Kinek a leggyorsabb?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, te nyerté<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de most gépem halálán van, mindenféle baja van, vírus roham sikeresen zárult, én meg késõn vettem észre. Úgy, hogy elég ratyi így a netem, meg restarttal tudom csak visszahozni, mer vmiér mindig elmegy 😄... héten remélem újra lesz rakva.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

es en megprobalom elfelejteni kitol kaptam😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
UL: 996
Másolgasson és fotózgasson, akinek két anyja van, nekem ez bõven elég. Nem szokásom NASA-ûrkutatási eredményeket letöltögetni...

REAL MADRID
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
sztem gumiszoba, vagy törölhetõ a topik, értelme semmi
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
pff most nézem, hogy digis a nyitó, hát így marha sok értelme az egésznek <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Rongyrázó topik. Del
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"