3478
-
#1638 az lett volna a jó ha van annyi eszük h hétvégére rakják az OB-t, de gondolom elvérzett volna a szerójuk a csába annyi embertől, biztos felkészűlten várják majd az egészet, lehet tippelni h mennyit fogunk játszani a 3 napon és mennyit nézni h connection faild :D -
#1637 Pedig jó lenne:-) -
#1636 Szerintem nem, csak reggeltől. -
#1635 -
#1634 TV reklám -
#1633 Vajon éjféltől már lehet tolni? -
#1632 ja-ja én is -
#1631 Na felraktam a bétát! Már csak meg kell várni a hétfőt. -
#1630 de -
janik #1629 ti se tudtok belépni az ea-be ?? mer nekem vmi promblemet kiir. -
Gyuszopapa #1628 -
#1627 Ez a MoH is egy nagy szartalicska lesz , de nem is izgat ,hogy jó lesz vagy sem , arra kell ,hogy meló után alattomoskodjak 1-2 órát. A bc2 meg globálisan egy nagy szar . -
HUN BECSEHELY #1626 Ez igy igaz. -
Gyuszopapa #1625 Azért a singleplayer nem teljesen olyan lesz mint a többi fps,bízok abban hogy a U3 engine miatt grafikailag jobban fog kinézni mint a Codok,de mellesleg a bc2 grafjától nem vagyok elájulva a rombolhatóságon kívül egy nagy fos. -
cocacola111 #1624 nagyon nagy igazság van a dologban.....nekem pl a bc2 -single-je elég rövid volt , meg elég gagyi.Ez a játék valahogy szimpibb single tekintetében.Hogy a multi megyit változott,az ,majd kiderül negyedikén.Remélem hogy a Dice összekapta magát é valami tsiztességeset fog mutatni.Nem sok kedvem van a Blac Ops-al tolni.. -
#1623 ja és hozzáteszem, hogy az ilyen szenny oldalak mint az IGN és társaik ezekre szórják a 9+ meg 10 pontokat és az olyan újszerű élményeket kínáló játékokat mint pl az alan wake is volt vagy a mostani enslaved meg alulértékelnek. Nem mondom, hogy a 8 pont rossz, de így hogy van viszonyítási alap, valahogy nem reális. -
#1622 akkor azt mondod ne rohanjak érte a boltba? :) -
#1621 Ilyen játékmenetet látunk évek óta. Az összes cod/moh meg a mostani BC2 is egy kaptafa 0 innovációval. -
#1620 Ja tudom, de még a vak is látja, hogy a single része egy bullshit lesz. Értsd úgy, láttunk mi már ilyen játékmenetet még március elején, csak nyilván kodosítva lesz egy picit a moh -
#1619 Mitől BC2ős? Single playerhez eleve semmi köze a DICEnak. -
#1618 Single Player Videó!
nem kicsit BC2-ős :S -
#1617 Nekem rohadtra begyüüün:-) -
#1616 Hogy ne mennék!FPS Forever -
HUN BECSEHELY #1615 Szeva Tesó?Jössz Gyilkolni te is? -
HUN BECSEHELY #1614 gduck----Köszi szépen. -
#1613 Új interjú. vannak benne új buildből nem látott részek még. Pl a régi betas mapon is látni, hogy "egy fokkal" jobban néz ki.
-
#1612 -
#1611 Töltöm én is 4.-én mindenkit pofán lövök -
#1610 már az dicséretes hogy ea fiok létrehozáskor nekem eddig 3 e-mail-re irja hogy regelve van már, csakhogy jelszóemlékeztetésnél nem küld emlékeztetőt.
nah erről ennyit. -
#1609 Le is töltöm ezt mert a régi már nem jó?:-) -
#1608 http://www.medalofhonor.com/pcopenbeta
itt van sok beta letöltési link jobb oldalt
ea.comról pikk-pakk lejött -
#1607 igen nem is alaptalan a félelmük (és nem csak pc ügyben félhetnek). de "hivatalossan" zárt béta volt. :)
az egy dolog hogy az nem jutott hozzá, aki nem akart. de "hivatalossan" zárt béta volt.
nem várok sokat, csak megnézem kijavították-e a hibákat. Van így előre tippem hogy nagy fa..t javítottak, de ugye amig nem látom nem vádaskodom. -
#1606 Jó lesz ez gyerekek!!Jó ... -
#1605 Akkor is csak az nem jutott hozzá aki nem akart. Ezt meg azért adják ki, mert a katasztrofális PCs beta óta fosott a valaguk, hogy PCre a kutya se venné ezt a szart :D Ez teljesen egyértelmű. -
#1604 hát azért mert akkor elvileg zárt volt. -
#1603 Mi értelme lenne kiadniuk ugyanazt a fél évvel ezelőtti hulladékot? Ez már a végleges verzió. Beta neve csak dísznek van a végén kb meg a marketing miatt. -
#1602 jah oks. -
#1601 Ha jól emlékszem, csak egy EA fiók kell hozzá -
#1600 Ez az OPEN beta ugye simál elindul nem kell cd-kulcs meg semmi neki?
jah és ez már javított verzió vagy a régi változat csak a feleknek a nevét változtatták meg? -
#1599 PL. INNEN IS TÖLTHETŐ A BÉTA