12
  • 2504
    #12
    A jó munkához idő kell a szar munkához még több !!!!!!!!!!!
    Remélem az első lesz és nem lesz elcseszve a 13. rész ugy mint a 12. mert az egy csalódás számomra.
  • feamatar
    #11
    mivel nem fog, így nehezen szólhatna arról...
  • ffxi
    #10
    Inkább arról szóljon a hír, hogy PC-re is ki fog jönni vmikor :)
  • feamatar
    #9
    nem gondoltam volna hogy ezt egyszer én legépeljem, de ezúttal egyet kell értsek veled...
  • zola2000
    #8
    Hát nem tudom, szerintem a minőséggel semmi gond a final fantsyknál, de azért a dragon questeket én jobban csípem, az egyetlen ok, amiért nem lett sikeres nyugaton, az az, hogy az enix régebben teljesen elhanyagolta a nyugati piacot, a legelső Dq epizód a 7es volt ps1re alig volt reklámja, és gyengén lett fordítva, a DQ8assal már többet foglalkoztak, de csak csekély eredménye lett, mivel nem volt ismert a sorozat, most a dq9ben bízok, nagyon úgy néz ki, hogy a DS választékának legkidolgozottabb címe lesz, szerintem komoly esélye van a sikerre nyugaton is.

    A postmodern (tehát nem középkorias) környezetben játszódó JRPGket meg valahogy alapból nem szeretem, a kedvenc JRPGm a SUIKODEN2, szerintem mindenki próbálja ki ps1re...
  • gyuri12
    #7
    :D:D:D:D
    Miről beszélsz?:D
  • Seth
    #6
    Mikor volt idén novemberre ígérve?Amikor még csak ps3-ra volt bejelentve akkor sem volt szó róla.Szerintem legkorábban 2009 tavasz, de méginkább nyár
  • Carbuncle
    #5
    Igazad van. -És hozzá teszem, hogy sztem nagyon lement azóta a szinvonal, amióta az Enix -szel összeálltak (nem véletlen, hiszen talán az Enix -nek köszönhető ugyan az RPG, mint játékstílus, de a Squaresoftnak, mint minőségi játékstílus, ha lehet így fogalmazni). Az Enix mindig is csak középszerű játékokat fejlesztett (nem véletlenül úgy említik a konzolos magazinok is a Dragon Quest sorozatot, mint olyan játékot, ami Japánban sikeres volt -azt nem teszik hozzá valamiért, hogy máshol is, mert nem akartak valótlant írni). Sztem ennyi ember amúgy is kirázná magából mindkét verziót a beígért időre, ahány náluk dolgozik /főleg egy kész UE3 engine -nel/, ha nem volnának ráérősek (Nézze meg mindeki, hogy hány ember dolgozott csak a Final Fantasy 7. és a 8. részén, és akkor még nem Square-Enix -nek hívták a céget!).
  • Skyline
    #4
    Gyurikám,a ff13 eddig idén november 20 környékére volt bejelentve most LEHET hogy picit csúszik,de nem évekmúlva jön,hanem szinte biztos hogy idén:)
  • Hoz_Hun
    #3
    Engem is érdekel mert én is várom.
  • 5i
    #2
    ENgem személy szerint például érdekel a hír, mert várom a FF13-at.
  • gyuri12
    #1
    Tibikém,ne erőltessük ezt a ikszbokszos-fájnölfántázis témát, hagyd a csudába,mert ezzel magadat égeted.;)
    Ez a cikk is eszméletlenül bulvárszagú, a többi oldalon "Lehet,hogy..."-gyal kezdődött,itt pedig tényként leírod... Pláne,hogy PC-re nem jön ki,konzolra is évek múlva,akkor minek van itt?
    Legyenek Far Cry2-s hírek, fényezd még jobban a GTAIV PC-s verzsönt,stb.