Sok online profil takar elhunytat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebbõl a cikkbõl sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Pl., hogy a sok már nem használt profil sok felesleges tárhelyet foglal és emiatt egy csomó hdd-t kell gyártani, ami nagyban hozzájárul a globális felmelegedéshez!
Gerygrey
Én meg nem értem a problémát, szerintem ez egy tökjó dolog.

Milyen emlékeink vannak nekünk 100 évvel ezelõtt élt felmenõinkrõl? 1-2 megfakult, megsárgult fotó, meg amit szüleinktõl és nagyszüleinktõl hallunk. Szerintem izgalmas dolog lenne, ha annyi adat, nagyfelbontású kép és videó állna rendelkezésünkre a XIX. században élt elõdeinkrõl és az õ mindennapjaikról, mint amennyi egy mai átlagos tizen-huszonéves fiatalról a különbözõ közösségi portálokon.
Ezután a cikk után egyenes út vezet az "Egyre több a halott ember - minden temetõ másképp áll a problémához" cikk.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Az információ hatalom...
Érdekes hozzáállásokat olvastam...
Talán el kellene gondolkodniok azon, hogy e kis életünkben mennyit töltünk alvással inaktiv tevékenységgel. S röktön rájönénnek, hogy a maradék kis idõt a földön miként kellene élni. Tölthetnek a föld alatt évezredeket, ne vegyük olyan könnyen és félválról a föld feletti idõtöltést, azt a kevéske 25 évet.
Üdvözlettel
Somogyi György

globint
Vannak, akik (sunyiból) elhunytak adataival lépnek fel a netre, ott ismerkednek, aztán ha baj van, (pl. terhes lesz a csaj) akkor nem õk voltak....
odébb állnak. Persze ez a valõ életben is elõ szokott fordulni...<#szomoru1>

http://www.tradeximp.com/

CSOCSO
"Sok online profil takar elhunytat"

ez mit jelent? mert nem birok rajonni.
szvsz pont annyi ertelme van mintha egy online angol-magyat fordito dobta volna ki ezt a mondatot.

n3whous3
Cikk: kit érdekel az ilyen, de komolyan. Nem mindegy?

púúúúú

[HUN]PAStheLoD
pl. japánban, kínában és egyéb keleti kultúrákban a születést tekintik az élet legnehezebb pillanatának és a halált a legkönnyebbnek.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Tulajdonképpen Mexikóban halottak napján hatalmas bulit tartanak.
jah, a kannibálok nem szomorkodnak.

jó tudom hülye poén volt...
ziipp
Jah, igazad van. Kíváncsi vagyok, vajon vannak-e olyan kultúrák, ahol nincs szomorkodás, gyászolás halál után.

ziipp
Huh? Mire célzol? Meg honnan tudod, hogy a többség mit gondol?

Egyébként elég bizar dolog ez.

Szerintem az lenne a megoldás, hogy mindenki beállíthatja a profilján, hogy mi legyen az accountjával a halála után. (ROFL.)

Szerintem a halál, gyászolás privát dolog. Kár a netre vinni. Persze mindenki azt csinál, amit akar.

[HUN]PAStheLoD
Ha nem ilyen kifordult hozzáállással viseltetnénk az élet legtermészetesebb dolgához, akkor nem sírás-rívás lenne, mikor meglátjuk szegény pistike profilját és idióta képeit, hanem - mondjuk - mosolyra görbülne a pici szánk, és örülnénk, hogy legalább megadatott a lehetõség, hogy ismerjük.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Oh, istenem, látszik, hogy aki ide írt "okos" kommenteket, az még sosem gondolta ezt végig értelmesen. Én megértem ioinme-t. Talán az emlékprofil lenne a legjobb, bár nem tudom, ez az illetõ, vagy a család dolga lenne eldönteni, ebben egyetértek. Tényleg fura, hogy erre mind a mai napig nincs általános megoldás.
"Amúgy meg minden normálisabb oldalon a fiók 3-6 hónapos szünet után megszûnik,
ha az illetõ nem lép addig be. Még figyelmeztetõ ímélt is lehet kapni..."

Hála isten, hogy NEM az ilyen gondolkozású emberek vannak többségben!

Hát ez valami óriási probléma. <#zavart2>
Még jó, hogy nem használok ilyen oldalakat. 😛

https://twitter.com/foodlfg

Hozzáadom a Kedvencek temetõjéhez 😊

"valahogy mégis bizarr érzés fog el mikor a sok ismerõs közt megpillantom a listában"

Szed le a listából és megszünik a probléma <#eplus2>
Na és akkor mi van???
Sztem tök hülyeség ezzel foglalkozni.
A régi iskolai tabló nagyon jó példa erre, azokkal mér nem foglalkoztak annak idején?????

Amúgy meg minden normálisabb oldalon a fiók 3-6 hónapos szünet után megszûnik,
ha az illetõ nem lép addig be. Még figyelmeztetõ ímélt is lehet kapni...

Ha meghal egy ismerõs, legalább küldhecc neki virtuális koszorút, hátha még elfér a spamek mellett...
Tetsuo
de ez ki a fszt erdekel? a tulaj biztos nem reklamal..
a rokonoknak meg miert baj, ha van 1 emlek itt-ott?
Ennyi erovel, az iskolak falairol is leszedhetnek a regi tablokat.
A spameket pedig nem latja senki..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ja sajnos nekem is van ilyen ismerõsöm, rendes gyerek volt, meg minden, de valahogy mégis bizarr érzés fog el mikor a sok ismerõs közt megpillantom a listában. :S Olyankor nem tudom elmegy a kedvem mindentõl.

durva...

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

V43 1105
Hát nem tudom.. elég sok elhunytnak a mai napig fenn van a profilja...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

akyyy
nah és az iwiwel és máj vippel mi a helyzeT?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;