Kinek a leggyorsabb?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ja elhiszi biztosan 😄
egy példa :
még1

24 - Exile -Nov.23
csak telefonvonalopn keresztül jön a net... tud valaki olyat am i gyors és telókábeles?:
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
2500Ft=20Mb le/10Mb fel
3500Ft=30Mb le/20Mb fel
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
egyébként 1Mbit :|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
😊)))))))))
fotográfik kolomp edisön :D
Összesen két szolgáltatót találtam akik tényleg eszméletlen korrekt árakkal vannak jelen. Az egyik a digi a másik a tvnetwork (nem összekeverendõ a tvnet-el), akik az újonnan(!!!) kiépített üvegszálas hálózataikon messze jobb szolgáltatással (már ami a sebességeket illeti) és árakkal vannak jelen a piacon.
És akkor az HTE konferencián a T-s ipse nagy böszkén elõadja, hogy elkezdték kiépíteni a fiber hálózatot...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ma ködös -4 fok" ROFL
Üdv a sarki rókáknak...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.