154
-
#16 Sztem jó cikk, egyedül Jack Nicholsont nem kellett volna úgy lehordani
Azért az inflációs megjegyzéstért meg naaagy pirospont, ezt nem is gondoltam volna.
Azt viszont valaki magyarázza már el nekem, hogy miért ne lehetne összehasonlítani a két színész által alakított Jokert? Mert hogy a 2 színészt ne hasonlítgassuk azt még megértem, na de 2 színészi játékot, amikor ugyan azt a karaktert játszák????
Kicsit uncsi, hogy mindig ezzel jön(nek) elő valaki(k), amikor 2 dolog összehasonlításáról lenne szó... -
daneelolivaw #15 jaj most veszem csak észre a szóismétlést,elnézést kérek :D -
daneelolivaw #14 szerintem nézd meg a filmet ;)
amúgy előbb néztem meg a filmet,és hát...húúha
nem szeretném azt mondani,hogy a világ legjobb filmje,mert nem láttam midnen filmet,de hogy életem legjobb filmje,az biztos -
Cat #13 Köze nincs a képregényekhez, "csupán" ugyanazok a szereplők és a világ. -
#12 A kritika tetszik, de azt nem hiszem el, h 1 kepregenyadaptaciobol kibsztt yo film lesz.. lehetetlen. -
Deryck #11 Azért én nem írnám le így J.N.-t...amúgy én még mindig azon vagyok kiakadva, hogy milyen gagyi sminket adtak Jokernek ebben a Batman filmben... -
ManoNegra #10 "mint ahogy azt tette az olyan sikeres kommersz moziknál, mint a Gyűrűk ura 3. vagy a Gladiátor." meg persze a titanic. Jó a cikk! -
sandor8206 #9 Amúgy a J.N. témát hagyjuk mert nem lehet és nem kell összehasonlítani. J.N. életében színészlegenda, H.L. meg halálával vált "legendává" (ha azzá válik egyáltalán egy szerep miatt, mert más olyan húúúúúúúúú-ááááááááá szerepe nem volt és a köcsög cowboyokat kérem ne hozzátok fel) Azért ő nem James Dean akiről hosszú évek alatt a popkultúra csinált ikont nem a filmszerepei(pl:tudom ki hogy halt meg, de egy filmet se tudnék mondani tőle)ua. M. Monroe és azt kell hogy mondjam a mai rohanó világban amikor egymás után jönnek mennek a "sztárok" nehéz valakit ikonná tenni.
Nekem is bejön az új Joker karaktere és H.L. játéka, de míg a Batmanban J.N. adta el Jokert, addig a TDK-ban Joker adta el H.L.(itt a szövegeire, tetteire,a karaktere utalok amit Nolan talált ki és írt le)hozzátenném hogy szerintem bármelyik mai tehetségesebb színész ugyanezt hozta volna, Pl:J.Depp;E.Norton;M.Damon;B.Pitt(lásd 12 majom)stb.
Amúgy nyugodjék békében de egy szerep nem ért ennyit. -
Hoz_Hun #8 Jól sikerült kritika, most egyetértek. A film meg egyenessen remek! Tényleg jó, na! -
#7 "jókora túlzással falusi csepűrágóvá, piaci ripaccsá, vásári komédiássá silányítja Jack Nicholsont"
Ilyent én azért még jókora túlzással sem mondanék.Azért azt a három Oscar-t és 7 Golden Globe-díjat nem pókeren nyerte.
Mást inkább nem mondok nehogy megsértődjön Szekeres úr. -
sandor8206 #6 Ez egy korrekt cikk, végre nem egy túlajnározós , ömlengős kritika, nem kell elképzelhetetlen jelzőkkel illetni, hisz a film úgyis eladja és hozza magát.
(külön nagy ++++++ az inflációs bevétel közlése, ez egy korrekt dolog)
Szóval *5 cikknek. -
vejnemojnen #5 én meg ma -
#4 A Dark Kngiht valóban nem mindenidők legjobb filmje, viszont mindenidők legjobb Jokerét láthattam benne. -
Acheron #3 "A sötét lovag - Ki az a Jack Nicholson?" nem szokásom kritizálni (najó ^^) de azért nem ilyen címet kellett volna adni,mert szerintem az már lerágott csont,hogy Ledger Joker-ét nem szabad összehasonlítani Nicholson-éval!
A film-ről tömören annyit,hogy kötelező darab!Ma néztem meg a premiert 0 órakor,és még mindig a hatása alatt vagyok,zseniálisan összerakott történet,tömény akció,ámulat-és bámulat.5 percig sem lehet unatkozni.Irány a moziba aki még nem látta! -
carville #2 Ez a feliratosság engem most meglepett.
Nekem annyira nem nagy probléma, csak akit el akartram ráncigálni a filmre az lehet h emiatt nyavajogni fog. 8-) Egyedül mozizni meg nem nagy élmény, ha emiatt nem jön... -
#1 holnap megyek a moziba megnézni.