma egy egészen pici fehér pötty maradt, ami eltûnik.
Sebész meg többféle van, olyan is, aki nem hagy szinte semmi heget.
Ha a családban van Önkéntes Egészségpénztár tag, akkor minimális készpénzkiadással megúszhatod. A legtöbb helyen nem tudják ingyé, hogy ki a jó kezû sebész. Legolcsóbb, ha a portástól kérdezed meg.
Nem hülyének nézni! Kórházi portás mindent lát, mindent hall, mindent tud és mindenkit ismer.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Next PC upgrade: 2022
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Most itt mindenki leírja, hogy hol van nekijjje anyajegye? Mikor rendezitek meg az anyajegyesek világtalálkozóját? <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Nekem is elkéne mennem már mert rajtam tuti van vagy 50 db csak a két kezemen 23 mire engem átnéznének <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Anyajegyet ún. babérmetszéssel távolítanak el a sebészek, utána pedig minden esetben szövettani vizsgálatra küldik az eltávolított kimetszést.
Az arcon lévõ szemölcsöket is metszéssel távolítják el, de ilyenkor a bõr tulajdonságait, ráncolódását... vesz figyelembe a sebész és úgy vágja ki az elváltozást. Arcon általában ún. tovafutó varratokat (sebszéllel párhuzamos), vagy ha nagyon kicsi metszésbõl el lehet távolítani a szemölcsöt SteriStrippel ragasztják meg a sebet. Így a legkisebb az esélye annak, hogy csúf sebhely éktelenkedjen valaki bõrén. Teljesen láthatatlanul így sem gyógyul meg a seb, de egy vonal marad az egész. Persze mindez attól is függ, hogy kinek milyen sebgyógyulási hajlama van. Vannak olyan emberek, akiknek alapból, mindenféle sérülése (így a mûtött seb is) mondhatni csúnyán gyógyul, ami azt jelenti, hogy vastag heg marad gyógyulás után.(ezt úgy mondják, hogy keloidosan gyógyul)
Maga a kismûtét rövid ideig tart, helyi érzéstelenítésben végzik steril körülmények közt.
egyszer volt olyan, hogy kicsit megsérült, és ilyen kis fehér valami volt a közepén, de ez szerencsére aztán visszahúzódott. azóta nagyon óvatosan borotválom ott :p
Szóval a lézerrel csak okosan, a vágás után bár marad heg, de biztosabb is sokkal.
A halál csupán a kezdet...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
msn:[email protected] bárki felvehet
akkor beadom a zaciba az anyajegyem.
am a lézeressem fenékig kutyatej. ismerõsnek szép kis fekete luk maradt utáta a bõrén :/
u dont have to listen anybody else but me
Saor Alba
menj keres magadnak egy fiút és elleszel
LOL
Az arcomon meg egy olyan van, amibõl szõr nõ. Ez borotválkozás terén elég kényelmetlen, mert nem merem simán áthúzni rajta, hanem "körbe kell vágni". Ilyen van valakinek? Mit lehet vele csinálni?
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
de amúgy nem is feltûnõ.fejem tetején van egy kb. 2 négyzetcentis, de azt meg haj fedi.
és valamért születésem óta teljesen elhalványodott, már szinte nem is látszik...
nekem van pár, de inkább csak egy pici barna folt és "síkban" van:)
Chaos Anno Domini
nemtom, h amit ti szedettetek le mekkora volt, nekem a legnagyobb nincs 1cm hozzú, s max 1-2 mmt állhat ki
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
púúúúú
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Régen túlhaladott nézet, hogy nem szabad eltávolítani, megbolygatni. Igenis el kell és el lehet távolítani. Megfelelõ szakember kezében az eltávolítás nem jelenti a megbolygatást. Semmilyen káros következménye nincs a békés anyajegy szakszerû eltávolításának, ha csak azt a pici heget nem tekintjük annak, ami a nagyobb fekete folt után marad."
púúúúú
Anyajeggyel nem is az a gond, amit te mondasz, hogy esztétikai gond. Sokszoros bõrrák veszélyeztetõek némelyikek. Nem mindegyik típusú, de hogy is mondjam az "elfajzottak". Ezért szedetem le õket.
Helyi érzéstelenítés, vágás, kb ennyi a téma, 1,5-2 óra és megyek is haza, aztán 1 hétig marad a kötés és 1 hónapig meg pihentetni a kényes részt.
púúúúú