Freeform Hardcore / Hard NRG

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
http://player.soundcloud.com/player.swf?g=wi&url=http%3A//soundcloud.com/finrg-recordings&player_type=waveform

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
am meg ha vkinek van vmi oldala ahonnan lehet új zenéket letölteni az megoszthatná velem akár pm-ben is, mert elég rég nem szedtem új freeformot :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME

Ide sem árt... :)

Egyébként nincs valakinek min. 192kbps linkje ehhez?:

William Orbit - Barber's Adagio For Strings (Alek Száhala Remix)

nekem 160 cbr van és az bizony halláskárosodás.

Kate Fox: Watching the English (The Hidden Rules of English Behaviour)

öltözködési szabályokról mesél zenei szubkultúrákban:

"The minor style distinctions between these groups are subtle, and not really visible to the naked eye of an uninitiated observer, just as much of the music may sound alike to the untrained ear. As a member of one of these youth-tribes, however, you can not only see and hear important differences between, say, House, Techno and Trance, but also, within these categories, between sub-genres, such as Acid House, Deep House, Tech House, Progressive House, Hi-NRG, Nu-NRG, Old Skool, Goa Trance, Psy Trance, Hardcore, Happy Hardcore, etc. You know, for example, that Hard House and Hi-NRG are particurarly popular among gay men <...>."<#vigyor>

melyikõtök meleg?<#zavart1><#vigyor5><#idiota>

warmonger4
szevasztok =) pls töltsétek le a bemutatkozó mixem=) Ez am a 7. mixem, csak hát most döntöttem úgy hogy közzé teszem=) (mind a 7 mixem elkérheted msn en: [email protected] feltéve ha teccik a bemutatkozó:D) Ja és trance-be csináltam. Rem tecceni fog=)

PMM - On the wing of the trance.rar

mostanában nem hallgattam<#rolleyes>

Jó zene. :)

MR ME
up!!!!!!!!

húhha, egyik sem ismerõs. :)

Nightforce ezúttal változatos szettel készül, de bizonyára fog freeformot is játszani:) hamarosan várható egy promo mix is tõle

Elõzõ neoraven felvett szettek ---> Rave.hu Fórum

Dying Soul
egyetem <#hawaii>

F34R
hát idelye lenne már vayg legalább õszecsõditeni a fórumozok közül egy párat és szétbontani 175 BPM el egy épületet<#buck>

Sucked Security++

kulabácsi
pesten vagy? :O tanulni jöttél vagy hogyhogy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dying Soul
:/ nemjóság. most, hogy itt vagyok, kéznél lenne, de ha meg nincs..

kulabácsi
nemúgytûnik :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dying Soul
nem rendeznek ilyesmi bulit vhol BPn?

kulabácsi

Denisse91
hát mivel más témát nemnagyon találtam amit nézegetnek is mostanság, ezért igen :)

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Dying Soul
ezt biztos ide?

Denisse91
Sziasztok! Nagyon kellene nekem egy szám.. Chainside - I would die for you (original mix). Akinek megvan JÓ változatban, annak megköszönném nagyonnagyon ha elküldené nekem :$ (priv üzenetben megadom msn címem)

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

No akkor meglátjuk mit lehet tenni a dolog érdekében! <#smile>

A valósággal az a gáz,hogy nincsen hozzá háttérzene...

F34R
Jelentem 4-en <#vigyor1>

Sucked Security++

kulabácsi
<#eljen>

Dying Soul
így legyen! :) kulabá is bennevan, már hárman vagyunk akkor. :P

Kár hogy Magyarországon nincs még kultúrája ennek a mûfajnak!Pont ezért született egy elképzelés,hogy ha lenne rá igény akkor lehetne csinálni kisebb családias bulikat.így lehetõsége lenne az embereknek megismerni eme stílust...Várom szeretettel a véleményeket! <#vigyor4>

kulabácsi
jaja, és igen korrekt cucc :D

Dying Soul
<#worship>

hálisten nem a szar rapidon volt.

kulabácsi

kulabácsi
lol ez új szabály, na akkor majd megoldom én helyetted :)

Aszongya h 30 napig újoncok nem linkelhetnek weboldalt!De kb csak be kell másolni h psychoportal.hu Szóval no para! <#hamm>

kulabácsi
linkt!

Hali! Elkezdtem feltenni albumokat,mixeket a Psychoportal.hu-ra.Ahogy idõm engedi,bõvíteni fogom a felhozatalt.Jó szórakozást! ;)

kulabácsi
Finrg pack
tõcsétek csak <#vigyor>

kulabácsi

kulabácsi
pont most akartam betolni :D

bár freeform nincs benne, némi kedvcsináló a bulihoz:

http://www.youtube.com/v/nj-FbNI2RN8

kulabácsi
ez így van sajna

megvannak a hibái, de meg kell becsülni azt a nagyon kevés szórakozóhelyet ahol eltûrik az ilyen stílusokat, és nem csak 120bpm alatt létezik náluk zene:)

kulabácsi
ja van sok, csak azok azért elég kicsik...de énis láttam már 3 termes bulit, de mindig 2 volt amikor mi voltunk vagy 1 :)
am rühellem azt a helyet :|

pontosan nemtudom hol lesz kialakítva, de valljuk be, hely bõven van rá hisz a k2ben 4-5 chillout "terem" van, ahol nincs konkrétan semmi csak fotelek meg asztalok:)

asszem ngohtosok is csináltak már ilyen 3 részes bulit, de mondjuk valóban a 2 terem a jellemzõ

kulabácsi
am a 3 termet hogy oldják meg k2be? :O

kulabácsi
haver volt, ide meg megyünk valszeg :)

nocsak, ilyen topic is van?:)

nemtudom valamelyikõtök volt-e az április 30-án megtartott neoraven, de ott nightforce kizárólag ilyen muzsikákat játszott 1 órán keresztül...

mindenesetre ideajánlom a következõ bulit, ami szeptember végén lesz, ezúttal a uk hardcoreon van a hangsúly, de igen nagy az esély rá hogy néhány angol vagy finn freeform lemenjen:)

FlyHigh
Hát nem tudom srácok, belehallgattam POC zenéjébe. Szerintem ez sima pumpazene és nem elég technikás.

Thrash \'Till Death

Dying Soul
gyáhááá :D

kulabácsi

kulabácsi
jah a mixét már vagy 100szor meghalgattam :D

Frosty01
te kurvák :D
kapcsold vissza -.-"
leszedtem azt a pár pain on creationt, nagyon pöpecek ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Oldal 1 / 2Következő →