Érdekességek

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
"Kis erek mentén, láp sík ölén odavan a bánya rabja: jaj, Baranyában a vadon élõ Kis Pálnét nem keresik"

na ebbe a mondatba mi a különleges?😄
ChuckyHUN
de a háp háp után vissza kell jönni valminek nem? sza ha te kiabálsz hogy hu akkor azt hallod h hu hu hu de ha kiabálsz hogy hu hu akkor azt hallod hogy hu hu hu hu hu nem epdig azt hogy hu hu

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

VRSDM
igaz. ami érdekes . napoleon is !

u dont have to listen anybody else but me

OssianFan
Ezt már énis hallottam többszöris. Kiskoromban baromi sokszor álmodtam azt hogy zuhanok, de még élek szerencsére (gondolom felriadtam 😄)

bujcsik555
Hitler csak 1 herével rendelkezett.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

VRSDM
errõl nincs info-m

viszont van egy amit csak hallottam semmi tudományos alapot nem találtam rá.

miszerint ha valaki látja a saját halálát az álmában, akkor a valóságban is meghal a tudat, és nem kel fel többet. alapja annyi lehet hogy pl. zuhanás közbe stb. gáz rémálmokban mindig felriad az ember mielõtt megtörténne, valakinek ötlete? tapasztalata?

szucsy89
ezt is bizonyították már. meglehet:d
OssianFan
Akkor másikat írok 😄

A texasi Austin városában tilos mezítláb járkálni - kivéve, ha elõtte valaki 5 dollárért engedélyezteti.

VRSDM
a lóé is nagy cucc 😛

OssianFan
A polip szemének pupillája négyszög alakú.

VRSDM
nem pazarlok baromságra kólát.

jó lenne a téma ha nem lenne ennyi faszság.

VRSDM
szintén kamu, megnyalom szó nélkül bármikor.

bujcsik555
dehogynem

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

bujcsik555
a coca colalight lebeg a víz tetején,asima coca colameg nem.probáljátokki<#wink>

ToCsEk
Egyetlen egy ember sem tudja megnyalni saját könyökét 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

z99999
akkor így: egy akármijen papírt nem lehet 11-nél többször félbehajtani^^

+fav amugy

Pszt.

bujcsik555
jolvan én csakkopípasztéztam 😄

OssianFan
Hát egy akkora papírt lehet is hajtogatni 😄 Amit én próbáltam, az kb egy 5x5 cm méretû volt.

VRSDM
kamu, visszhangzik csak pont olyan az amplitúdója és a frekvenciája hogy mire visszaér a hang a kacsa hápog mégegyet.

mivel mindig kettõt hápog, csak az ember egynek hallja :]

szucsy89
lol😄

akkor asszem úgy volt a feltétel hogy egy a4es akármilyen vékony papírt...
Kicsikiraly
a papírfélbehajtást a Mythbustersék cáfolták, egy NASA ûrhajóhangár méretû selyempapírt asszem 11-szer félbehajtottak 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
jah nem jutott eszembe a szó😄
bujcsik555
azt tudtátok hogy a kacsahápogás nem visszhangzik?

OssianFan
Amúgy, a topiknyitás ötlete onnan jött, hogy csináltam 1 honlapot, és pár dolgot amit nem tettem fel oda, beírtam ide. Van még jópár, ha lesz rá érdekeltség, a honlapot is bõvítem, és a topikba is írok ilyesmiket.

Ha vkit érdekel a honlap: A világ legérdekesebb dolgai

ChuckyHUN
NEEEE nemakarom inkább lõjjenek le a snecibe

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Fabio Capello
tetszik az ötlet, pluszfav

VRSDM
jó topik!
szeretem az ilyeneket...
mo férfi lakosságának 1/5e az 50-ik életévéig, megtapasztalja az anális bevizsgálást orvosi okokból. ált. prosztat.

szóval minden ötödik 😄

bujcsik555
A leghosszabb nyelv 9,4 cm hosszú, ami Stephen Taylor-é.

passatgt
félbehajtani

OssianFan
A papírösszehajtóst kipróbáltam, tényleg nem tudtam 7nél többször összehajtani 😄 (5ig jutottam)

Prince23
sztem jó topik...

szucsy89
anglia összes hattyúja a királynõ tulajdonában van ezt tudtátok?😊
szucsy89
próbáld ki
Pistike 007
Miért ne lehetne összehajtogatni?O_o

bujcsik555
jo topik +fav

egy ember 2ésfélora alattmegfestette a mona lisa-t paintel
link
jobb most nemjut eszembe

OssianFan
Na ha már most ekkora az érdekeltsége a topiknak, beírok mégpárat:

Az USA 24 államában az impotencia válóok.

Úgy becsülik, hogy ha a Földön valaha is kibányászott aranyat összegyûjtenék, beolvasztanák, akkor egy 20 méteres élhosszúságú kockában elférne az egész.

A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király halott".

A neandervölgyiek agya nagyobb méretû volt, mint a mai embereké.

A tenyér és a talp sosem barnul le.

szucsy89
én is hallottam párat...pl a delfin az egyetlen állat aki a szexet az élvezet miatt csinálja mint az ember...

meg hogy egy lapot (akármilyen vékony is) nem lehet 7nél többször összehajtogatni...

majd ha találok még ilyeneket írok
kuci06
+fav 😄

"Az eszkimók sosem fogadnak. "

mét

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ChuckyHUN
+fav szeretem az iolyeneket

szucsy89
lol😄
OssianFan
Kössz XD

Ossianfan nyitotta a legidiótább totyikot az SG-n.
<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

OssianFan
1983-ban egy japán mûvész elkészítette a Mona Lisa másolatát pirítósból.

Dán tudósok arra jöttek rá, hogy a sör íze jobb, ha bizonyos zenét hallgat ivás közben a delikvens. Az optimális hangmagasság sörönként különbözõ, a Carlsberg Lager sör számára az 510-520 Hz frekvencia az ideális.

Egy 60 perces hangkazetta majdnem 190 méter szalagot tartalmaz.

Az eszkimók sosem fogadnak.

Buzz Aldrin volt az elsõ ember a Holdon, aki a nadrágjába vizelt.

Ha valaki tud ezekhez hasonló érdekességeket, írja be 😉

← ElőzőOldal 17 / 17