555
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
-
n3whous3 #114 lol -
#113 6 érv amiért regisztrálj nálunk!
-Regisztrálj nálunk és tölts le hiba nélkül!
-Oldal teljes tartalma 36 TB mely 100%-ig CRC ellenörzött.
-Napi frissítés!
-Folyamatos szerverbővítés miatt hibátlan működés!
-Ajándékba adunk +5 napot a hozzáférésedhez!
-Készséges, gyors ügyfélszolgálat, ha problémád lenne
Ez az e-mail a 2001. évi CVIII. törvény 14. § (1) pontjában előírt
hozzájáruláskérő levél.
Az e-mail címedet nyilvános internetes fórumokról és honlapokról vettük.
Megkeresésünk egyszeri, több e-mail-t nem fogsz tőlünk kapni. Az adatkezelési
törvényeknek eleget téve, e-mail címedet nem tároltuk semmilyen formában. Ha
levelünkkel esetleg zavartunk, ismételten elnézésedet kérjük.
SD.DSsad_DSASAD:SD:D:D:SD.SD:DS:SD:SDa:Sas:S:ASSA:AS.
A végét el kell hinnem? -
#112 Sziás Snoopykám!
Rajtam keres az Eszti már napok óta, jó lenne ha felhívnád, mert attól még hogy csajból vagyok, nem leszek a postáskisasszonykád. x) Vagy dobj neki egy üzit innen: ******
Amúgy is annyira fáj a kezem, hogy majd leszakad. (~__~) Kellett neked marhulni a bulin, legközelebb ilyen video készül majd rólunk is: ******
De a lényeg, hogy múltkor könyörögtem neked, hogy mondj már egy helyet ahol ingyééé lehet hirdetni magamfajta csitriknek aztán végül Bogyesszel ide tesszük fel a gitárt: *******
És hogy lásd mekkora bArÁtosnőd vagyok, leválogattam neked a csúcs csajokat is, csak katt rá és voila! JJJ *****************
A legközelebbi partira hódítsd meg közülük egyet! J (Én többet nem táncolok veled te majom!) .xXx. ---à Puszyyyyyy! Cékla
wow, tömeges reklám :D -
#111 Az én kedvencem, amikor férfiúi potenciám problémáit kívánják megoldani. Még sose olvastam a levelet, de így, nőként naponta röhögök rajta. -
#110 és legalább idén érettségizel? :D -
#109 Sziiiia Baby!
Remelem tetszik az uj sulid!
Meglatod iden erettsegi es vege, johetsz te is egyetemre tanulni!;)
Igy evkezdesre talaltam neked egy jo kis weblapot, ami tele van filmekkel,
es jatekokkal!Nezzd meg, es ha nem tanulsz epp, vagy velem vagy, akkor sem fox
unatkozni:)
http://****************
Csok ozon, es oleles: Nyuszitapid
-
#108 Ez nagyon jó hely. Nekem spec a kis aranyos videókkal és pps/ppt bemutatókkal is tele a cipőm, bár nem hiszem, hogy meglévő emiltárhelyeim valaha megtelnek - még így se.
Viszont az ilyeneket küldők számára fájlposta meghívót szoktam küldeni. Oda feltöltheti, ott megnézheti akit érdekel, felveheti az értesítési listára a barátait. Ha elfogadja a meghívást, akkor az én munkához használt tárhelyemet növeli ott. -
#107 Akik nekem ilyesmiket küldözgettek, viszonylag gyorsan leszoktak róla... Kedvencem a "Billgécc most osztya szét a jövedelmét és ez igaz mer a zügyvéd barátnőm is megmonta!" volt. Elmeséltem nekik, hogy ez miért is kamu, aztán elirányítottam őket ide: http://yikes.tolna.net/hoax/
Régen kaptam már hasonlót... :) -
#106 Szerintem ezt egy Robi kezdte küldözgetni még júniusban, aztán oda se nézve küldik tovább.
Mint az értelmiségi, akihez betörnek. Aztán kihívja a rendőröket. Jönnek kutyával. A sértett azonnal zokogni kezd:
- Engem kiraboltak! Ezek meg ideküldenek egy vakot!
A legszebb, mikor ilyen baromságokat kapok, rákérdezek a feladóra: hogy jutott eszébe ilyet küldeni? A válasz:
- Tudod, hogy én csak nyomkodom az egerem! Az volt odaírva: küldjem el a barátaimnak. Rögtön eszembe jutottál...
Hát ezek a szép dolgok. Azért már kezdem átérezni, mi volt a jó abban, mikor a hozzá nem értők be se merték kapcsolni a gépet. -
n3whous3 #105 (ősz, de nem sokáig) -
n3whous3 #104 ja és egész nyáron itthon lesz
pedig már tél van -
n3whous3 #103 Most fogtok látni durva ellentmondásokat:
--------------------------------------------------------------------
feladó Király Annamária <[email protected]>
címzett [email protected]
dátum 2008. szeptember 19. 18:52
tárgy Ne szomorkodj!
részletek elrejtése 18:52 (2 órája)
Válasz
Szia,
Kepzeld, apu tegnap jet-ski közbe megserult, igy itthon lesz egesz nyaron:(
Innet szedek neki most mindenfele filmet es jatekot, meg zeneket:
http://taz.freebase.hu
Gyors, oldal, es nagyon sok film van rajta!
Üdv, Robid
--------------------------------------------------------------------
1. andi a mailcím és ugye annamária
2. közben meg üdv: Robid
3. a címzettek közt 1 ember van, mégis megkaptam én is
meg persze atomlol az egész SA:SDASD::ADSD:AS -
#102 A rosseb se sír rajta. Sírjon az aki akkora majom, hogy egy ilyen levél miatt elmegy gyalog egy spanyol luxusszállodába.
Az majdnem olyan jó, mint mikor a bolt raktárát pakolták ki és a rendőrt kérték meg: vigyázzon a kocsira, mert errefelé nagyon lopnak. -
n3whous3 #101 Nem akarlak megbántani, de nem hiányzik ide a pesszimista meg objektív nézeted, ez egy poén topik lenne, nem fogunk sírni meg elborzadni a gondolattól, hogy "szegény ez meg az".
És igen, úgy ahogy mondod, de én az ilyen fajta levelek eredetéről beszéltem, hogy honnan származnak eredetileg az ilyen típusú levelek. -
#100 Bennem felmerült azért a gondolat: valódi, esetleg szorult helyzetben lévő emberek szeméyazonosságát használják fel csalók. Ahhoz el se kell menni Afrikába. -
n3whous3 #99 lol levelek
az afrikai leveleknek egyébként külön története van, egy külön kategória az ilyen "spam", ugyanis valódi emberek ezek, csak csalók ugye. -
#98 A saját témában nem hiszem, mert azóta se jött egy hang se, pedig vagy fél éve volt.
A ruhás témában meg létező bolt, ha odamegy tényleg azt kapja, amit írtam. -
#97 Ezt már én is megnyertem :D -
#96 okosnak érzed magadat, hogy frappánsan válaszoltál, de jó ha tudod, hogy mivel válaszoltál, mostmár tudják a parasztok, hogy aktív a cím, ígyhát innentől hatványozottan fogod kapni a cuccot... -
#95 JEEEEEEEEEEEEEEE
Comfirm Your Winning!!! We are happy to inform you that you have emerged a winner under the Second Category of our promotion , Winners were picked by computerized system, drawn from companies and individuals e-mail addresses worldwide. The draws are officially announced 11th, of September 2008.You have being there fore been awarded a lump sum of 1000,000.00(One Million Euros), which is the winning pay out for Category A winners.
NYERTEM 1 MILLIÓ EURÓÓÓT -
#94 -
#93 Egy barátnőmhöz érkezett:
Szia Edina!
Anita megadta az oldal címét, ahonnan a Gucci cipõjét rendelte, tudod, a múltkori buliban volt rajta, amelyik annyira tetszett nekünk. Most rendeltem én is egy hasonlót, de nem Guccit, hanem Chanelt, mert az inkább az én stílusom. Nézdd meg az oldalt, szerintem te is találsz magadnak valamilyen klassz cipõt, vagy rucit, mert rengeteg márkából lehet választani, pl. még D&G, Armani, Dior.
Az oldal: www.partyruha.net
Akkor jövõ héten buli ismét? ( Rio vagy Studio? )
Na megyek lefeküdni, mert nagyon késõ van.
Puszi:Vanda
Azért válaszoltunk:
Szia Vanda!
Köszönöm az információt, örülök, hogy partyruhába öltözöl, de az az igazság, hogy nálam a Darshan udvarban (Bp. VIII. Krúdy Gyula u. 7.), a Makara boltban kicsit különlegesebb a választék, mint egy Gucci cipő, amit lassan minden sarkon utánam vágnak.
Ha érdekel látogass meg. Úgyse sokszor jársz olyan helyen, ahol az étterem és a boltok egy udvarban vannak, azonos nyitvatartási időben. Egyszer érdemes lenne összehozni egy bulit ott még jó időben a tetőteraszon, vagy ősszel a fűtött udvaron.
Addig is puszi, érezd jól magad minden szinten: Márti -
#92 Reklamáztak, mikor utazom. Visszaírtam, hogy abból a rengeteg pénzből futhatja az utazásomra is, bankszámlámat ismerik, tehetik rá a pénzt. :D
Na azóta egy hang se. -
#91 És mi lett a végén? :) -
#90 írtam már neki :(
---
Szia! Én vaxi vagyok!
jól vagyok én, de reménykedik, hogy nem kapok többen ilyen retkes spam.
Te keresztül mentél profilom, én, ha még egyszer ilyet kap, keresztül megy rajtad úthengerrel.
Ha te szeret hírek, olvassad index.hu
Szeretet, utálat, anál, orál, original, csókolóddz!
-
#89 Nem olyan vicces. Ha válaszolsz, elsírja az életét, hogy ő most menekülttáborban sínylődik. És fel se tűnik neki, hogy afrikai, ahonnan ugyan sokan jártak ide tanulni, azok viszont ennél jobban tudnak magyarul írni.
Aztán jön a folytatás: az ő családja gazdag volt, és csak a te segítségeddel lehet a pénzhez hozzájutni. Úgyhogy küldd el neki az összes igazolványod, bankszámlád/bankkártyád számát lécci, lécciiii!
Ha lehet mellékeld az iskoláidat és a bizonyítványaid számát is. Aztán utazz el jó messzire, saját költségeden, míg ellenőrzik adataid helyességét.
Egyszer végigjátszottam. Még egy töküres bankszámlát is nyitottam a játék kedvéért. Kapott kamu igazolványszámokat is. Pont olyan címmel. (Pesten tudok egy telekről, amin nincs ház, sarkon van, és a hivatalos telekkönyvi nyilvántartás szerint nem létezik.) :D
Azért érdekelne, hányan ugranak ilyenbe a remélt gazdagságért. Vannak ennél kevésbé kilógó lólábas levelek is, ellenőrizhető a scamomatic.com címen -
#88 TÉMA: Szia! Én Miss Sona vagyok!
Szia! Én Miss Sona vagyok! hogyan vagy te! reménykedik kellemes vagy és az egészség tökéletes feltételében vagy.keresztülmentem a profilodon és olvastam azt és érdeklődést eziránt vettem, ha nem bánod, azt fogom szeretni, hogy írj engem ezen az ID ([email protected]ön) hogy a fotómat tudjam küldeni neked ok reménykedik hogy hamarosan kapjak híreket tőled, várni fogok a postádra, mert nekem van valami nagyon fontos hogy mondjam el neked. Sok szeretet és csókolóddz! sonasamule07 yahoo pont comnál -
#87 éniskaptam -
#86 Szóval nekem az tetszett nagyon a dologban, hogy kivételesen reggel néztem meg az emileket. És a nemtomhogyhívják, nemtomfiúvagylány aznap regelt. PLD nekem ez olyan büdös, mint a szomszéd lába mikor nyáron kiveszi a bakancsból. -
n3whous3 #85 Válaszom:
Ne terhelj már kérlek senkit itt a spamekkel. Kösz.
u.i. Csak azért se nézem meg a weboldalt. -
n3whous3 #84 PLA üzenete nekem itt SG-n:
Szia .
Elsősorban üdvözöllek és engedd meg, hogy ezúton meghívjalak a
ZALA-CLUB újraéledő Portáljára. A Fórumon találhatsz a kikapcsóló -
dáshoz online játszható játékokat ( jelenleg elérhető 350 db ), a szó -
rakozáshoz online hallgatható zenét ( szerkesztés alatt 5000 db ), s
az egyéni arhíváláshoz letölthető programokat, játékokat, filmeket,
valamint hazai és külföldi zenei albumokat .
Privát megkeresésedet azért szorgalmaztam, mivel láthatóan szere -
ted az általános témaköröket és szeretsz különböző dolgokról írni /
beszélgetni .
CÍME : {{ http://ZalaClub.hu }}
Kérlek, hogy a meghívót ne tekintsd reklámnak vagy kéretlen spam -
nak, mert nem e fórumról szeretnélek eltéríteni. Ha úgy gondolod a
főoldalon találsz hallgatható Online Lejátszót és így az itteni fórumo -
zást zenehallgatással egybekötve folytathatod .
A regisztráció most nyitott és lakhelytől, valamint kortól függetlenűl
várnak minden érdeklődőt : Legyen az zenehallgató, játékos, letöltő
vagy feltöltő ; Továbbá várják olyan tagok jelentkezését, akik a fel -
soroltakon kívűl szeretnek csevegni vagy más témakörökben meg -
nyilvánulni. Plusz vannak még olyan posztok ( Hunter - Moderator ),
aminek betöltésére akár jelentkezhetsz .
Szeretettel várjuk érdeklődésed és kívánok kellemes zenehallgatást . -
#83 Jaja, csomót warezoltunk. -
#82 Most reggel jött itt SG-n. Aki küldte: ma regelt. Nem tudni, fiú, vagy lány, egyáltalán semmilyen adat nincs róla. Az üzenet:
Szia .
Elsősorban üdvözöllek és engedd meg, hogy ezúton meghívjalak a
ZALA-CLUB újraéledő Portáljára. A Fórumon találhatsz a kikapcsóló -
dáshoz online játszható játékokat ( jelenleg elérhető 350 db ), a szó -
rakozáshoz online hallgatható zenét ( szerkesztés alatt 5000 db ), s
az egyéni arhíváláshoz letölthető programokat, játékokat, filmeket,
valamint hazai és külföldi zenei albumokat.
Privát megkeresésedet azért szorgalmaztam, mivel láthatóan szere -
ted a számítástechnikai programokat .
CÍME : {{ http://ZalaClub.hu }}
A regisztráció most nyitott és lakhelytől, valamint kortól függetlenűl
várnak minden érdeklődőt : Legyen az zenehallgató, játékos, letöltő
vagy feltöltő ; Továbbá várják olyan tagok jelentkezését, akik a fel -
soroltakon kívűl szeretnek csevegni vagy más témakörökben meg -
nyilvánulni. Plusz vannak még olyan posztok ( Hunter - Moderator ),
aminek betöltésére akár jelentkezhetsz .
Ha nálad érdeklődésre talál az invitálásom, akkor ezt a meghívót nyu -
godtan továbbíthatod bármely ismerősöd felé : De ne reklám céljából,
hanem mert a családias légkőrhöz - hogy te is otthon érezd magad -,
a közelebbi ismerősök, rokonok jelenléte is mérvadó. Így már kezdet -
ben sem leszel idegenek között .
Szeretettel várjuk érdeklődésed és kívánok kellemes zenehallgatást.
Azért tehetséges. néhány óra alatt sok emberről infó! -
#81 átmentél este? -
#80 Szia!!
Anikó vagyok.
És képzeld tegnap a barátom letöltött innen http:/___________ egy új filmet amiért én bármit megtettem volna:).
-itt egy kép egy pucsító csajról-
Hát nem tök jó most mond meg. Gyere te is szerezz új filmeket és a barátnöd hidd el örülni fog:).
Pusza Ancsa!!
-
#79 -
n3whous3 #78 Látod, szeret téged! -
#77 Dátum: 2008. aug. 24. Vasárnap 14:28:28
Feladó: Lakatos Zsanett
Tárgy: Szeretlek
Szia Baby,
Nagyon jo volt a Balaton!
Talaltam egy jo letoltos oldalt!
http://taz.freebase.hu
Millio Cuppaaa, este gyere at !
:-| -
#76 Ez az Anitás levél üt mindent. És ha Jano olyan lenne, mint az egyik ismerős, aki "mindent tud a neten, pedig egyedül tanulta", akkor már az összes Anita megkapta volna, akit ő, vagy az ismerősei ismernek. -
#75 A kérdés: Dénes mindezt honnan tudja? :-|