Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Fpocok : ez nem logó hanem banner wazze ! 😛 😄
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
elõre is köszönöm
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szóltam a modiknak, hogy tegyék be a bannert ide, de eddig semmi sem történt részükrõl, a modik topikban.
Esetleg te gyorsab betudnád tenni ide? 😄 ty elõre is
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
és elõszeretettel használják is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
amugy skynet arra gondolt hogy az analfabétáknak jo a cod6, és erre irtam hogy bc-hez is ugyanannyi stratégiai tehetség kell...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
nem vita miatt, de gondolg végig, és csak olyat hozz fel, ami télleg csak cod-ra érvényes.
Igen csak a pc-t nézem.
Myrdraal: FAIL,pc-n a napi 50ezer játékos sincs már meg multiban,jócskán többen játszanak a BFBC2-vel (úgy 2-3szor többen), de még a régi COD4-el is sima SD módban....
Pc-n egy nagy bukás az MW2,ezt lehet szépítgetni eladási adatokkal de a tényen nem változtat.
aki pc helyett x-re vagy ps3-ra vette meg inkább, az nem számít?
akkor így lehet a bc2-nek nagyobb a sikere, sõt így lehet a medal-ból is többet adnak el, ha csak pc-t nézzük...
akkor részemrõl értve mire írtad hogy elveri a cod-ot...😊
Pc-n 1 milliót sem érték el,és mostanra abból 50ezer játékos sincs már meg..Ez pedig nem kis bukás..😊
Csak errõl néma qss van.
Az iwfos rendszer egy dolog,ha lenne dedikált támogatás akkor is szájhúzás lenne mert jóérzésû szerveren a fegyverek felét (fõleg a norecoil és a balanszolatlanság miatt) és a perkek háromnegyedét kapásból tiltották volna...😄
ez azért nem kis mennyiség....!!!
bár ezt te is tudod...😊
BC-nek nem konkurenciát állítanak mert a két játék nagyban más játékstílust kíván. Ez inkább egy COD lehetne színvonalasabb szintre emelve. De csak lehetNE....
A grafót totál feleslegesen nézitek,nincs a játékban a high beállítás,csak névlegesen. A buugokat is javítgatják. A legfõbb gond amit nem fognak javítani az a hitreg probléma...A norecoil dolgot csinálgatják állítólag.
remélem ott nem csak a grafika lesz más, hanem az irányítás is!!!!
de az mien vicc lenne?! 😄D jobban lehetne a singlit irányitani mint a multit....😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Másik állandóan kifagy.
Na regeltem es elorendeltem a gamet.
KB mikor jon a kulcs? 2-3 nap?
A BFBC2 Bétájához képest ez bõven Alfa álapotban van.(Jött az E3 mutatni kelett valamit azt jól öszecsapták.)A grafika hulladék.Elég idegesítõek a játékban repkedõ ujságpapírok ,szemétdarabok satõbbik.A másik rossz dolog hogy a karakterek kb ugyan olyan színûek mint a környezet , így hogyha távol van a karakter akkor amíg nem mozog nem is látod(szinte).A játék random kifagy.De ezek az apró gondok eltörpülnek ahoz képest hogy van it a bétán egy rakat Aibottter zsidó(mojuk punkBuster sincs még a játékba).Szal ha valakinek ezek után is van kedve túrázni béta kulcs után akor sok sikert.Arra leszek kíváncsi hogy milyen állapotban lessz a játék majd kiadáskor mert ha totál gáz akkor marad a bc2.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama