Érdekességek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Végül megfullladt egy kukorica szemtõl.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

szucsy89
😄DDddddddddddddd

ez a miki egeres nagyon üt😄

jó topic nagyon
OssianFan
A Colorado állambeli Fruita helységben a "Csodás Mike" nevû kakas még 18 hónapig szaladgált a feje nélkül.

Pistike 007
Bakker miért ne lehetne?
Elugrik a hetedik elõtt vagy mi?

leho94
ez jóa

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

RAZOR27
azért még próbálkozok 😄

Egy jegesmedve több, mint 80 pingvint képes megenni egy ültõ helyében.

Az F-117 lopakodó vadászbombázó aerodinamikai fejlesztése során felhasználták a poszméhek repülésének vizsgálati eredményeit.

OssianFan
Az én oldalamon meg kb 200 😄

degenerator
hülyeség. a barátnõm a napokban álmodta, hogy meghalt, és mindenki sírt körülötte, ma meg mégis el tudott mosogatni, szóval szerintem nem halt meg.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

RAZOR27
akkor nem, ahonnan én nyomom, azon nincs sok, csak 83 db 😄

OssianFan
Hát, én nem honlapról másolgatom 😄 1 régi kedves ismerõsöm küldött egy dokumentum formájában, 49 A/4es oldal Wordben 😄

N o N a m e
A Tyrranosaurus Rex legközelebbi ma is élõ rokona: a csirke.

A világtörténelem leghosszabb mûsormegszakítását a BBC követte el. Egy Miki egér rajzfilmet szakítottak félbe azzal a hírrel, hogy kitört a második világháború. 6 év múlva aztán akkurátusan folytatták a félbeszakadt rajzfilmet, pontosan attól a ponttól, ahol abbahagyták.
RAZOR27
Én már elõzõ életemben se hittem a reinkarnációban 😄

kuci06
A "Happy Birthday" is Jakóé 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

leho94
lolz nekem meg már nemtom mi bajom volt álmomba csak felriadtam és mivel emeltes ágyon aludtam megfejeltem a plafont és KO 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

N o N a m e
Egy pár érdekesség:

1938-ban a Time magazin "Az év embere" választásán a gyõztes: Adolf Hitler.

500 millió évvel ezelõtt egy nap csak 20.6 órából állt.

A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.

A kaméleon testhosszúságának másfélszeresét teszi ki nyelvének hossza.

Leonardo da Vinci képes volt egyik kezével írni, a másik kezével pedig rajzolni - egyszerre.

A Mount Everestet megmászni próbáló alpinisták közül minden negyedik belehalt a kísérletbe.

A patkányok hosszabb ideig bírják víz nélkül, mint a tevék.

A Pentagon híres ötszögletû épületében kétszer annyi mellékhelyiség van, mint amennyit a dolgozói létszám indokolna. Ennek oka az, hogy a 40-es években, amikor épült, még érvényben volt egy viriginai törvény, amely szerint külön WC-t kellett építeni a fekete és a fehér alkalmazottaknak.

A pókháló egy hihetetlenül erõs anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erõsebb, mint az acél. Szakértõk szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben.

A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király halott".

A testen belül a fájdalom kb. 110 m/s sebességgel terjed.

A Titanic katasztrófáját két kutya is túlélte.

A történelem legrövidebb háborúja Anglia és Zanzibár között dúlt,
1896-ban. Zanzibár letette a fegyvert 38 perc után.
OssianFan
Régebben olvastam egy reinkarnációról szóló könyvben, hogy elõzõ életbeli emlékek sokszor álmokban jelentkeznek. Szerintem lehet hogy ez állhat sok ilyen meghalós/majdnem meghalós álom mögött.

RAZOR27
xD maradjon az oldal inkongnitója.
Arra gondolsz ameik címében a bunkó szó szinonímája van? 😄

0Fritz0
Régen zuhantam eleget álmomban, de mindig talpra estem/érkeztem és bár nem volt kellemes, de túléltem.

Egyszer meg azt, hogy valami elcseszett csatatéren kúszás közben fejbekúrt egy lövedék (belsõ nézetben). Még a csont roppanása is elég élethû lett (már amennyire ezt igazi fejlövés nélkül ki lehet jelenteni), utána sötét és csönd lett és csak valami tompa nyomást éreztem a fejemben.
Eztán rögtön felkeltem és csak pislogtam pár percig.

Szép álmok power. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

OssianFan
Te Razor, sztem mi ugyanonnan másolgatjuk ezeket, mert ezeket amiket te beírtál, mindet olvastam már énis 😄

OssianFan
Ott is láttam, meg mostis rákerestem a neten 😛

Amúgy nem, nem olyat amit belinkeltél z999999

RAZOR27
namég! 😄

Egy gyorsulási versenyeken használt "top-fuel" dragster versenyautó teljes gázon annyi üzemanyagot fogyaszt, mint egy Boeing 747-es repülõgép.

A Coca-Cola Afrika legnagyobb magántulajdonú munkaadója.

A "kutya" szó angolul "dog". Érdekes módon az ausztrál õslakosok Mbabaran nyelvén ez szintén "dog".

z99999
valami ijest?

Pszt.

RAZOR27
ez nem a sziget oldalán volt? 😄

z99999
nos, ezt elég nehéz bizonyítani, eléggé lehetetlennek hangzik

Pszt.

VRSDM
hát felvettem kamival, és határeset. talán icipici rés maradt, de az bizony becsukódik 😛 és csak az én ellentartásom miatt marad egy negyed milmiter rés. na buktam akkor 😄

u dont have to listen anybody else but me

ChuckyHUN
pont a te postodra reagáltam vele 😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

OssianFan
A Michael Jacksonos dolgot olvastam énis

Amúgy hallottátok hogy néhány napja a Szigeten találtak egy sörgejzírt? Az Arany Ászok nyerte el a kitermelés jogát, és már folyik a fúrótorony építése.

bujcsik555

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ToCsEk
ez érdekes 😄 kiskoromban rengeteg álmom úgy végzõdött, hogy menekültem valaki vagy valami elöl és csak úgy "jöhettem" ki az álmomból ha pl.: lelövettem magam vagy leugrottam egy hídról 😄 de soha nem haltam meg mindig felébredtem 😊 érdekes 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

RAZOR27
Ittvan néhány, csak nektek 😄

Michael Jackson rendelkezik South Carolina állam (USA) himnuszának szerzõi jogai felett.

Skócia homokot exportál Szaud-Arábiába.

A sör volt az elsõ védjeggyel ellátott termék. A brit Bass Pale Ale sör 1876-ban kapta meg a márkavédjegyet.

OssianFan
Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte.

ChuckyHUN
"A Földön minden nap 0.00000002 másodperccel hosszabb az elozonél,a Föld forgási sebességének lassulása miatt."

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

VRSDM
felveszem kamerával akkor na 😄

bujcsik555
ehhez kapcsolodik: 500 millió évvel ezelott egy nap csak 20.6 órából állt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

VRSDM
dikkoverin volt ezis mitbusterbe, és valami nagyonokosnak beállított faszi vizsgálta a hangot, és a hullám képénél valóban úgy volt hogy nem látszott, de rájöttek hogy miért, és azért amit leírtam nem vagyok hangtechnikus. de olyan nincs hogy nem visszhangzik. jó kis urban legend. ha egy hanghullám (részecskerezgés) elkezdõdik az nem áll csak úgy meg, ez esetben a szemben lévõ tárgy elnyelnél minden energiát, és továbbadná hova? sehova? akkormeg felrobban? 😄

z99999
a maja naptárak szerint meg 2012ben lesz a világvége

Pszt.

bujcsik555
ebben te tévedzs.bizonyított,hogymindigbescukodik olyankor a szem,de az lehet olyankis idö,amitaz agy nemérzékel,tehátnemveszed észre

bujcsik555
A Földön minden nap 0.00000002 másodperccel hosszabb az elozonél,a Föld forgási sebességének lassulása miatt.

VRSDM
hunyorítva ment simán. szóval szintén kamu.

z99999
félbehajtani? vidit vagy megse történt -.-

Pszt.

kuci06
és a második részével mi van? 😄 amikor azt kiadja, az is "visszapattanik" valahonnan, nem?
Vagy én értettem valamit félre? 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

ChuckyHUN
de a második háo utánm ha kussol akkkor hallaccik, nem?

VRSDM
sztem hunyorogva lehet. próbálkozok, ingerlem az orrom aztán tüsszögök, ha megy felveszem 😄

ChuckyHUN
mert te vagy a KIBASZOTT KOBE BRYANT!!!

OssianFan
Még1 visszafele olvasható mondat: "Ó sós ó" (Gálvölgyi Showban volt mielõtt vki elkezdene fikázni hogy mekkora baromságot írtam be😄)

bujcsik555
Az ember nem képes nyitott szemmel tüsszenteni.

VRSDM
figy. a kacsa hápogása amit mi megszoktunk hogy egy " háááp " az valójában kettõ gyors egymás után hangképzésbõl áll neki, és mire kiadja ennek a második felét, pont addigra ér vissza az elsõ fele a hápnak, így nyelõdik el...

hangtechnikusok keresték órákon át hogy miért nem hallani...

Pistike 007
Érdekes, akkor nekem miért sikerült?-.-'

bujcsik555
visszafeleis ugyan az,meg semmi ertelme?

kuci06
visszafelé is olvasható 😊