Überláma/Humoros Spam E-Mailek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elküldve: 2008. 08. 11. 16:17
Tárgy: fika
az anyukád nem mondta még hogy FIKA akkor meg kusoljá majdha Mondják hogy FIKA
akko pofázzál be HE
? nem spam de kemény a gyerek
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"For:n3whous3 Hillary Clinton naked video"
----
El se tudom mondani egyébként, hogy mennyire érdekelne <#wow3>#wow3>
púúúúú
REAL MADRID
Azért fáradozom, hogy - ne csak számomra -, legyen szebb és jobb a holnap.Szimpatikus embereknek mutatok lehetõséget mind anyagi, mind erkölcsi gazdagodásra."
amway, oriflame, brókernet stb...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A barátom csak Jucinak hív! Én nem szõke vagyok 😊 és képzeld találtam egy szuper oldalt,
amirõl a legjobb premier elötti filmeket töltöttem le. Együtt nézzük a barátommal õket. Imádom az új filmeket és játékokat.
Látom egészen felkeltettem az érdeklõdésedet. Gyere és nézz be, és érezd jól magad a barátnõddel vagy a barátoddal..
Ja az oldalt itt találod: dsgfsggffddfgdddh
Pusza Juci..
Pusza Pusza Pusza.......
anyátokat...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2 hete kaptam egy ismeretlentöl.azota se neztem meg a linket(href-es linket nem nezek), aki bátor kideritheti mi ez.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Szeretnél szabadidõdben filmet nézni netán játszani vagy zenét hallgatni??
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB TARTALMÚ oldala!
10 GBit sebességet biztosítunk mindenkinek,
35.000 TERRA LETÖLTÉS!!!!!
NE HAGYD KI, nem fogod megbánni!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Én is kábé erre gondoltam. O_o
Ürge 46 éves
Nem kicsit gyanús a köveztezõ szöveg ....
Ezt írja magáról:
Állatok:
Idõnként hozzám tévedt cicák, akik olyannyira jól érzik magukat nálam, hogy gyakran letáboroznak.
Ezt csinálom, mikor dolgozom:
Azért fáradozom, hogy - ne csak számomra -, legyen szebb és jobb a holnap.Szimpatikus embereknek mutatok lehetõséget mind anyagi, mind erkölcsi gazdagodásra.
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom:
Élvezem vállalkozásom gyümölcsét.
"
KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik ebben az évben is megörvendeztettek a számtalan körlevéllel és a "küldd tovább" típusú e-mailekkel.
Sokat változtattatok az életemen!
* Azóta nem iszom Colát, amióta megtudtam, hogy az wc tisztításra is alkalmas.
* Azóta nem járok többé moziba, nehogy véletlenül beleüljek egy AIDS- el fertõzött tûbe.
* Azóta nem használok izzadásgátlót, mert rákot okoz.
* Azóta nem parkolok többé zárt parkolóban, nehogy elraboljanak.
* Azóta a gyerekeimet egyetlen másodpercre sem tévesztem szem elöl, nehogy pedofilok áldozataivá váljanak.
* Az összes megtakarított pénzem Amy Bruce-nak ajándékoztam, annak a szegény gyermeknek, aki már legalább a 70. szervének átültetésére vár, és aki nem öregszik, hiszen 1995 óta egyfolytában 7 éves!
* Lelkesen feliratkoztam amellé a 30milló ember mellé, akik a mozambiki törpemókus megmentésén fáradoznak, de sajnos még nem kaptam meg a beigért Nokia csodatelefonomat, ahogy a Disneylandbe szóló ingyenbelépõket sem!
* Hála nektek, már én is tudom hogy kell megfelelõ partnert találni.
* Hála nektek, hogy immáron 700-adszor is megtudhattam, hogy a www.freemail.hu <http://www.freemail.hu/> azonnali hatállyal törli az összes mailemet, és az iwiw is megszünteti a tagságomat, de ez azóta sem történt meg.
* Várakozásai ellenére nem osztotta meg velem Bill Gates a vagyonát !
* Sosem történt velem csodálatos dolog 8 másodpercen belül, amikor azonnal 15-200 példányban továbbküldtem Buddha, Mohamed vagy a Dalai Láma életbölcsességekkel átitatott gondolatait!
* Viszont megúsztam mind az 5000 szerencsétlenséget, ami kellett volna hogy érjen, és még mindíg élek, holott minimum 100-szor kellett volna már meghalnom!
Szóval menjetek Ti a bús p........ba!!! De nagyon vigyázzatok, mert ha nem külditek tovább ezt a levelet 10 percen belül legalább 555 embernek, akkor holnap kaptok postán egy három hónapos roma csecsemõt, amit ha du. 2-ig nem vesztek át, másnap postázzák az egész családot!
"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
? Szeretnel gyorsan, friss filmeket
letolteni, de draga a kolcsonzo? A moziban meg 1500 Ft-ot kernek egy filmert?
keresztul toltheted le a premier filmeket,jatekokat, zeneket, programokat! Valo
gatott csak minosegi letoltenivalo!
http://***************.org
Mert nalunk mosolyogva tudsz tolteni!
TOLTHETOEK..
Wall-E
Az Esemeny
Get Smart
Wanted
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Nincs mit csinalnod este? Megneznel egy izgalmas filmet, sorozatot de nincs a tv-ben semmi? A mozi pedig tul draga? Ha a kerdesekre a valasz igen, valassz minket! http://......com/
Egy mozijegy araert nalunk 30 napon keresztul toltheted le a legfrissebb filmeket, dvd-ket! Csupan 50 Ft/nap! Folyamatosan frissulo filmek, zenek, sorozatok, jatekok pc-re, xbox-ra, ps-re!
Ne feledd: http://......com/ !!!
Téma: 21.század vállalkozása
Feladás dátuma: július 28., 06:37
Kedves Hajnalka!
Az adatlapját olvasva illetve a fotókat megtekintve szimpatikusnak találtam.
Közvetítõ cég képviselõjeként - világhírû, külföldi vállalatok profitnöveléséhez -, ambiciózus, talpraesett, jól szituált személyeket, együttmûködõ partnereket, vezetõket keresek.
- profi képzés
- teljesítményarányos díjazás, (már kezdetben, akár 1000 EUR havonta)
- részmunkaidõs, vagy akár fõállású, mobil tevékenység
Amennyiben érdekli, kérem küldje el a számát, felhívom és egy személyes találkozás
alkalmával megbeszéljük a részleteket.
Üdvözlettel,
Farkas Tibor
http://flickr.com/photos/zolika90/
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Azóta nem igazán méltattak válaszra, vagy csak csendben nyomozgatnak??? (Úgy tudom, õk az illetéskesek, de ha nem, javítsatok ki.) Pedig jó lenne tudni a fejleményeket 😊
Xbox Live gamertag: kilencnad
Márta néni ngaony nagy volt😊
nõstény nyelni pirula 😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Tisztelt Hölgyem/ Uram!
Megrendelhetõ nálam az alábbi email címlista:
- 200.000 magyarországi vállalkozás email címe, tetszés szerinti csoportosításban (összesítve, illetve számos kategória külön is).
- 400.000 magyarországi magán email cím.
Továbbá el tudom vállalni az email kampány lebonyolítását (kiküldés), valamint tudok ajánlani email címeket gyûjtõ, valamint hírlevél kiküldõ programot.
Valamennyi címlistát idén, 2008. januárjában allítottam össze, a hibaszázalék mindössze 5-10 százalék, vagyis aktuálisabb, mint szinte valamennyi más hasonló adatbázis.
Természetesen részletes tájékoztatót is küldök, illetve válaszolok bármilyen felmerülõ kérdésre. Email címem: [email protected]
Üdvözlettel,
Molnár Zsolt
Xbox Live gamertag: kilencnad
Ezt nem fogod elhinni: apukám a hétvégén bérelt egy vízibiciklit, és féltestvéremmel együtt összeütköztek egy vitorlással. Nem tudom miért nem vették észre, de olyan messzire tekertek a parttól, hogy csak egy hajókürtre lettek figyelmesek. A menetrendszerinti hajó jelent meg mögöttük, ahogy éppen elhagyja a
kikötõt. Erre persze jól megijedtek, és nem vették észre, hogy a másik irányban pedig egy vitorlás száguld feléjük. Tekertek, tekertek aztán csak
üvöltést hallottak, na meg az iszonyatos csattanást, ahogy a vitorlás nekiütközött a vízibiciklinek. Szegény féltestvérem (Judit egyébként)
kirepült a vízbe, apám pedig utána ugrott, hogy kimentse. Biztos láttál már olyan vízibiciklit, aminek két delfinbõl van a teste. Nos ez is ilyen
volt, az ütközéstõl leszakadt az egyik feje. Pech. Mire apám kimászott volna karjában Judittal, a vízibicikli fél oldalra dõlt és lassan süllyedni
kezdett. Még az volt a szerencse, hogy a vitorlás visszafordult és kimentette õket.
Nem értem apámat, hogy lehet ilyen felelõtlen? A kölcsönzõs kiszámlázta az egész vízibickli árát. Kitalálod, hogy mennyi volt?
Hetven ezer forint. Törlesztjük majd családilag.
Na mindegy, azért fel a fejjel.
Néztem most is néhány érdekességet a netrõl:
"Adunk most Neked egy LG LCD TV-t, ha veszel egy lakást, akár 0 Ft-al! Ez jó, akár 0 Ft a részedrõl, de a TV-t már viheted is!
Zugló legjobb részein építünk, vannak azonnal költözhetõ lakások is, közvetlenül a beruházótól vásárolhatsz és mindent egy helyen elintézünk Neked!
Ezt most kaptam 😄D a végét nem másolom be mert az már reklám
REAL MADRID