843
A világ legérdekesebb dolgai
-
"Kis erek mentén, láp sík ölén odavan a bánya rabja: jaj, Baranyában a vadon élő Kis Pálnét nem keresik"
na ebbe a mondatba mi a különleges?:D -
de a háp háp után vissza kell jönni valminek nem? sza ha te kiabálsz hogy hu akkor azt hallod h hu hu hu de ha kiabálsz hogy hu hu akkor azt hallod hogy hu hu hu hu hu nem epdig azt hogy hu hu -
igaz. ami érdekes . napoleon is ! -
Ezt már énis hallottam többszöris. Kiskoromban baromi sokszor álmodtam azt hogy zuhanok, de még élek szerencsére (gondolom felriadtam :D) -
Hitler csak 1 herével rendelkezett. -
erről nincs info-m
viszont van egy amit csak hallottam semmi tudományos alapot nem találtam rá.
miszerint ha valaki látja a saját halálát az álmában, akkor a valóságban is meghal a tudat, és nem kel fel többet. alapja annyi lehet hogy pl. zuhanás közbe stb. gáz rémálmokban mindig felriad az ember mielőtt megtörténne, valakinek ötlete? tapasztalata? -
ezt is bizonyították már. meglehet:d -
Akkor másikat írok :D
A texasi Austin városában tilos mezítláb járkálni - kivéve, ha előtte valaki 5 dollárért engedélyezteti. -
a lóé is nagy cucc :P -
A polip szemének pupillája négyszög alakú. -
nem pazarlok baromságra kólát.
jó lenne a téma ha nem lenne ennyi faszság. -
szintén kamu, megnyalom szó nélkül bármikor. -
dehogynem
-
a coca colalight lebeg a víz tetején,asima coca colameg nem.probáljátokki
-
Egyetlen egy ember sem tudja megnyalni saját könyökét :D -
akkor így: egy akármijen papírt nem lehet 11-nél többször félbehajtani^^
+fav amugy -
jolvan én csakkopípasztéztam :D -
Hát egy akkora papírt lehet is hajtogatni :D Amit én próbáltam, az kb egy 5x5 cm méretű volt. -
kamu, visszhangzik csak pont olyan az amplitúdója és a frekvenciája hogy mire visszaér a hang a kacsa hápog mégegyet.
mivel mindig kettőt hápog, csak az ember egynek hallja :] -
lol:D
akkor asszem úgy volt a feltétel hogy egy a4es akármilyen vékony papírt... -
a papírfélbehajtást a Mythbustersék cáfolták, egy NASA űrhajóhangár méretű selyempapírt asszem 11-szer félbehajtottak :D -
jah nem jutott eszembe a szó:D -
azt tudtátok hogy a kacsahápogás nem visszhangzik?
-
Amúgy, a topiknyitás ötlete onnan jött, hogy csináltam 1 honlapot, és pár dolgot amit nem tettem fel oda, beírtam ide. Van még jópár, ha lesz rá érdekeltség, a honlapot is bővítem, és a topikba is írok ilyesmiket.
Ha vkit érdekel a honlap: A világ legérdekesebb dolgai -
NEEEE nemakarom inkább lőjjenek le a snecibe -
tetszik az ötlet, pluszfav -
jó topik!
szeretem az ilyeneket...
mo férfi lakosságának 1/5e az 50-ik életévéig, megtapasztalja az anális bevizsgálást orvosi okokból. ált. prosztat.
szóval minden ötödik :D -
A leghosszabb nyelv 9,4 cm hosszú, ami Stephen Taylor-é. -
félbehajtani -
A papírösszehajtóst kipróbáltam, tényleg nem tudtam 7nél többször összehajtani :D (5ig jutottam) -
sztem jó topik... -
anglia összes hattyúja a királynő tulajdonában van ezt tudtátok?:) -
próbáld ki -
Miért ne lehetne összehajtogatni?O_o -
jo topik +fav
egy ember 2ésfélora alattmegfestette a mona lisa-t paintel
link
jobb most nemjut eszembe -
Na ha már most ekkora az érdekeltsége a topiknak, beírok mégpárat:
Az USA 24 államában az impotencia válóok.
Úgy becsülik, hogy ha a Földön valaha is kibányászott aranyat összegyűjtenék, beolvasztanák, akkor egy 20 méteres élhosszúságú kockában elférne az egész.
A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király halott".
A neandervölgyiek agya nagyobb méretű volt, mint a mai embereké.
A tenyér és a talp sosem barnul le. -
én is hallottam párat...pl a delfin az egyetlen állat aki a szexet az élvezet miatt csinálja mint az ember...
meg hogy egy lapot (akármilyen vékony is) nem lehet 7nél többször összehajtogatni...
majd ha találok még ilyeneket írok -
+fav :D
"Az eszkimók sosem fogadnak. "
mét -
+fav szeretem az iolyeneket -
lol:D