843
A világ legérdekesebb dolgai
-
Windbreak #483 Mindenki mást mond... van aki azt mondja, hogy néhány millió év múlva felrobban a nap, és persze akkor a földnek is annyi, van aki azt mondja hogy párezer év múlva megint jégkorszak lesz, van aki szerint 2012be világvége lesz... ki tudja melyik lesz? hülyeség ezzel foglalkozni... -
Jah tényleg,az.Olyan lehet,mint a fű,meg a hasis esete. -
Régen a kokain volt az alapanyaga.Innen ered a neve.Ma már nem véletlenül van az ráírva,hogy kóla ízű szénsavas üdítőital. -
n3whous3 #480 Nem TETTEK bele, hanem kokacserje volt az alapanyaga és nem vonták ki belőle a kokaint -.-
coke -
Gaborkik #479 coca cola cocain => coca ... ( az egyik tanárom szerint ) ma már nem tesznek bele (valszeg) de régen tettek ( vajon miért szerette mindenki annyira ) -
de az Illinois-i darazsas törvényt még mindig nem értem, valakit megcsipett egy darázs és többet egy darázs sem léphet be a városba?
-
azert van amcsiban ennyi hülye törvény, mert ott precedens értékű ítéletek születnek, szoval ha valaki pl kiül az erkélyre a fotelével és valakinek mittudomén milyen kárt vagy hátrányt okoz ezzel, akkor többet senkinek nem szabad kiülni (: -
nem csak neki :D
<< NoNamë™ >> topik hivatalos lokója xD -
Leho-nak is ilyen a logója:D -
VIP? -
ezt direkt csináltad:D -
Hajnalcat #472 *utána -
Hajnalcat #471 Érdekesség, hogy akárhányszor beírok az érdekességek topikba, mindig elrontok egy szót, amit újra kell csillagozni utánba.
-
Az SG fórumon
Összes üzenet: 13177553 db
Friss üzenetek: 9585 db
Összes téma: 72403 db
Friss témák: 31 db
Összes fórumozó: 259328 fő
Fiúk: 89%, Lányok: 11%
Átlagos életkor: 25.3 év
-
Hajnalcat #469 *megélni -
Hajnalcat #468 Akkor már hányadik reinkarnációtokat akarjátok megérni? :)) -
És ebből lesz majd a Zeggyesűlt Föderésön. Titta jó.
-
vesz majd bészból sapkát -
n3whous3 #465 Dehát nehogy már megint egybe legyünk a végén omg -
Addigra olyan meleg lesz,hogy nem is lesz élet:D -
jah zsír lesz, megyek is new yorkba bicóval amilyen gyorsan csak lehet majd , má úgy várom
-
Egy amerikai patikus összeállított egy (hamis) mindent gyógyító italt, aminek a neve Coca-Cola. Csak eszt valahogy kimaradt a reklámból... -
persze, kamu...
szerinted van aki csak úgy, kedvtelésből megcsinálná? tessék, itt a teljes értekezés a dologról -
Jaja. Át tudunk majd tekerni bringával is amerikába, onnan meg ausztráliába.
-
Én már az elsőt átéltem,nem nagy cucc,néha nekimegy az egyik kontinens a másiknak azt annyi! -
én az úccsót várom már
-
ezzel egyetértek! -
Windbreak #456 ez kamu. végülis ma már mindent hallani... de 50millió év múlva már nem lesz föld :D -
18.000 évvel ezelőtt:
most:
50 millió év múlva:
150 millió év múlva:
250 millió év múlva:
-
na igen így több értelme van -
szerintem a tevéset úgy érti, hogy egy szemén 3. a homok miatt, így jobban kiszűri és nem megy bele egy homokvihar alatt. -
n3whous3 #452 Átlag -
A kutyánk kb 2 mp latt lerendez egy ásítást. Szerintem ez attól is függ hogy mennyire vagy fáradt. Ha kicsit akkor csak kis ásítást produkálsz, ha nagyon akkor nagyot. -
Néhány termeszfaj képes önmagát felrobbantani.
A tigris bőre éppolyan csíkos, mint a szőre.
A gorillák böffentenek, ha jól érzik magukat.
A medúza akkor is csíp, ha már nem él.
A macskák nem érzik az édes ízt.
A tevének három szemhéja van. (hol van a 3.?)
Egy ásítás körülbelül hat másodpercig tart. -
Szúnyogháló a város köré?
-
Darazsaknak tilos a városban röpködniük. - ezt hogy lehet megakadályozni? -
Valahol délre van Magyarországtól,ha jól emlékszem,de nem tudom melyik országban. -
Fbn Lx #446 Wyoming: A nõknek legalább 1.5 méterre kell állniuk a bárpulttól, úgy kell megrendelniük és elvenniük italukat.
az nem semmi, ha a nők két méternél magasabbak, akkor fekvőtámszban a bárpultnak dőlve talán el tudják venni a piát D: -
n3whous3 #445 A:D:DA:ADS:AD -
Sok az ismétlődő dolog, csak mindig máshogy vannak megfogalmazva, vagy hozzájuk van téve valami.