Medal of Honor: OA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én úgytudtam ahhoz az MP7 és a shotgunok vannak o.O
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
jah és M60 meg RPK is van a játékban?
Minden benne van!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Jah és a mortar és a rakéta capásokat, hogy lehet használni?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Lenne egy utolsó kérdésem, hogy lehet skill pontokat szerezni?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Szóval akkor MOH-ban is ilyen szar a netkod, csak ott nagyobb a sebzés.
Netkod keses.
Sok ido eltelik, mire a szerver es kozted normalisan fel lesz dolgozva az adat.
Ezert is van, hogy idonkent lassan halnak az emberek, egyszerre mindketten haltok az ellenfellel es hogy fedezek mogott par meterrel esel ossze a lovedekektol effekt ("kanyarodo golyok"). :p
Vedd meg inkabb majd a BF3-at, abban mar a betaban is jobb volt a netkod, mint a BC2/MOH-ban.
Szinte HC szeru a a sebzes (tul eros) es igy kevesbe erzodik a netkod keses.
Amugy a multija nem olyan rossz, de erzodik benne, hogy nem vette komolyan a DICE a melot.
Rovidtavu bohockodasra elmegy kb a game, de semmi tobb.
Valaki írna egy kb értéket, hogy hány lövés 1 ember?
Medal of Honor 2010-rõl lenne pár kérdésem:
1:üzletben kb mennyibe kerül?
2:Milyen játékmódok vannak?(Multiban)
3:sok multiplayer pálya és fegyver van(a fergyverekhez a kiegészítõk is érdekelnének)
4: Milyen a sebzés? kb hány lövedék 1 ember egy karabéllyal?
5:Rombólhatók az épületek?
Köszi!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mikor a BF3 megjelenik akkor elküldik emailben a beta kulcsot, vagy hogy lesz ez?
Meg kíváncsi vagyok meddig lehet majd vele játszani, vagy hogy lesz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
*Szeptember 11 illetve a kszlet erejéig!!!*
Akit érdekel esetleg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Na nembaj. Én mondjuk a gránátvetõn csodálkoztam hogy milyen távol osztották ki. Ha jól emlékszem jobbra nyíl volt. Az meg a többi kiosztástól elég messze van , nem esik kézre.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Volt már egy srác aki naponta kéregetett mentést mert nem engedte tovább a játék az ilyen részeknél. Még lesz egy pár ilyen rész ahol meg fogsz akadni ha továbbjutsz egyáltalán!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
én úgy jöttem rá h végig zongotáztam a bill-t.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A tapasztaltabbakat kérdezném. A három aknavetõnél mi a bánatot kell csinálni? Már 3211x kinyírtam a kezelõket, de még semmi változás. Ugyanott vagyok és ugyanazt szajkózza mindig. "A három aknavetõ tüzelni fog."
Megnyitja a Tier 1 Assoult Operatort(tököm tudja az mi)
2 exklúzív többjátékos fegyvert és korai hozzáférést két nagyon erõs shotgunhoz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Nem értem mi lehet a baj. Tegnap még minden rendben volt.
Valaki más tudna segíteni?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.