3478
  • MR ME
    az lett volna a jó ha van annyi eszük h hétvégére rakják az OB-t, de gondolom elvérzett volna a szerójuk a csába annyi embertől, biztos felkészűlten várják majd az egészet, lehet tippelni h mennyit fogunk játszani a 3 napon és mennyit nézni h connection faild :D
  • zotya10002
    Pedig jó lenne:-)
  • Fpocok
    Szerintem nem, csak reggeltől.
  • zotya10002
  • Prince23
    TV reklám
  • zotya10002
    Vajon éjféltől már lehet tolni?
  • zotya10002
    ja-ja én is
  • mascarun
    Na felraktam a bétát! Már csak meg kell várni a hétfőt.
  • Beers
    de
  • janik
    ti se tudtok belépni az ea-be ?? mer nekem vmi promblemet kiir.
  • Gyuszopapa
  • Bogdogege
    Ez a MoH is egy nagy szartalicska lesz , de nem is izgat ,hogy jó lesz vagy sem , arra kell ,hogy meló után alattomoskodjak 1-2 órát. A bc2 meg globálisan egy nagy szar .
  • HUN BECSEHELY
    Ez igy igaz.
  • Gyuszopapa
    Azért a singleplayer nem teljesen olyan lesz mint a többi fps,bízok abban hogy a U3 engine miatt grafikailag jobban fog kinézni mint a Codok,de mellesleg a bc2 grafjától nem vagyok elájulva a rombolhatóságon kívül egy nagy fos.
  • cocacola111
    nagyon nagy igazság van a dologban.....nekem pl a bc2 -single-je elég rövid volt , meg elég gagyi.Ez a játék valahogy szimpibb single tekintetében.Hogy a multi megyit változott,az ,majd kiderül negyedikén.Remélem hogy a Dice összekapta magát é valami tsiztességeset fog mutatni.Nem sok kedvem van a Blac Ops-al tolni..
  • TDC Geronimo
    ja és hozzáteszem, hogy az ilyen szenny oldalak mint az IGN és társaik ezekre szórják a 9+ meg 10 pontokat és az olyan újszerű élményeket kínáló játékokat mint pl az alan wake is volt vagy a mostani enslaved meg alulértékelnek. Nem mondom, hogy a 8 pont rossz, de így hogy van viszonyítási alap, valahogy nem reális.
  • DarkSector
    akkor azt mondod ne rohanjak érte a boltba? :)
  • TDC Geronimo
    Ilyen játékmenetet látunk évek óta. Az összes cod/moh meg a mostani BC2 is egy kaptafa 0 innovációval.
  • Prince23
    Ja tudom, de még a vak is látja, hogy a single része egy bullshit lesz. Értsd úgy, láttunk mi már ilyen játékmenetet még március elején, csak nyilván kodosítva lesz egy picit a moh
  • TDC Geronimo
    Mitől BC2ős? Single playerhez eleve semmi köze a DICEnak.
  • Prince23
    Single Player Videó!

nem kicsit BC2-ős :S
  • zotya10002
    Nekem rohadtra begyüüün:-)
  • zotya10002
    Hogy ne mennék!FPS Forever
  • HUN BECSEHELY
    Szeva Tesó?Jössz Gyilkolni te is?
  • HUN BECSEHELY
    gduck----Köszi szépen.
  • TDC Geronimo
    Új interjú. vannak benne új buildből nem látott részek még. Pl a régi betas mapon is látni, hogy "egy fokkal" jobban néz ki.

• zotya10002
  • Bogdogege
    Töltöm én is 4.-én mindenkit pofán lövök
  • DarkSector
    már az dicséretes hogy ea fiok létrehozáskor nekem eddig 3 e-mail-re irja hogy regelve van már, csakhogy jelszóemlékeztetésnél nem küld emlékeztetőt.

nah erről ennyit.
  • zotya10002
    Le is töltöm ezt mert a régi már nem jó?:-)
  • lolSL
    http://www.medalofhonor.com/pcopenbeta

itt van sok beta letöltési link jobb oldalt
    ea.comról pikk-pakk lejött
  • DarkSector
    igen nem is alaptalan a félelmük (és nem csak pc ügyben félhetnek). de "hivatalossan" zárt béta volt. :)
    az egy dolog hogy az nem jutott hozzá, aki nem akart. de "hivatalossan" zárt béta volt.

nem várok sokat, csak megnézem kijavították-e a hibákat. Van így előre tippem hogy nagy fa..t javítottak, de ugye amig nem látom nem vádaskodom.
  • zotya10002
    Jó lesz ez gyerekek!!Jó ...
  • TDC Geronimo
    Akkor is csak az nem jutott hozzá aki nem akart. Ezt meg azért adják ki, mert a katasztrofális PCs beta óta fosott a valaguk, hogy PCre a kutya se venné ezt a szart :D Ez teljesen egyértelmű.
  • DarkSector
    hát azért mert akkor elvileg zárt volt.
  • TDC Geronimo
    Mi értelme lenne kiadniuk ugyanazt a fél évvel ezelőtti hulladékot? Ez már a végleges verzió. Beta neve csak dísznek van a végén kb meg a marketing miatt.
  • DarkSector
    jah oks.
  • gduck
    Ha jól emlékszem, csak egy EA fiók kell hozzá
  • DarkSector
    Ez az OPEN beta ugye simál elindul nem kell cd-kulcs meg semmi neki?
    jah és ez már javított verzió vagy a régi változat csak a feleknek a nevét változtatták meg?
  • gduck
    PL. INNEN IS TÖLTHETŐ A BÉTA