553
Ide jöhetnek az űberláma és humoros spamek, ahogy a cím is mondja
 • Loál János
  #553
  Nem spam, csak egy szép termékleírás (C64MINI):

  A VILÁG LEGJOBB ELADÓ FŐOLDAL SZÁMÍTÓGÉP - REBORN! 1982-ben, és egy új otthoni számítógép kíméli a jelenetet. A csendes fekete-fehér élményt 64 kilobájt RAM, színes grafika és szintetizátor hangzik. Húzza előre 35 évig és lendítse a nosztalgiát a túltöltésbe a THEC64 MINI felszabadításával. Egy apró, de tökéletesen felépített hivatalosan engedélyezett 50% méretarányú reprodukciója ennek a sok szeretett gépnek. A nagy felbontású HDMI kimenet, klasszikus stílusú joystick és 64 beépített játék, beleértve a klasszikusokat, mint a California Games, a Para droid, a Nabulus, az Impossible Mission és az Uridium.
 • mcmoha
  #551
  Remeljuk, hogy a szamla kifizeteset a megadott hataridon belul. Vagy az elA'fizetes velunk automatikusan kikapcsol

  Most mar fizetni a szamlakat egyszeru es sima utat a bankkartya vagy a bankszamla es biztonsagosan

  Kerjuk, kovesse az alabbi linket a folyamat befejezesehez

  https://www.telekom.hu/telekomfiok/belepes…

  A számlát nem fizették még :
  Folyószámla : 363800069.
  Számla sorszám : 5120170015337201
  Fizetési határido : 10/09/2018
  Státusz : Befizetésre vár

  Számlázott összeg :
  1.315 Ft

  Magyar Telekom Nyrt [[email protected]]
 • pxxl
  #550
  Hello,

  Congratulations! Kindly view the attached PDF FILE for your Official Notification Letter and Claims Instructions.


  The Google Team.
 • mcmoha
  #549
 • pxxl
  #548
  Drága Krisztusban,

  Jó szándékkal, hogy én írtam ezt a levelet. A nevem Mrs.Victoria Johnson natív Kuvait brit állampolgárságot. Diagnosztizáltak daganatos rákos előírja, hogy valamennyi a gyógykezelés, és most már pár hónapja van hátra a szakértők szerint az orvosok.

  Én nem igazán éltem olyan jól, mert nem igazán törődött senki (még magam), de az eredmény után, az én utolsó diagnózis, rájöttem, hogy ezek nem az élet a halál után, és ha ma meghalt, ezek semmit nem elviszi magával a mennybe. Ahhoz, hogy ezt a hatást, úgy döntök, hogy én élő Krisztussal, ezért én nem, ha én megyek. A felesége voltam Pascal Johnson sok éves gyermek nélkül, de a férjem meghalt egy autóbalesetben 7 évvel ezelőtt. Üdvözlettel néhai férje nagyon gazdag és gazdag ember, de én soha nem tapasztal nehézséget, amikor még élt, mivel én már mindent a birtokomban. De most a jelenlegi egészségügyi helyzet gondoltak rám a leckét, hogy van, hogy dicsőítse Istent minden nap és éjjel minden helyzetben vagyunk.

  A fő ok az írás, hogy megkeresse a segéd elvégzésére projekt jótékonysági és humanitárius szervezet és épület kórházban a szegények és árva gyermekek, úgy döntöttem, hogy támogassa az alap (Kétmillió ötszázezer Egyesült Állami dollár ), hogy én örökölt a férjem. Jelenleg az alap a pénzügyi felügyeleti itt Abidjan és leszek hajlandó adni minden szükséges információt erről az alapról egyszer én győznie a becsületesség és a hajlandóság, hogy a projekt kivitelezése, mint én kívánatos.

  Vettem ezt a határozatot, mert nincs olyan gyermek férjemmel és az én jelenlegi egészségügyi helyzet, azt hiszem, már figyelembe, hogy a legjobb döntés az életemben, és annak ellenére, hogy én orvos megerősítette, hogy én is csak életben a következő 2 hónapon belül, de azt hiszem, a csoda Isten ereje, és nekem van a hit, hogy ő tehet csoda az életemben.

  Én szeretném, ha válaszol vissza a lehető leghamarabb, ha érdekel, hogy végezze el ezt az isteni terv, amint fent.
  Mrs. Victoria Johnson
 • Loál János
  #547
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Â     PayPal Â

  Â

  View your recent activity and update your informations

  Hello PayPal User,

  Check your recent activity by logging in now. we have detected different logins to your account from different country

  Â

  Ip logging : country: Statement Date:
  197.8.130.43 Tunisia 09 février 2016
  What you do?

  Open your account by clicking to "login" button, and remember to update your informations after logging in.
  We will give you 3 days to update your informations or we will suspend your account.  Login and update your informations
  És frankón így küldik el. :-D MAJDNEM BEDŐLTEM.
  Utoljára szerkesztette: Loál János, 2016.02.10. 08:48:02
 • gergely1991
  #546
  Szerintem a spam-szűrőt kívánta kikerülni..
 • Piszkos Fred
  #545
  xD ez elég random
 • Loál János
  #544
  Spamet kaptam osteria-kono.com domainről (jappániai), magyar férfinév aliassal, a levél maga is magyar nyelvű.
  A végén leiratkozó link, ami így néz ki: Itttör ölhetimagát

  Kijelöltem és kopiztam, hogy egy kedves topikba berakjam, de beillesztéskor:

  Itttör ölhetimagát
  (advantage, előny az adogatónál, előny a fogadónál). Előny után nem számolnak tovább: ha az illető játékos elveszti az előnyét, a pontok visszaállnak 40-40-re.


  Érdekes, mert amúgy a levélben nincs szó teniszről, csak epilátor, ágynemű, LED-füzér.
 • gergely1991
  #543
  "Kedves bérlők

  Affinity víz kell keresnie az ingatlan a 3. december 2013 óra között 12:00 és 17:00 akarnak telepíteni a vízóra a lakásban. Tudna győződjön meg róla, hogy az egyik család ott lesz, így hozzáférhet belül lapos, kérjük, kinyitható a kapu ezen a napon, így thatthey hozzáférhet a zenekar van. Tudna kérjük, erősítse meg ez a kinevezés kényelmes az Ön számára.

  Üdvözlettel Yvonne

  Thornes Chartered Surveyors,

  Kérjük, erősítse ON "
 • pxxl
  #542
  Tudom, hogy ezt a levelet fog neked egy meglepetést, különösen azért, mert nem tudod, velem, és mi még nem találkoztunk before.My név COL.WAFA AL Halabi Adel, i Megvan a kapcsolat révén Eropean kereskedelmi kamarák és az ipar során én keresni megbízható és hiteles személy, aki rendelkezik elegendo kapacitással a tranzakciós hatalmas nagyságát és volume.I láttam a profilodat és az önéletrajz, miután megy keresztül, hogy más megfontolások én úgy döntött, hogy az elküldött e propsal.

  Én vagyok a parancsnok a szíriai hadsereg harcol a Isil lázadók.

  Ez a körülmény arra késztette a javaslatot, és én azt taglalja részletesebben Ön általi elfogadása,

  Van összege 16,5 millió dollár, amely kaptam üzleti ajánlatok itt. Ez az alapok jelenleg letétbe a Vöröskereszt egység üzenetet, hogy én vagyok a kapcsolatot a valódi tulajdonosa a pénztár. ezt az intézkedést véd meg részvételét az alappal, mert a katonai etika, amelyek megtiltják, aki részt vesz az üzleti tevékenységet.


  Azonban ez az én Jóváhagyhatja aki jön elo erre a money.I szeretné használni ezt a pénzt jótékonysági célokra Törökországban, ahol már nagy számú menekült és Szudán, ahol van jelenleg a legmagasabb a menekültek száma kényszerült eredményeként háborút. meg kell látogatni az ilyen places.I am nem megfeledkezve a kitelepített Indiában.

  Azt akarom, hogy befektetni a pénzt raktáron halat, hogy támogassa ezt a menekültek, mert tapasztalatom alapján meg a harctéren ebben a helyeken, hiányzik belolük a sok halat és húst felvenni a szukös és rossz ízu ételeket, amelyek bejönnek kis mennyiséget, csak hogy ne ezek élo, amíg Isten tudja, ha a probléma vége. Ahelyett, hogy az ezt lehetové tévo terrorista megkapni a pénzt és költsd a beszerzési fegyvert illegálisan Oroszország és Kína, hogy jobb irányítsanak a világ megmentése.
  Nem tudom mozgatni ezt a pénzt, mert vagyok egyenruhás és én nem parádézott egy ekkora összeg, tehát én kell bemutatni valakit a kedvezményezett, valaki bízhatok, hogy mozog a forrásokat az o nevét, mint a kedvezményezett. Ezért is keresik az együttmuködést, hogy ezt a kedvezményezettnek.

  Mint egy képzett szakember tiszt van egy 100% -osan segítségével mozog az alapok ki diplomáciai eszközökkel. Minden, amit csak szükség van, hogy elfogadja ezt meg kell tenni annak érdekében, hogy fogadni tudja a funds.if érdekli ez a tranzakció adok neked a részleteket, amire szükség van, hogy végezze el ezt muveletet. Úgy döntöttem, hogy megtalálja valaki, hogy valóságos, és nem képzeletbeli, ezért elmentem egy biztosított vagyon oldal, ahol én biztos lehet benne, hogy a személy valós és azt hiszem, bízom benned.

  Egyelore csak keresztül kommunikálnak a katonai kommunikációs eszköz, amely biztosította, hogy senki figyelemmel kíséri e-mailjeinket, meg tudom magyarázni a részleteket, mert hívásokat lehet ellenorizni, és én csak meg kell gyozodni arról, akirol foglalkozom. Én csak hívni, ha én vagyok a mi katonai hálózat. Ha felkeltettük érdeklodését, kérjük tájékoztasson engem, és én adok neked a részleteket. Írok egy friss e-mail fiókot, így ha nem érdekel, ne válaszoljon erre a levélre, és töröld ezt az üzenetet, ha nincs válasz, 3 nap után azt majd keresni valaki mást.

  Én ezt a bizalmat, meg kell értenie, és tudnia kell, hogy a képzett katonai szakérto azt mindig biztosra megy az esetre, ha a rossz típus, de kérlek nem. 16,500,000.00 dollár egy csomó pénzt, ami az álom senkinek.

  Várom az Ön elfogadja, hogy mehetünk tovább. Kevesebb, mint 21 munkanapon belül ezt kell sikeresen lezárult, és én adok neked 15% -át alap a segítséget.

  Remélem, én vagyok elég szép

  Col.Wafa Alhalabi Adel.
 • pxxl
  #541
  majdnemjóa :D

 • gergely1991
  #540
  Írtál már azóta választ nekik? :D
 • pxxl
  #539
  Jó nap,

  Kell egy külföldi partner számára kölcsönös üzleti javaslatot, amely kapcsolódik az átadás egy nagy halom pénzt, hogy egy külföldi számlára, mint a címzett az alapok. Minden, ami ezzel a tranzakcióval történhet jogilag nélkül hídon a pénzügyi hatóság mind az én országomban, és yours.I wil megengedhet magának, hogy tartsa legnagyobb diszkrécióval kapcsolatos minden ügyben, hogy ezt a kérdést. Ha érdekli, kérem, válaszoljon keresztül én privát e-mail címet írt alább, adok bovebb információkat magam a pénzintézet ismertettem és tényleges összegek jár a projekttel kapcsolatban, amint megkapja a pozitív választ.

  Privát e-mail: [email protected]

  Barátságos üdvözlés,

  Ügyvezeto igazgatója.

  Kína Bank.
 • Loál János
  #538
  Szia,

  rég beszéltünk, remélem minden rendben.

  Itt az év vége, az ünnepek, gondoltam
  neked is jól jönne egy kis mellékes.  Jaja, így év vége közeledtével.
 • mcmoha
  #537
 • pxxl
  #536
  amerikás ciril betűs nemtommiez
 • pxxl
  #535

  JP Morgan Chase Bank
  270 Park Avenue
  New York NY Egyesьlt Бllamok  figyelmйbe:  Mi mбr йvek уta tбjйkoztatta a hatуsбg aggodalmбt, hogy az alap kiadбsi folyamat befejezodцtt, kьlцnben az alapokat kell nyilvбnнtani az ENSZ-бltal kiszolgбlt a bank menedzsmentje йs ezйrt el kell kobozni. Az idokeret rendkнvьl rцvid йs a banki бtutalбs a leggyorsabb mуdszer arra, hogy ezt tette.
  Megbнzбst adott ki, hogy a bizottsбg azaz gazdбtlan ESZKЦZ / ESZKЦZЦK ъjra egyesьlt, USA itt az Egyesьlt Бllamokban, hogy befolyбsolja ezt a kifizetйst, hogy hasznбl ez a hagyomбnyos banki eljбrбs, бtutalбssal, йs akkor a kapcsolatot a Wilmington Delaware Branch ьgyvezeto igazgatуja JP Morgan Chase bank a megjelenйse az alap, hogy бt a megnevezett bankszбmlбjбrуl.
  Itt lбthatу a kapcsolat az alбbbi adatokat.
  Ьgyvezeto igazgatу JP Morgan Chase Bank
  Mr. Robert Tas
  Email: ([email protected])

  Ha az йrtesнtйs бtvйtelйtol eloszцr, a ($ 8.65M) csak akkor fizetik ki a kйzhezvйtelйt, amely a kedvezmйnyezett azonosнtу biztonsбgi kуd бtutalбs, ami ZX1983KQ. Kьldje azonnal neki azonnali akkreditбciу a bevйtel a fiуkjбba, йs tцltse ki a szьksйges informбciуkat a visszaigazolбsokat felsorolt ??ordнt.

  1.) Az Цn teljes neve: 2.) Telefon, fax йs mobil # 3) Cнm: 4) mбsolбsa a bбrmely йrvйnyes azonosнtу card.ATTACHED !!.
  NB. Ez a tranzakciу figyelemmel kнsйrik az amerikai kormбny HOGY AZ INTERNET or US szйlhбmosok.
  Kцszцnцm.
  Mary Callahan Erdoes
  Asset Management vezйrigazgatуja
  JP Morgan Chase Bank
 • pxxl
  #534


  From: gabor <[email protected]>
  To:

  Date: 08/25/2014
  Subject: =?utf-8?B?ZGlubmVyIC4uLg==?=
  Content-Type:multipart/alternative; boundary="c5f019b1470e4c87126c0b542c08fdc5";

  --c5f019b1470e4c87126c0b542c08fdc5
  Content-Type:text/plain; charset=utf-8

  ???

  --c5f019b1470e4c87126c0b542c08fdc5
  Content-Type:text/html; charset=utf-8

  <p>???</p>


  --c5f019b1470e4c87126c0b542c08fdc5--
 • gergely1991
  #533
  LOL dataishing' (gugltranlét verzőn')....
 • pxxl
  #532
  Ez a web-mail rendszergazda.  Kérjük, tájékoztatni kell, hogy az e-mail szerver most lett

  frissítve, és az e-mail kell frissíteni immediately.This folyamat az,

  hogy a cég e-mail szerver frissítik, és a védett, mint mindig. Kérjük

  kattintson az alábbi linkre és kövesse az utasításokat, hogy

  frissítse a számla
 • gergely1991
  #531
  A Bing fordításában.
  Ámen.
 • pxxl
  #530
  hunglish :D


  én köszöntöm Önt,

  Hogy van ma, és milyen az élet bánik veled ott a családjával és a légkör? Az Isten kegyelme azt hiszem, vannak a legjobb a nap, és az élet bánik veled tökéletesen, és az egészségügyi bölcs ott, őszintén azt hiszem, nem lenne meglepő, megkapja ezt tőlem, a nevem Miss.Sonia Majid és az e-mail cím ([email protected]), és ez a vágyam, hogy megismertesse Önt az érdeklődés tudván, egyre több és megosztása néhány tényt a
  az élet, az élet azt mondják, jól élt teljes megértése it.Could Önöket kap vissza keresztül a mail id így lesz megismerni engem
  jobb és szintén a részletekért és photos.Thank te és én várom, hogy
  a tárgyaláson meg soonest.Have áldott nap ott, és az Isten keze nyugszik meg, és a háztartásban. ([email protected])

  A nővér, Sonia.
 • Dzsini
  #529
 • pxxl
  #528
  Drága az Úrban ,

  A tiszteletem és az emberiség , én kénytelen írni neked alatt humanitárius föld .

  Én asszony , Nora Matthew egy öregedo özvegy szenved sokáig betegségek ( szív Rák) és ( Stroke) . Nos vagyok, anélkül, hogy a gyermek a néhai Mr. Vincent Matthew akik Kuvait nagykövetséget Elefántcsontpart oly sok éven át. Én jelenleg elismerte egy magánkórházban itt Abidjan Elefántcsontpart betegségem miatt , és én is , hogy az alapok , amit örökölt a ??volt férjem , aki hat éve meghalt egy autóbalesetben .
  Amikor a néhai férje élt o helyezte el az összege $ 3.000.000.00 (háromezer millió dollár ), a bank itt Abidjan Elefántcsontpart , és jelenleg ez az alap még mindig tartott a bank itt Ivory Coast . Ennek ellenére , azt, hogy az én tudat, hogy írni neked ezt a levelet , mert az orvosom azt mondta nemrég , hogy nem tart a következo 3 hónap során a rák a probléma , és ez már határos számomra , mivel a napon, amikor bejelentették ezt velem . Ennek érdekében úgy döntöttem, hogy ezt az alapot adományoz egy becsületes és istenfélo személy vagy szervezet , amely használja ezt az alapot a jótékonysági és humanitárius célú , például az építési iskolában, árvaház otthon , az épület kórházban a szegények és a terjedését Isten szavát , stb

  Vettem ezt a döntést , mert nincs saját gyerekem , hogy örökölheti az alap . Amikor a néhai férje élt , mindig figyelmeztetett, hogy ne tegye ki a vagyonát , hogy a kapcsolat , mert ok is megpróbálták sok módja van, hogy megszüntesse neki, mert az o vagyonát. Sot , én és az én néhai férje mindketten újjászületik keresztény halála elott , és az o kapcsolatai mindig is haragudott rá, mert a vallás úgy dönt . Ennek érdekében úgy döntöttem, hogy kövesse az utasításokat a néhai férjem , és nem értesíti a néhai férjem kapcsolatok a létezésérol t az alap , mert a hitetlenek ( muzulmánok) .

  Én már figyelembe ezt a döntést a saját adományozni ezt az alapot az Isten munkáját , mert azt akarom , hogy Isten , légy irgalmas nekem, és fogadja el a lelkem , mert tudom, hogy Istennél minden lehetséges. Én szeretném, ha válaszolni ezt a levelet a leheto leggyorsabban , mert a Lélek az Isten irányította , hogy válasszak , hogy a megvalósítása ennek a tannak . Arra számítok, azonnali választ toled , hogy én is tudd a következo lépés , hogy kövesse , mert azt akarom, az alap , hogy át ebbol az országból , mert megy keresztül a dialízis kezelés a következo 8 nap .

  Abban a reményben, hogy megkapja a választ , és továbbra is áldott .

  Mrs Nora Matthew
 • gergely1991
  #527
  "de elsejétől kötelező a nappali menetfény használata minden autón" vagy valami hasonlót....

  Én meg azt hogy miért említik "ingyenesnek" ha mégis pénzt kell rá dobni.
  És még most se tudni mitől ingyenes.....
 • gergely1991
  #526
  Annyi köze van hozzá, amit a motor éppen hajt.:D
 • Loál János
  #525
  Már hogyne lenne, itt szépen le van írva, hogy miért.

  Én azt nem értem az első 2 mondatból, hogy mi az, amihez ingyen hozzá lehet jutni. :-|
 • pxxl
  #524
  Generátorral leginkább aminek semmi köze a fogyasztáshoz :D
 • gergely1991
  #523
  Logikailag pedig értelmetlen.
 • gergely1991
  #522
  A motorral is lehet áramot termelni ami tölti az aksit,kb erre gondoltak.
 • Loál János
  #521
  Nekem is jött ilyen, én sem értettem. :-C
 • pxxl
  #520
  Tegnap még csak figyelmeztetett a rendőr,
  de elsejétől kötelező a nappali menetfény
  használata minden autón - én ezen meglepődtem...
  De ha már így van, itt egy tipp, hogyan lehet
  INGYEN hozzájutni:

  www.hiperakcio.com

  Hogy miért ingyenes? Számolj csak! Most
  féláron 9900 Ft-ért adják, ráadásul mivel
  csökkenti az autó áramfelvételét (így a
  fogyasztást is) tankolásonként 1000 Ft is
  megspórolható vele, tehát 10 tankolás
  alatt megtérül az ára!

  www.hiperakcio.com

  Sőt! Most a 10 ezer forintért
  agyonreklámozott életmentő elalvásgátló
  ajándék hozzá - ugye így már érthető,
  valójában miért van INGYEN?
  A kérdés már csak az, hogy lehetnek ilyen
  hülyék, hogy ennyiért adják...


  mivel csökkenti az autó áramfelvételét (így a fogyasztást is) tankolásonként 1000 Ft is megspórolható vele

  what?
 • gergely1991
  #519
  A feladó igen érdekes.
 • Calver
  #518
  áhháhá, ez mennyire jó már
 • Loál János
  #517
  Az derék.
 • pxxl
  #516

 • gergely1991
  #515
  képt!!!
 • pxxl
  #514
  good4u
 • Loál János
  #513
  Tájékoztatunk téged, hogy Nagy Júlia üzenetet küldött a loveszexmagic.com oldalon, és jelezte, hogy lefeküdne veled!