Medal of Honor: OA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Van lógó!<#boxer><#worship>

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
hát nem olyan színes, de a játék is ien szürkés valami...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagyon szívesen és örülök, hogy van valami banner végre! (igaz, hogy ez a banner eléggé alpha állapotban van mint ahogy a játék is, de legalább van valami MoH-ra utaló dolog a fejlécben 😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Ja értem, nem néztem vissza a modik topikba.
mindenesetre köszi neked is

Amit Kandurexnek linkeltél azzal csak annyi baj volt hogy csepppet széles volt (de ezt írta is Neked a modik figyelmébe topikban). Gyorsan levágtam az oldalából és már be is tette azonnal.

Fpocok : ez nem logó hanem banner wazze ! 😛 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Prince23
Végre már 😊 Több mint egy napba telt a kérés 😊

Fpocok
Van lógó!<#worship>

Sajnos ennek köze sincs az eddigi MoH sorozathoz ... Ez valami MW2-BC2 öszvér lett, de a MoH-hoz fikarcnyi köze sincs ennek a résznek. <#zavart2><#szomoru2>

Prince23
Ez van. Hülye EA

tescodr
ha valakinek van 1 fölös key-e kérem küldje el nekem nagyon szeretem a medal of honor sorozatot és furdal a kíváncsiság nagyon 😊
elõre is köszönöm

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

MR ME
enyém is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

igen ilyen geci okos vagy? akkor mér van az h oda beirom adaimat belépek beirom a kodot és alul nem ad ki uj kodot. már kétszer elõrendeltem 576nál egyik se sikerült.A KURVA ANYJUKAT BASZÁK SZÁJBA BAZDMEG

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Metalmilitiakid
olvasni vissza, nem oda kel la kódot írni, hanem ide és innen kapod meg azt amit a játékban kell beírni

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

FASZOM EBBE A RETKES GECI JÁTÁKBA BAZDMEG KIKÜLDIK A KÓDÓT BEIROM JÁTÉKBA ÉS MÁR HASZNÁLATBAN VAN!!!! A KURVA ANYJUKAT EZEKNEK A GECIKNEK AKIK KITAÁLTÁLK EZT A RETEK JÁTÉKOT!! HOGY A GECIBE KELL EZT

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

rexHUNter
elkelt

rexHUNter
priviben 1 fölös key-t adok

MR ME
na az 576kb elküldte úgy is a kulcsot h kb rendelés után le is mondtam pár órával (mert szereztem máshonnan) szal ha vkit érdekel akkor pm

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Prince23
Szia Kandurex! 😊

Szóltam a modiknak, hogy tegyék be a bannert ide, de eddig semmi sem történt részükrõl, a modik topikban.
Esetleg te gyorsab betudnád tenni ide? 😄 ty elõre is

nem rég olvastam miután kijött a béta, (21.-én) utána 4 órával meg volt az elsõ cheat hozzá ..

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

MR ME
szánalom

Prince23
Nem elég hogy mostanság butítják a játékokat, de még ez is közre áll. grat a mai játékos társadalomnak.

The Protector
Jah.csak 3 napja van fent egy oldalon.
és elõszeretettel használják is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Daell Drow
Durva<#ijedt>
Pedig alig 1 hete van még csak kint ez az alpha-beta game.
vajon csalni lehet már a játékban? NANÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

DarkSector
oks akkor cod6-ban meg minden azért van hogy használják, akkor mirõl beszélünk??? 😄
amugy skynet arra gondolt hogy az analfabétáknak jo a cod6, és erre irtam hogy bc-hez is ugyanannyi stratégiai tehetség kell...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tényleg nem a vita miatt de a BC2-ben azért van a tank hogy használják nem dísznek.A sniper meg jó hogy kilóméterröl fog lõni nem 2 méterrõl.valahogy nem értettem az eszmefuttatásodat. . .

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Fpocok
Lespawnolsz, ESC, és exit.

Daell Drow
Megmondana valaki hogy jatek kozben hogyan kell kilepni?
DarkSector
azért nem vitaképpen, de a " 2 éves autista félkarú 1 ujjú szürkehájogos óvodás " igaz a bc-re is, szerinted aki a tankokban osztja az áldást, illetve kilóméterekrõl sniperez az mi? ezek amugy szerinted nagy stratégiai tudást igényelnek? 😊
nem vita miatt, de gondolg végig, és csak olyat hozz fel, ami télleg csak cod-ra érvényes.

csak lenne gépem a BC2 höz mert anno én az 1942 óta minden BF-el jáccottam, de ennek hatalmas gépigénye van, míg a Cod elmegy gyengébb vasan is vígan. Amúgy singleben eggyértelmûen MW2 multiban meg BC2 .

Myrddraal
Jó én csak a steam stats oldalát néztem, ami szerint a mai napon 65794-en tolták egyidõben MW2-õt, amivel a CS:S-t is megelõzi(BC2-õt nem tom, de az nem is steam-re épül). Ennek fényében sztem erõs túlzás bukásnak tekinteni. Persze lehet tévedek, de MoH-al, ennek a töredéke se fog játszani több mint félévvel a megjelenése után.

Skynet
BC2 a hibái ellenére is egy sokkal összetettebb játék mint a cod6 amivel nem tud minden 2 éves autista félkarú 1 ujjú szürkehájogos óvodás érvényesülni,szemben a COD-al.

Igen csak a pc-t nézem.

Myrdraal: FAIL,pc-n a napi 50ezer játékos sincs már meg multiban,jócskán többen játszanak a BFBC2-vel (úgy 2-3szor többen), de még a régi COD4-el is sima SD módban....
Pc-n egy nagy bukás az MW2,ezt lehet szépítgetni eladási adatokkal de a tényen nem változtat.
Myrddraal
CS:S mellett MW2-vel játszanak a legtöbben. Mekkora bukás ^^

DarkSector
viszont összplatformra nézve, ami a cod6-nál elment kb 2 hét alatt, az a bc2-nek 3-4 hónap alatt sikerült, gondolom mára már megvan a 8millio abból is...

DarkSector
lehet de ennek ellenére is megvették, amugy te ezt ugy érzed nem összplatformot kell nézni?
aki pc helyett x-re vagy ps3-ra vette meg inkább, az nem számít?
akkor így lehet a bc2-nek nagyobb a sikere, sõt így lehet a medal-ból is többet adnak el, ha csak pc-t nézzük...

akkor részemrõl értve mire írtad hogy elveri a cod-ot...😊

Skynet
20 milla körül járnak,legjobban x360-on amcsi és hasonló szintû helyeken fogyott...
Pc-n 1 milliót sem érték el,és mostanra abból 50ezer játékos sincs már meg..Ez pedig nem kis bukás..😊
Csak errõl néma qss van.

Az iwfos rendszer egy dolog,ha lenne dedikált támogatás akkor is szájhúzás lenne mert jóérzésû szerveren a fegyverek felét (fõleg a norecoil és a balanszolatlanság miatt) és a perkek háromnegyedét kapásból tiltották volna...😄
DarkSector
nem csodálom, a codnak rövid a single, és ott hálisten a multira gyúrnak....meg is látszik, még a 6.rész a iwnet fos rendszerrel is megért 12 millió eladott példányt, ha jól tudom most akörül járnak...
ez azért nem kis mennyiség....!!!

bár ezt te is tudod...😊

DarkSector
azért ez a cod-nak az utolsó 2 játéka silány, ezt nem részletezném, nézni kell csak hogy a 2 játékkal hányan játszanak, mai napig....

Prince23
MoH sztoriban alá fog verni majd a Codnak. sztem

Skynet
A codnak nem nehéz ellenfelet állítani annyira gagyi színvonalra sûllyedt az utolsó két résszel. Ha a hitreget javítanák már le is mosná a COD-ot ez a game (a grafika nem a végleges állapotot tükrözi),

BC-nek nem konkurenciát állítanak mert a két játék nagyban más játékstílust kíván. Ez inkább egy COD lehetne színvonalasabb szintre emelve. De csak lehetNE....
A grafót totál feleslegesen nézitek,nincs a játékban a high beállítás,csak névlegesen. A buugokat is javítgatják. A legfõbb gond amit nem fognak javítani az a hitreg probléma...A norecoil dolgot csinálgatják állítólag.
DarkSector
te még a bc-re se fogadtam volna hogy leéri, hiszen nem fognak a saját játékuknak ellenfelet csinálni, demhogy a cod-nak, engem inkább a single érdekel majd, az unreal motort jobban komálom mint a frostbite-ot....

remélem ott nem csak a grafika lesz más, hanem az irányítás is!!!!
de az mien vicc lenne?! 😄D jobban lehetne a singlit irányitani mint a multit....😊

The Protector
Ki van ezzel így,hogy azt hitte lesz egy játék ami megveri vagy legalábbis megszorongatja a COD tökeit minden szempontból és most a BETA alapján azt gondolta h nemhogy megközelíteni de még súrolni sem foglya azt a szintet?Mert én így vagyok vele sajnos.(BETA alapján).

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TDC Geronimo
5 éve még elment volna

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Skynet
Állandóan kifagy: BETA...😊
Hang: esetleg a config fájlban a hangot LOW-ról HIGH-ra írd át.
Nekem ilyen rohadt sistergõ hang van a játék alatt. (ugyanez volt a BC 2 ben is ) Ez a sistergés hanghiba, micsoda ? Más játéknál ilyen nincs.
Másik állandóan kifagy.

Skynet
Passz. De amíg nem jön és nem használod a kulcsot ne mond vissza az elõrendelést. Én miután szombaton szereztem kulcsot máshonnan lemontam a rendelést. Hétfõn mégis küldtek kulcsot,tegnap oda adtam egyik havernak de már azt írta nála hogy használatban van.😊
Daell Drow
Utolag mar eszre vettem, amugy még bugos ez az uj oldal.
Na regeltem es elorendeltem a gamet.
KB mikor jon a kulcs? 2-3 nap?
Skynet
Ki van írva hogy az oldal megújult a régi fh-k regeljenek újra.😊
Egy pár megjegyzés a Bétával kapcsolatban.
A BFBC2 Bétájához képest ez bõven Alfa álapotban van.(Jött az E3 mutatni kelett valamit azt jól öszecsapták.)A grafika hulladék.Elég idegesítõek a játékban repkedõ ujságpapírok ,szemétdarabok satõbbik.A másik rossz dolog hogy a karakterek kb ugyan olyan színûek mint a környezet , így hogyha távol van a karakter akkor amíg nem mozog nem is látod(szinte).A játék random kifagy.De ezek az apró gondok eltörpülnek ahoz képest hogy van it a bétán egy rakat Aibottter zsidó(mojuk punkBuster sincs még a játékba).Szal ha valakinek ezek után is van kedve túrázni béta kulcs után akor sok sikert.Arra leszek kíváncsi hogy milyen állapotban lessz a játék majd kiadáskor mert ha totál gáz akkor marad a bc2.

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama