Németország: fellélegezhetnek a kisebb fájlcserélők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...az -és különösen a mai világban- valószínûleg nem vágyik, se filmre, se videojátékra, se olcsón, se drágán... (MAXIMUM (!) marad a tv-rádiónál)
...arról tkp. nem is érdemes beszélni, mert ez a fórum elsõsorban azoknak szól, akiknek van, vagy legalább érdeklõdést mutatnak iránta...
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Ez kizárólag a 9050-es port szolgáltató által történt BLOKKOLÁSÁT jelenti és a 9050-es portot pedig legjobb tudomásom szerint a csak TOR és azon belül is ÉN szoktam használni (de én viszont NAGYON) ... tkp. ez az alapértelmezett SOCKS portja a TOR hálónak. Szokott volt régegebben még a 8118 is lenni bár ez leginkább csak belsõ port. Ha van valami egyéb , logikus 5leted, hogy mégis mi a manótól szállt el nekem csak és kizárólag a 9050-es port ilyen "rejtélyes" körülmények között, akkor légyszíves osszad már meg velünk, mintegy tanulságképpen ! <#eplus2>#eplus2> Kössz !
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
A
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
most , mikor látják már hogy bukott a helyzet, és az utolsókat rúgják, még benyomnak egy olyan cikket, mintha õk engedték meg volna nekünk, hogy élhessünk... nagy kegyesen <#violent>#violent>
hát köszönjük szépen , tudunk mi élni nélkülük is...
titkosított csatornákon keresztül idáig is és eztán is le fogunk tudni tölteni bármit az internetrõl, ha megengedik, ha nem.
https://twitter.com/foodlfg
ez a riaa szerint olyan 0,6-0,8 zeneszám által okozott kárnak felelhet meg kábé, korábbi esetekbõl kiindulva <#violent>#violent>
pffff. meccsoda naggy kõ esett le a szivecskénkrõl..... <#eplus2>#eplus2><#worship>#worship>
ezentúl már nem kell akkor többé lábujjhegyen a kalózos filmeket letõtenünk titkosított csatornákon?
muhahhhhhahahahhahhahhahaaaaaaaaaaaaaa <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2><#nezze>#nezze>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kíváncsi lennék, hogy a német adófizetõk mit szólnának ahhoz, ha tudnák, hogy óriási pénzeket dobálnak ki az ablakon egy-két szerencsétlen vérpistikére csak azért, mert néhány jogvédõ ott nyáladzik az ügyészségen. Társadalomnak semmilyen haszna sem származik pár vérpistike lekapcsolásából.
A jogvédõk, meg ugye kiket érdekelnek..