14
  • steevo7
    #14
    Szerintem nem kellene megbolygatni a múltat. Ezt úgy értem, hogy hagyni kellene pihenni a Halálos fegyver-t. Vicces volt,jó volt, de nem kellene még egy 4. rész másolat. Chris Rock-tól agybénulást kaptam. Poénos gyerek a maga módján, de az a rengeteg mesterkélt jelenet vele, meg monológ... (Például mikor kitakarja az egyik halottat a hajós action után.). Ááá... Kicsit káros volt hallgatni. Mikor először láttam eszembe jutott, hogy átugorjam a jelenetet, de meggondoltam magam, mert hát nem így néz az ember filmet. A lényneg az, ha visszahozzák az 5. részre (Ami koránt sem biztos hogy lesz, mert rengeteg pletyka kering a dologról és Mel Gibson úgy nyilatkozott, hogy nem kíván részt venni a dologban. Most meg egyszerre arról cikkeznek itt is, hogy már benne lenne. Na de kérem. :D), akkor tuti, hogy csak DVD-n adok neki majd egy esélyt.
    Leo Getz minimum benne kell legyen, mert úgy az igazi. :D Csak szegény Kránitz Lajost sajnálom, hogy nem élt el idáig. :( Murtaugh őrmester így nem lesz az igazi (Ki fogja kiabálni, hogy: Riggs! Riiigs! :D). Már ha tényleg lesz film.
    Aztán még az hiányzona a legkevésbé, hogy a bugyuta szinkronstúdiós, okos emberek kitaláljanak valami bugyuta alcímet, mint ahogy a Max Payne-el tették. :S Én megértem, hogy a számozás már divatjamúlt. De könyörgöm, azért a Max Payne-t Magyarországon nagyon sok pc felhasználó ismeri (legyen az fiatal vagy öreg) és javarészt ők fognak beülni rá, úgyhogy szerintem az a la nature Max Payne elvinné a hátán a filmet. Meg ugyan kit zavarna, hogy csak egy név a cím? :D A sötét lovag előtt volt szerencsém látni a trailer-t szinkronizáltan (Azért remélem, h mire moziba kerül változtatnak rajta és karakteres hangokat tesznek bele. Nehogy megint kapjunk egy csontig hatoló 300-as szinkront. XD).
    Szóval szerintem az egyszemélyes háború tökre felesleges, meghát hányszor hallottunk már ilyet a filmekben (Kicsit általános. :S). :) HA lesz 2. rész, akkor szerintem lazán be fog alá férni egy Max Payne bukása alcím (nehogymá számozzunk. :D), de az elsőt hagyjuk már békén.
    Egy kicsit elkalandoztam, de szerintem érhető a lényeg.
  • GErYkE83
    #13
    Hmm, a Halálos Fegyver, ahogy a nevéből is következtetni lehet rá nem holmi "Családi akciófilm" , sajnos az első 2 rész ultrabrutál megvalósítása után átmentek a "családias" szintre, nekem speciel a 3-4 már annyira nem ütött mint az 1-2. Az 5. biztos PG13-as lesz a trendnek megfelelően.. kösz nem kérünk ilyet kedves Joel Silver -.-
  • JL666
    #12
    imdb-n még semi nyom
  • Imre84
    #11
    Ennek a h<rnek nagyon orulok! :)
    Lio Gecc remlem benne lesz meg a 2 alapszereplo mellett:D
  • bmw
    #10
    Ha olyasmi lesz mint az elozoek akkor siman jo.
  • JohnnySmith
    #9
    Jónak tűnik, remélem folytatják!
  • Sance231
    #8
    Családi mozi? Azért azt ne, a DH4-el is megszívtuk azt.
  • Mister
    #7
    egyetértek
    irritál a csávó, de rettenetesen.
  • mrzed001
    #6
    Na erre tutira beülnék a moziba. Szurkolok.
  • pauly
    #5
    jajj,csak chris rock-ot neee
  • Narxis
    #4
    Igen.
  • ffxi
    #3
    Már megint "folytatás"?
  • URH
    #2
    És jó lenne, ha rene russo, chris rock, glover csaladája is visszatérne, ahogy az összes részben tették. Joe Pesciről már nem is beszélve. A rendező meg tőlem maradhat richard donner. Nincs bajom az ürgével.

    Najó kicsit előre szaladtam. Jó is lenne hamár a szereplőválogatásnál tartanánk.
  • URH
    #1
    Csak el ne rontsák...
    egy null cgi-s családi-akciófilmet akarok, mint a régiek.

    Ha egyáltalán lesz belőle valami...