12
-
#12 Egy ideje én ezt használom. Már rengetegszer jól adta meg az utat, max. egyszer, vagy kétszer tévedett. -
RealPhoenixx #11 KAWAszaki: hely, ez nagyon jo beszolas volt! -hehehe
Melyik csinalta, a google, a magyar fejlesztesu GPS map, vagy talan a nagy nevu, sok hulyegyereket foglalkoztato Nokia cucc, avagy a nokiahoz valami hasonlo tarsasag mint pl a microsoft, ahol szinten sok zsemlefeju ucsorog es jatsza a kiralyt? /meg most is elnezest a keves kiveteltol!/
Vagy melyik cumo volt ez?? -
KAWAszaki #10 Először a térképet kellene úgy kijavítani, hogy a felüljárón ne akarjon jobbra fordítani az alattam futó útra, azután lehet gyalogos, meg kerékpáros opció... -
Franky25 #9 Igaza van RealPhoenixx-nek, és mielőtt írnátok egy cikket, arról is hogy a tömegközlekedést is sikerült valakinek átrakni pc, azt ár ők szintén meg tették. Sőt asszem 2004-ben az év programja lett Magyarországon vagy valami ilyesmi. -
#8 1.kép: paint rulez:D -
Adamul #7 Én is pont ezt a linket akartam beírni, hiszen számomra is furcsa volt hogy ez nem szerepelt! -
RealPhoenixx #6 Eljenek az SG cikkirok (foleg mert a magyar fejleszteseket lexarjak!).
NB: csupan azert irom ezt, mert egy magyar portal ezt a funkciot mar minimum 3 eve, ha nem tobb ideje kinalja, s amiota ez a funkcio van, azota viszont hazszamra pontosan lehet utvonalat tervezni vele, ez pedig nem mas mint a:
www.utvonalterv.hu
/ugy latom a mymap.hu es a nokiamap is le van maradva, a nagy nokia, a kis nyomi szellemi hatterembereivel, ugyanugy ahogy sajnos a microsoft is egy rakat ertelmi fogyatekossal rendelkezik, nah mind1 *had szorjak a penzuket, nem az enyem - hehehe*/ -
palm pilot #5 A frankfurti Hauptbahnhoftól a Römerig például a Baseler Platz-on keresztül kínálta fel az utat a program, ami felesleges kerülő.
Ez jó példa egy magyar embernek, jelentős német helyismeretünkkel igazán átérezzük a probléma súlyát. ^^ -
KarmaXXL #4 A Nokia Maps is tud gyalogosutat tervezni. -
Ferrer #3 A mymap.hu-n van biciklis útvonaltervezés. -
marcias #2 Erre már igencsak szükség volt! Most már csak bicikliutak kellenek :P -
#1 Hah, nem rossz! Múltkor pont belebuktam ebbe, hogy kimondottan autós utat ajánlott kimondottan gyalogos útvonaltervezésemre :). A kerós térkép mégjobb lesz majd, bár rendes kerós (rendes keróval) még a tűrhetetlen helyeken is át tud vágni :D