Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Why so serious?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mass Effect 2 - Afterlife Gameplay Trailer
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mert az lenne a királyos.Angol ilyen mennyiségü szövegnél már nehézkes!!!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Why so serious?
Úgyis mindenki vernyog a Thane meg egyéb alien romance-okért, akkor én geth romance-ot akarok.
Meg Blasto-t!
Nem öregedhetek meg úgy, hogy Blasto romance-ot nem láttam a játékban! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Szóval feltételezhetõ hogy quarianék a saját képükre formálták a geth-t és úgy lehet ez magyarázva.
Én még bizom benne hogy lesz egy prüntyögõs geth karakter, vagy a quarian valami fontos szerepet tölt be és ránkbizza a különbejáratú gethjét. 10-es szintü AI hackjével azért elég beláthatatlan következményeket okozna a quarian. Meg úgy eleve mi lenne már ha maxolt AI hack skillel indul valaki?
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
vitathatatlan <#hehe>#hehe>
Mellesleg nekem a videó óta Subject Zero is naggggyon "megszimpült" <#vigyor3>#vigyor3>
Why so serious?
Why so serious?

Kumiho #2179
Az apróbb döntésekbe nem folyok bele, mert nem akarok wall of text-et írni, de néhol direkt a sablonnal (gondolva itt paragon/renegade-re) ellentétes döntést húztam be, kíváncsi vagyok, hogyan fog hatni a második részben.
Magam is úgy tervezem, hogy legalább
@readswift:
kezdõ karakter és insanity valóban nagy kicseszés, nekem egy kombináció mûködött igazán, vanguard (késõbb shock trooper) barrier spammel és electronics bonus talenttel, hogy legyen egy rakat pajzsom is.
pénzszerzés terén viszont van egy kis exploit, teljesen a játék határain belül. Ha a citadel-en a doktor mellékküldetését teljesíted, akkor árengedményt ad. Bevásárolsz, átmész Morlan-hez, eladsz mindet. Vissza a dokihoz, buyback opció alatt visszavásárolsz mindent, aztán megint mész Morlan-hez, megint eladsz mindent.
Vagy... lehet, ez pont fordítva volt, most meg nem mondom, hogy árengedményt adott a doki vagy drágábban volt hajlandó megvenni a felszereléseket, régen szúrtam ki, teljesen véletlenül, azóta nem nagyon használtam.
Mindenesetre mûködik 😊
Már a dig site küldi is iszonyatosan nehéz kezdõként nehéz fokozaton, egész pontosan a vége az.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Elkzedtem több karakterel is azóta, de nem jön ki a lépés, hardcore-tól kettõvel feljebb szerintem nem lehet megcsinálni kezdõvel, szóval már sürget a második fejezet akkor csinálok még, kár hogy nagy nehézségi szinten WARP nélkül nem lehet jutni semmire. Esetleg ha becsalsz egy csomó pénzt spectre fegyverkre?
Why so serious?
Asszonyt elküldeni a hugához, szabadságot kivenni, aztán hadd szóljon! Haha, kész terveim vannak!
Why so serious?
Bár hogy az ugyanazt a nevet viselõ karakter végigjátszásait (ejj, de szépen mondtam... ) hogyan fogja megkülönböztetni, arra még nem nagyon reagáltak.
Extrém helyzetet véve: lehet, hogy pl. 16 "Richard Shepard" közül kell véletlenszerûen kisakkoznod, hogy melyik is, amelyiket most be akarod tölteni 😊
Mondjuk erre csak kitalálnak valamit.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ez szuperj ó.