Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet csak én jártam így, az autokést ne ugy értsd, hogy magától késel mint az a hekk, hanem nem mindig pont ugy késel, mint ahhogy annak lennie kéne, ha valósághoz nézzük, mert volt nem 1x hogy elfutott mellettem valaki, már nem is látszodott a teste a monitoromon, és akkor késelt hátba, a killcam-ben meg lehetett látni hogy én csak nagyon enyhén a jobb oldlaán látszódtam, és a semmibe késelt, és ennyi...meghaltam ez végett.
meg ott amugy bármien szuper dolog, de a commando perket se vágom, ezért kéne perkek nélküli host, mert ha beteszi valaki, akkor elõrébb ugrik a srác mielõtt késelne, és akár 3-4 lépésre lévõ embert is le lehet késelni, miközben õ még hozzánk se tudna érni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg autokéselés....Lol...Ilyen sem volt...
Konzolos COD4-ekben (MW2-re márcsak kíváncsi se voltam konzolon) pedig szintén nem volt semmi hasonló. BFBC2 pedig kikapcsolva a rásegítést,halálpontosan kell lõni. Szóval nem kell feleslegesen a konzolokra kenni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
bazzeg magátol megfordul mw2-ben ha késelni akarsz, és mellette elszaladba megfordul és hátbakéseli az elenséget, és sorolhatnám..lol...
nekem nem kell bemutatni, játszottam konzolon is, meg pc-n is..van mind a 2-nél rásegítés, ez egyértelmû, max azt aláírom hogy nem feltétlen minden játéknál ugyanaugy, de az tuti hogy ha mw2-ben te egy shotival mész, akkor 2 kilóméterrõl is célzás nélkül megölhetsz bárkit.
(Sehol)
Pc-n a BC 2 és ez a game is egy hatalmas találat érzékelés bugtól szenved,semmi köze a gyilok könnyûségének az autoaimhoz.
A mai napon jött a BC2-höz patch ami nagyjából javítja ezt a problémát és elkezdte a game jól érzékelni a találatokat. Konzolon ez a probléma (sem boxon sem ps3-on) nem volt jelen soha. Sem autoaim-al sem autoaim nélkül (értelmes szerókon le van tiltva - az összes multira hegyezett játéknál tiltható).
Dark Sector: Killcamból egyáltalán nem derül ki MW2-ben 100%ig semmi mivel számtalanszor rosszul adja vissza az adott eseményt. Pl Ugrasz ellõnek egybõl visszajátszásban sokszor még csak nem is ugrasz. Rálõsz valakire de az lelõ visszajátszásban nem is lõsz. Ablakon át lõsz el valakit visszajátszásban nincs is ablak. A jelenség már a COD4-ben is észrevehetõ volt,nyugodtan nézd meg egy lanpartin hogy amit a te monitorodon élsz át azt a haverod monitorján visszajátszásban sokszor kicsit másképp látod--> ebbõl adódik hogy lehet visszajátszásban mögéd lõnek és mégis meghalsz...Ez nem autoaim probléma. COD-okban is kikapcsolták az értelmes szerókon konzolon amúgy az autoaim lehetõséget. Visszajátszások ugyanúgy nem tükrözik a valóságot néha.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
én a BC2-rõl beszéltem,hogy bekapcsolható és kikapcsolhato az aim.
PSN ID:misi2mezei
senkinek sem kotelezõ használnia így ossze lehet hozni klán meccseket.(bc2)
mellesleg PC-n is bekapcsolhato....
ebben a tekintetben jó a cod meg a többi konzolcsoda, könnyen bekapcsolódhat bárki, nincs hiány játékosokban. csak ha kinyírják a közösséget az ilyen IWnet féle baromságokkal akkor azt is leshetjük, még a bc2-nek se tesz jót hogy a legközelebbi serverek 3 országgal arrébb futnak.
Arab money
elõbbinél nincs sok több tudást igénylõ game. ilyen (-> 1. rész - 2. rész) meccset nem láthatsz minden tipikus ugrálsz és lõsz játékban 😊
a jó pályák meg úgy vannak kialakítva, hogy nem tudsz egyszerre armort megahealthet és fegyvert is felszedni, valamit be kell áldozni, amivel aztán az ellenfél ügyesen gazdálkodva bármikor visszavághat.
Arab money
Parasite Eve 2, best game EVER!
MS kérhetne részesedést a fizuból az általuk fejlesztett aim miatt 😄
Arab money
eszem megáll hogy a mai világban ez a """hardcore""" gaming, a wii meg a casual. pc szót meg eltörölték. die america dieeee
Arab money
shotgunnal PS3-on 8-10 ora játékkal összehoztam az 1000 killt a BC2-ben...
nem nehéz csak meg kell szokni és majdnem ugyan ugy megy mint PC-n.
az élmény nem a pici különbségen van...de amugy értem mire gondolsz...
szóóval ezeket kár pedzegetni...
medált nézve még jobb is...😊
ez az irányitás szerintem a legrosszabb amit csinlhattak. ráadásul pont egy multi fps-ben...
a tökéleteshez egy uj játékra lenne szükség...
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/Medal_of_Honor_beta_a_Gurutol
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
NEm tudni meddig tart.
1.Mert összehozták az mw2 közelharcát a bc2 "hatalmas" és legalább annyira elbaszott sebzésû fegyverrendszerével.
2.A combat mission meg kb bc2 lenne, csak abba meg belerakták az mw2 ben is szart sem erõ rpg-t meg az at4hs-t, de sajnos a romboló erejüket már nem rakták mellé az mw2 bõl(értve itt rpg csak direct hit nél, vagy max fél méter, öl közelharcban is, elég vicces) és ezt megvegyítették a bc2 rush módjával, amivel egy körökre osztott 10x10 m es pályám történõ hentelést hoztak létre meg egy kibaszott sniper paradicsomot, ahol egymást érik a kilstreak-ek ledobása...
3.Belerakták az mw2 bõl azt hogy a fegyverek alig rúgnak vissza így messzire is lehet adni rendesen. Viszont ezt felvegyítették a fegyverek értelmetlenségével, értve itt pl. M4 v M16 party, mind a két fegyver ugyanazt a lõszert lövi ha az M4 en hangtompi van még a csõhossz is megegyezik, de az M16 erõsebb a játékban, de nem értem miért. Viszont az AK-47 egy 7.62 es lõszert lõ ami sokkal erõsebb mint az M4/M16 5.56 osa, de a játékban ez sem észrevehetõ egyáltalán.
4.A bc2 átvette az mw2 késelési mechanizmusát, amit már ott elbasztak, na itt mégjobban tovább rontottak, fõleg a baltát, mert az vmi hihetetlen rossz.
5.Legyengítettek minden robbanást, kivéve a c4 ét, hogy ne legyen gl meg rakéta spam, de azért raktak be lõszeres dobozt a pályára ahonnan újra lehet tölteni, de pont úgy, hogy még fedezékben vagy. Nemegyszer találkoztam olyannal hogy Kabul on a csávó a tetõrõl kb a 10. RPG-t lõtte ki egymás után a doboz mellett állva.
6.Igen a tank berakása, ami valójából csak egy APC (páncélozott csapatszállító), de nem ez a lényeg, hanem hogy tényleg annyi értelme van, mintha mw2 ben Karachi ra beraknánk egy APC t, tehát semmi, bármelyik secben kilehet lõne egy fal mögül kilépve, nem lehet javítani, szal el van baszva és semmi értelme.
7.A sniperek, hát az nem is értem igazából, a scope maga ami már m24 en van az egy kalap szar, egyszerûen azért nem használom mert undorító. Ezzel lehet, hogy azt akarták elérni, hogy ne legyenek snipa hegyek, de úgy látszik ez sem volt elég. Itt is összerakták azt, hogy elviekben lehet levegõt visszatartani (valahol találtam olyat, de még nem vettem észre, hogy mûködne) ami mw2, azzal, hogy 1 lövés csak fejre elég ami meg megint bc2 style, ami elveszi az emberkedvét a sniperkedéstõl, ha van öngyógyulás.
8. Ezt a játékot azoknak készítették kb, akik mw2 bõl a nagy bc2 bõl meg a kicsi pályákat szeretik. Csak hát attól még istenesen elbaszták. Tudom hogy még csak egy alpha szintû béta, de nekem megvan a bc2 és toltam a betájával is és az is csak rosszabb lett, szóval ebben se bizakodjatok túlzottan, hogy jobb lesz.
Én is kiprobáltam a játékot, és számomra meg is bukott! Mivel utálom a MW2!
http://youtu.be/4v8qae11_-M
(A bc2 beta is ugyanezt csinálta csak talán kicsit ritkábban)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |