Érdekességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ebbe a mondatba mi a különleges?😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
viszont van egy amit csak hallottam semmi tudományos alapot nem találtam rá.
miszerint ha valaki látja a saját halálát az álmában, akkor a valóságban is meghal a tudat, és nem kel fel többet. alapja annyi lehet hogy pl. zuhanás közbe stb. gáz rémálmokban mindig felriad az ember mielõtt megtörténne, valakinek ötlete? tapasztalata?
u dont have to listen anybody else but me
A texasi Austin városában tilos mezítláb járkálni - kivéve, ha elõtte valaki 5 dollárért engedélyezteti.
jó lenne a téma ha nem lenne ennyi faszság.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
mivel mindig kettõt hápog, csak az ember egynek hallja :]
DFTBA ಠ_ಠ
Ha vkit érdekel a honlap: A világ legérdekesebb dolgai
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
szeretem az ilyeneket...
mo férfi lakosságának 1/5e az 50-ik életévéig, megtapasztalja az anális bevizsgálást orvosi okokból. ált. prosztat.
szóval minden ötödik 😄
egy ember 2ésfélora alattmegfestette a mona lisa-t paintel
link
jobb most nemjut eszembe
Az USA 24 államában az impotencia válóok.
Úgy becsülik, hogy ha a Földön valaha is kibányászott aranyat összegyûjtenék, beolvasztanák, akkor egy 20 méteres élhosszúságú kockában elférne az egész.
A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király halott".
A neandervölgyiek agya nagyobb méretû volt, mint a mai embereké.
A tenyér és a talp sosem barnul le.
meg hogy egy lapot (akármilyen vékony is) nem lehet 7nél többször összehajtogatni...
majd ha találok még ilyeneket írok
"Az eszkimók sosem fogadnak. "
mét
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
Dán tudósok arra jöttek rá, hogy a sör íze jobb, ha bizonyos zenét hallgat ivás közben a delikvens. Az optimális hangmagasság sörönként különbözõ, a Carlsberg Lager sör számára az 510-520 Hz frekvencia az ideális.
Egy 60 perces hangkazetta majdnem 190 méter szalagot tartalmaz.
Az eszkimók sosem fogadnak.
Buzz Aldrin volt az elsõ ember a Holdon, aki a nadrágjába vizelt.
Ha valaki tud ezekhez hasonló érdekességeket, írja be 😉