Ötvös Tibor

Kész a Halálos fegyver 5 forgatókönyve?

A hírek szerint mégis elkészülhet a Halálos fegyver ötödik része. Az első részt is készítő Shane Black ugyanis megírta az új epizód forgatókönyvét, mely jelenleg a producer, Joel Silver jóváhagyására vár.

Korábban már mi is beszámoltunk róla, miszerint a klasszikus és méltán népszerű Halálos fegyver új részt kaphat. Akkor ezt a hírt cáfolták a készítők, ám kiderült, hogy eközben a háttérben az első filmet is jegyző Shane Black erőteljesen dolgozott az ötödik epizód sztoriján.A forgatókönyv mostanra elkészült, jelenleg a producer, Joel Silver döntésén áll vagy bukik a film. A Warner simán folytatná egyik legsikeresebb szériáját, ráadásul a legújabb hírek szerint Mel Gibson és Danny Glover is jelezték, hogy tőlük mehet a dolog.

A történet középpontjában - természetesen - Riggs áll, aki nyugdíjazása előtt pár nappal megkapja életének legkeményebb ügyét, melynek megoldásához kénytelen a már visszavonult Rogert is maga mellé venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • steevo7 #14
  Szerintem nem kellene megbolygatni a múltat. Ezt úgy értem, hogy hagyni kellene pihenni a Halálos fegyver-t. Vicces volt,jó volt, de nem kellene még egy 4. rész másolat. Chris Rock-tól agybénulást kaptam. Poénos gyerek a maga módján, de az a rengeteg mesterkélt jelenet vele, meg monológ... (Például mikor kitakarja az egyik halottat a hajós action után.). Ááá... Kicsit káros volt hallgatni. Mikor először láttam eszembe jutott, hogy átugorjam a jelenetet, de meggondoltam magam, mert hát nem így néz az ember filmet. A lényneg az, ha visszahozzák az 5. részre (Ami koránt sem biztos hogy lesz, mert rengeteg pletyka kering a dologról és Mel Gibson úgy nyilatkozott, hogy nem kíván részt venni a dologban. Most meg egyszerre arról cikkeznek itt is, hogy már benne lenne. Na de kérem. :D), akkor tuti, hogy csak DVD-n adok neki majd egy esélyt.
  Leo Getz minimum benne kell legyen, mert úgy az igazi. :D Csak szegény Kránitz Lajost sajnálom, hogy nem élt el idáig. :( Murtaugh őrmester így nem lesz az igazi (Ki fogja kiabálni, hogy: Riggs! Riiigs! :D). Már ha tényleg lesz film.
  Aztán még az hiányzona a legkevésbé, hogy a bugyuta szinkronstúdiós, okos emberek kitaláljanak valami bugyuta alcímet, mint ahogy a Max Payne-el tették. :S Én megértem, hogy a számozás már divatjamúlt. De könyörgöm, azért a Max Payne-t Magyarországon nagyon sok pc felhasználó ismeri (legyen az fiatal vagy öreg) és javarészt ők fognak beülni rá, úgyhogy szerintem az a la nature Max Payne elvinné a hátán a filmet. Meg ugyan kit zavarna, hogy csak egy név a cím? :D A sötét lovag előtt volt szerencsém látni a trailer-t szinkronizáltan (Azért remélem, h mire moziba kerül változtatnak rajta és karakteres hangokat tesznek bele. Nehogy megint kapjunk egy csontig hatoló 300-as szinkront. XD).
  Szóval szerintem az egyszemélyes háború tökre felesleges, meghát hányszor hallottunk már ilyet a filmekben (Kicsit általános. :S). :) HA lesz 2. rész, akkor szerintem lazán be fog alá férni egy Max Payne bukása alcím (nehogymá számozzunk. :D), de az elsőt hagyjuk már békén.
  Egy kicsit elkalandoztam, de szerintem érhető a lényeg.
 • GErYkE83 #13
  Hmm, a Halálos Fegyver, ahogy a nevéből is következtetni lehet rá nem holmi "Családi akciófilm" , sajnos az első 2 rész ultrabrutál megvalósítása után átmentek a "családias" szintre, nekem speciel a 3-4 már annyira nem ütött mint az 1-2. Az 5. biztos PG13-as lesz a trendnek megfelelően.. kösz nem kérünk ilyet kedves Joel Silver -.-
 • JL666 #12
  imdb-n még semi nyom
 • Imre84 #11
  Ennek a h<rnek nagyon orulok! :)
  Lio Gecc remlem benne lesz meg a 2 alapszereplo mellett:D
 • bmw #10
  Ha olyasmi lesz mint az elozoek akkor siman jo.
 • JohnnySmith #9
  Jónak tűnik, remélem folytatják!
 • Sance231 #8
  Családi mozi? Azért azt ne, a DH4-el is megszívtuk azt.
 • Mister #7
  egyetértek
  irritál a csávó, de rettenetesen.
 • mrzed001 #6
  Na erre tutira beülnék a moziba. Szurkolok.
 • pauly #5
  jajj,csak chris rock-ot neee