Németország: fellélegezhetnek a kisebb fájlcserélők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vajon kiki
"...akinek nincsen számítógépe..." ...

...az -és különösen a mai világban- valószínûleg nem vágyik, se filmre, se videojátékra, se olcsón, se drágán... (MAXIMUM (!) marad a tv-rádiónál)

...arról tkp. nem is érdemes beszélni, mert ez a fórum elsõsorban azoknak szól, akiknek van, vagy legalább érdeklõdést mutatnak iránta...

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
azt azért megsúgom, hogy semmi firewall, vagy routet nem blokkolja, és nem is történt az adott idõpontban ilyenirányú változtatás....

TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s

vajon kiki
aha. és azt mivel magyarázod, hogy órákon keresztül nem ment nálam a TOR, az említett 9050-es porton,(persze net meg minden egyéb volt közbe) majd mikor átkapcsoltam kézzel egy másik portra (18789 amit hasraütésbõl írtam be), MILYEN ÉRDEKES, hogy egybõl meglódult...

Ez kizárólag a 9050-es port szolgáltató által történt BLOKKOLÁSÁT jelenti és a 9050-es portot pedig legjobb tudomásom szerint a csak TOR és azon belül is ÉN szoktam használni (de én viszont NAGYON) ... tkp. ez az alapértelmezett SOCKS portja a TOR hálónak. Szokott volt régegebben még a 8118 is lenni bár ez leginkább csak belsõ port. Ha van valami egyéb , logikus 5leted, hogy mégis mi a manótól szállt el nekem csak és kizárólag a 9050-es port ilyen "rejtélyes" körülmények között, akkor légyszíves osszad már meg velünk, mintegy tanulságképpen ! <#eplus2> Kössz !

na nehogy maaa. osszeeskuves elmelet... le sem .... teged. meg a tor halodat. egy ekkor tarsasagnak te 1 kis piszok vagy, es abbol is az erdektelen tipus. nem te vagy a vilag kozepe.

Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.

zola2000
Szerintem meg nem, akinek nincs számítógépe, csak egy egyszerû ember, az honnan szerezzen olcsón cdket, dvd filmeket, videojátékokat? 😊

A

atlagember
Végre egy ésszerû döntés. Követni kellene minden országnak!

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

vajon kiki
csak érdekességképpen említem meg hogy mennyire mûködik hazánkban a kínai tipúsú cenzúra és a hatóságok nyomulása, hogy nálam a TOR alapértelmezett 9050-es portját fogták és egyszerûen lekapcsolták a T. szolgáltatók <#violent><#kocsog><#csodalk>, gondolom azért, mert látták hogy miket irogatok itt ezen a fórumon és hogy milyen titkosítást használok... hát boccs... azonnal átálltam egy másik portra, mind a 65500 portot csak nem fogják lekapcsolni <#duhos2><#action><#nezze><#finom>

vajon kiki
hát most mit mongyak erre??

most , mikor látják már hogy bukott a helyzet, és az utolsókat rúgják, még benyomnak egy olyan cikket, mintha õk engedték meg volna nekünk, hogy élhessünk... nagy kegyesen <#violent>

hát köszönjük szépen , tudunk mi élni nélkülük is...

titkosított csatornákon keresztül idáig is és eztán is le fogunk tudni tölteni bármit az internetrõl, ha megengedik, ha nem.

Azér' nem kell elpoénkodni <#eplus2>

https://twitter.com/foodlfg

Vorpal
"3000 euró" - naponta 3szor felülirom - de ki nem

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

VoltNincs
Betiltani olyasmit, amit a többség már magas fokon mûvel elég nehéz 😊

"A határérték 3000 euró"
ez a riaa szerint olyan 0,6-0,8 zeneszám által okozott kárnak felelhet meg kábé, korábbi esetekbõl kiindulva <#violent>

a kiadók meg azoknak a hhasznát is lenyelik
vajon kiki
"fellélegezhetnek a kisebb fájlcserélõk"

pffff. meccsoda naggy kõ esett le a szivecskénkrõl..... <#eplus2><#worship>

ezentúl már nem kell akkor többé lábujjhegyen a kalózos filmeket letõtenünk titkosított csatornákon?

vajon kiki
"nem használhatók fel bizonyítékként az IP-címek"

muhahhhhhahahahhahhahhahaaaaaaaaaaaaaa <#mf1><#eplus2><#nezze>

Ezzel csak az a probléma, hogy nem tudjuk, hogy pontosan mennyi a veszteségük, közben a másik oldalon nagy pénzek mennek el feleslegesen a vérpistikékre.

Narxis
Csakhogy sok kicsi sokra megy. Attól, hogy a levadászása sokba kerül a fájlcserélõknek, a készítõk(szándékosan nem programozót írtam, mert zenérõl és filmrõl is szó van) vesztesége ugyanannyi marad. Amúgy én is leszarom a jogvédõket, azokat sajnálom akik tényleg valami jót csinálnak. Pl. zenészek

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tiszta sor. Teljesen érthetõ a döntés.
Kíváncsi lennék, hogy a német adófizetõk mit szólnának ahhoz, ha tudnák, hogy óriási pénzeket dobálnak ki az ablakon egy-két szerencsétlen vérpistikére csak azért, mert néhány jogvédõ ott nyáladzik az ügyészségen. Társadalomnak semmilyen haszna sem származik pár vérpistike lekapcsolásából.
A jogvédõk, meg ugye kiket érdekelnek..