Érdekességek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Egy jegesmedve több, mint 80 pingvint képes megenni egy ültõ helyében.
Az F-117 lopakodó vadászbombázó aerodinamikai fejlesztése során felhasználták a poszméhek repülésének vizsgálati eredményeit.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A világtörténelem leghosszabb mûsormegszakítását a BBC követte el. Egy Miki egér rajzfilmet szakítottak félbe azzal a hírrel, hogy kitört a második világháború. 6 év múlva aztán akkurátusan folytatták a félbeszakadt rajzfilmet, pontosan attól a ponttól, ahol abbahagyták.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
1938-ban a Time magazin "Az év embere" választásán a gyõztes: Adolf Hitler.
500 millió évvel ezelõtt egy nap csak 20.6 órából állt.
A kacsahápogás nem visszhangzik - senki sem tudja miért.
A kaméleon testhosszúságának másfélszeresét teszi ki nyelvének hossza.
Leonardo da Vinci képes volt egyik kezével írni, a másik kezével pedig rajzolni - egyszerre.
A Mount Everestet megmászni próbáló alpinisták közül minden negyedik belehalt a kísérletbe.
A patkányok hosszabb ideig bírják víz nélkül, mint a tevék.
A Pentagon híres ötszögletû épületében kétszer annyi mellékhelyiség van, mint amennyit a dolgozói létszám indokolna. Ennek oka az, hogy a 40-es években, amikor épült, még érvényben volt egy viriginai törvény, amely szerint külön WC-t kellett építeni a fekete és a fehér alkalmazottaknak.
A pókháló egy hihetetlenül erõs anyag: a vastagságához viszonyítva jóval erõsebb, mint az acél. Szakértõk szerint egy ceruzavastagságú pókháló kötél meg tudna állítani egy Boeing 747 óriásgépet repülés közben.
A sakkban használt "Sakk-matt" kifejezés alapja a perzsa "Shah Mat", aminek jelentése: "a király halott".
A testen belül a fájdalom kb. 110 m/s sebességgel terjed.
A Titanic katasztrófáját két kutya is túlélte.
A történelem legrövidebb háborúja Anglia és Zanzibár között dúlt,
1896-ban. Zanzibár letette a fegyvert 38 perc után.
Arra gondolsz ameik címében a bunkó szó szinonímája van? 😄
Egyszer meg azt, hogy valami elcseszett csatatéren kúszás közben fejbekúrt egy lövedék (belsõ nézetben). Még a csont roppanása is elég élethû lett (már amennyire ezt igazi fejlövés nélkül ki lehet jelenteni), utána sötét és csönd lett és csak valami tompa nyomást éreztem a fejemben.
Eztán rögtön felkeltem és csak pislogtam pár percig.
Szép álmok power. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Egy gyorsulási versenyeken használt "top-fuel" dragster versenyautó teljes gázon annyi üzemanyagot fogyaszt, mint egy Boeing 747-es repülõgép.
A Coca-Cola Afrika legnagyobb magántulajdonú munkaadója.
A "kutya" szó angolul "dog". Érdekes módon az ausztrál õslakosok Mbabaran nyelvén ez szintén "dog".
u dont have to listen anybody else but me
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Amúgy hallottátok hogy néhány napja a Szigeten találtak egy sörgejzírt? Az Arany Ászok nyerte el a kitermelés jogát, és már folyik a fúrótorony építése.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Michael Jackson rendelkezik South Carolina állam (USA) himnuszának szerzõi jogai felett.
Skócia homokot exportál Szaud-Arábiába.
A sör volt az elsõ védjeggyel ellátott termék. A brit Bass Pale Ale sör 1876-ban kapta meg a márkavédjegyet.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Vagy én értettem valamit félre? 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
hangtechnikusok keresték órákon át hogy miért nem hallani...