116
siker és bukás statisztikában
-
TM #116 Az elmúlt hétvége itthon: a TŐZSDECÁPÁK 2. országosan csak harmadik, de Budapesten első - bevétel szerint, legalábbis. -
TM #115 Itthon a HIBRID érdektelensége fullad, 3. hete vezet A KAPTÁR 4. -
#114 63,500,000-al nyitott a 7végén madagaszkár 2 kint, nem semmi... -
#113 Max Payne elvérzett a mozikban!
BO adat, első hétvégei bevétel
így nincs sok esélye... max 40-60 millióig eljuthat akár. De ebből nem lesz blockbuster. -
#112 Elég sajnálatos Diesel új filmje bevétel szempontjából: Babylon A.D.
Sztem még a költségeket sem fogja behozni Usaban. -
#111 Világviszonlatban uszhatja csak meg a bukást Nicolas Cage legújabbfilmje. -
#110 Hát igen nem is kis költségvetésből csinálták, szóval a látvány az hozni fogja a kötelezőt :D
De én bizok Payne-ben is -
#109 Az garantált, h blockbuster lesz! sacc 150-170 M otthonában... -
#108 Pedig a közeljövőben nem nagyon lesz olyan film ami sikernek ígérkezik...
(Ha csak nem a Quantum of Solace) -
winnie #107 nem fog robbantani. olyan 20-25M-s kezdés már nagyon jó lenne. -
#106 Nem fog, ha 100milka felé menne az már szép lenne szvsz... olyan 70-80 milkáig fog menni sztem is... -
#105 Szerintem annyit fog hozni mint a Hitman, kicsit többre... tippem USA végleges bevétel/close data-ás: 70 milla:D
Ha meg blockbuster lesz grat nekiek:) -
#104 Kiváncsi leszek a Max Payne filmre mekkorát szakít....
Az első hétvégén tuti robbant egy nagyot! -
#103 Ja igaz, elnéztem, én az egy napos bevételt írtam be
sebaj:D
Kár h kezd "kiöregedni" Coppola -
#102 a Dark Knight még mindig 5 millát zsebelt a hétvégén....
ami meg Cage-et illeti, hát ez se lesz a legjobb filmje, szóval kapja amit megérdemel :D -
#101 Ez természetes, hisz már a Dark Knight és Tropic thunder már az 500.000 dolcsit sem éri el jegyeladásban.
BD új film, s ezért is sztem nagyobb a két filmhez képest. De elég gyenge nyítány... majdnem mint a Next
Bukta film lesz ez is -
#100 Hát ahogy néztem az USA-ban ő vezette a jegyeladást a hétvégén!!!:D -
Release date: september 5!
Sajnos gyenge nyítány -Cage legújabb filmje -
#98 Bukás szélén Vin Diesel legújabb filmje! -
#97 gondolom premium előfizu a BOM-on. -
#96 Csak 17 napja (+3 napos eltérés adott) van a toppon, akkor sztem a végköltséget is be kell hoznia. Statisztikailag persze. Sztem befogja hozni. Bár már a 150 milla kérdéses.
összköltségvetésről (marketing) honnan tudsz? de amúgy sosem számolják a marketingköltségeket a film költségvetésére, az általában 15-50 millió közt szokott lenni a"jól menő" filmeknél) -
winnie #95 " A budgetet már befogja hozni, sőt blockbuster jelölt!"
a budgetben benne van az 55 milliós marketing költség, ráadásul a hivatalosan kiadott ktsgveté nem tartalmazza a hawaii-i kedvezményeket. a film 135M-ból készült, plusz marketing.
de az nem tétel, hogy visszahozza a budgetet. minden visszahozza. még a babylon ad is vissza fogja. a kérdés, mikor? nem mindegy, hogy a bevételt mikor tudják új filmre költeni. -
#94 Nem szoktam híreket linkelgetni csak azért, hogy a hozzászólás számomat növeljem. Vitákban tényadatokat szoktam amellyel befolyásolhatom a másik véleményét.
Nem vagyok híve az adatok önmagukért való közlésének. -
#93 De szted miért jó? hát a komunikálás miatt. erre egyszerű a válasz.
Vegyük X nevű pc játékot...és hallasz hírt róla, meg stb. Akkor te miért másolod ill. linkeled be az adott topkba a hírt vagy különböző infókat?
Logikusnak tényleg logikus, de ha már témáról kell beszélni az sg.hu-n, akkor bizony nagy hülyeséget kérdeztél:) -
#92 Én csak egy teljesen logikus kérdést tettem fel. -
#91 Hallod.. kikérdezett? Ha nem érdekel, akkor ne írj, ennyi az egész. Te már többször is belém kötöttél. Már leesett, de szállj már le rólam:D
És ne nevezz a kövektkező generációs hülye grebbernek!
A topik a film statisztikák megbeszélésére nyílt általánoságra.
és nem mindenki ismeri a bo oldalt.
-
#90 Azt nem értem, hogy miért jó ide bemásolgatni a boxofficemojo napi hírlevelének eredményét??? Akit érdekel az úgyis fel van rá íratkozva. -
#89 Hm...elég szépen menetel a Trópusi villám c. film. A budgetet már befogja hozni, sőt blockbuster jelölt! -
#88 Kiegészítés. -
sandor8206 #87
USA Box Office
Weekend Box Office
August 22, 2008 - August 24, 2008
1 Tropic Thunder DreamWorks Pictures (Paramount)$16,100,000 Total$65,668,000
2 The House Bunny Columbia Pictures (Sony) $15,100,000 1.heti
3 Death Race Universal Pictures $12,292,860 1.heti
4 The Dark Knight Warner Bros. Pictures $10,305,000
Total$489,179,000
5 Star Wars: The Clone Wars Warner Bros. Pictures $5,660,000
Total$24,998,000
6 Pineapple Express Columbia Pictures (Sony) $5,600,000
Total$73,928,000
7 Mirrors 20th Century Fox $4,875,000
Total$20,075,403
8 The Longshots Dimension Films (The Weinstein Company), MGM $4,304,000
1.heti
9 Mamma Mia! Universal Pictures $4,303,100
Total$124,458,160
10 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor Universal Pictures $4,068,960
Total$93,812,255
11 Vicky Cristina Barcelona The Weinstein Company $3,003,000
Total$8,569,474
12 The Rocker 20th Century Fox $2,750,000
Total$3,800,412
-
#86 Márha lesz és ő fog benne játszani ugyanis volt róla szó hogy nem lesz. -
#85 eddie murphy-nek nem is állnak jól ezek az idétlen hülye filmek!
szóval engem eddie-t majd a beverly hills-i zsaru 4. része hozza előtérbe!
-
#84 csúnya sebei vannak murphy új filmjének -
Imdb
Egy nap alatt 6.5 millióval nyított!
Imdb közönsége szerint jó film lehet, jó az átlaga. Rober Downey jr a Vasember után újra visszatér kasszát robbantani Stillerékkel! -
#82 Dark Knight a 7végén összehozott laza 26 gurigát, már 441.5m $ bevétel van USA-ban, már a 3. a listán... -
#81 Jessica Alba első komolyabb szerepe?!
The Eye- BOXOFFICE adatok
Statikus véleményem:
Jessica Alba-t először láttam játszani mint színészt :D Persze nagyon kedvelem, ki nem?! :D Kifejezetten jó állt neki ez a szerep. IMDB-n meglepett az átlag.
A produkció költségvetéséről nincs adat a bo-n, valószínűleg így bukott a film (minden valószínűséggel), mindössze 31 milliót termelt otthonában, ez még sikerfilmnek sem mondható.
De 12 millióval nyított, a nyítány mindent elmondott. Tökéletesen fejezte be küldetését. Statisztikailag nem bukott a film végülis, éppen határeset. Na jó talán a 45-öt be kellett volna hoznia, hiszen 70 napig volt a toppon. -
#80 Természetesen... de azért a 70-es éveket is szépen visszatudták adni. (Fejenként 25 milla?) -
sandor8206 #79 Hát a budget nagyrészét szerintem elvitte, Scott,Denzel és Russel fizúja. -
#78 A tavalyi év -egyértelműen- legjobb gengszterfilmje
Nagy költségvetésű (100 M) filmről van szó, amely több mint 40 millióval nyított az első hétvégéjén. Leadták több mint 3000 moziban, s 130.1 millióig jutott Ridley Scott filmje USA-ban. A mozi bevételeinek futtatásának lezárása: (2007. nov.2 debütált) 2008 január 31-én zárult le. Világbevételben csaknem 270 millióg tudott jutni.
Egyéni vizsgálat:
Ez mondjuk szvsz nagyon kevés bevétel a 100 millás budgethez képest meg pláne! Sőt az amcsi bevétel is kevés, legalább a 200-ast kellett volna ostromolnia
Hogy miért is írtam le az adatokat? mert épp nem rég néztem meg ezt a nagyszerű filmet.
-
#77 Sztem az új Bond sorozat Craiggel max eléri a 270 milliót, de többet nem tudok kinézni belőle szvsz.