Bruce Willis
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
SoF II: C4z0rla
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olyan kisugárzása van hogy az hihetetlen. Én nem bírnék más színészt elképzelni a Die Hard -ban. :) Vicc:
-Miért nem Bruce Willis játszotta a Fõszerepet a Titanic c. filmben?
-Mert õ mindenkit megmentett volna.
Az operációs rendszeren is túl...
-Jézusom, jólvan...a kurva anyád...
Die Hard 1 (magyar szinkron)
Amúgy azt vettem észre, hogy a die hardoknál az eredeti (angol) hang fele olyan jó, mint a magyar szinkron. Fura...
Þór vígi þessi rúnar
"- Nem, én a rákban hiszek."
"- A feleséged olyan dagadt, h lisztbe kellett forgatnom, h megtaláljam a lyukát."
Ezek se biztos, h pontos idézések, de jó film az is, és Bruce is jó szinész.
ha valakinek az a szinkron meglenne.... legjobbbb.......
btw: lesz vajh DH 5?
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
az alkesz, lecsúszott, "szarok bele" zsaru karaktere csak a 3-ik részben jelent meg!
amúgy hogy is volt a Jóbarátokban?
"- Mi jobb annál, mint megnézni a Die Hard egy után a kettõt?"
"- Az egyet, kétszer!"
:D
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nem emlékszem pontosan, de vmi hasonló szövegek vannak benne:
Pisztollyal a halántékán:
"Szájba vagy mellbe?"
"A feleséged is ezt kérdezte...!"
Késsel baszakodnak a szeme elõtt:
"Kiszúrom a szemed és hallgatom, ahogy ordítasz...!"
"...csak ha rappelsz hozzá!"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Hatodik érzék
meg a minap megnézett: Jól áll neki a halál, nah az nagyon kis poén film :)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Bruce-t szeressük, +fav
kedvenc filmek: die hard 1-3, 12 majom, 5. elem, ponyvaregény, armageddon, sin city (kb az összes híres filmjét felsoroltam, de hát mit tegyünk jó színész :D)
ja, és Dörner György nélkül nem is vagyok hajlandó megnézni!
Remek! Máskor nyiss értelmes hozzászólással topikot, ne csak azért, mert még nincs! Ha nem tudsz róla mit mondani, akkor hagyd meg a lehetõséget egy értelmesebb embernek! Kösz!