63
Minden ami Bruce Willis
-
#23 csak hogy példának éljek:
Hatodik érzék
meg a minap megnézett: Jól áll neki a halál, nah az nagyon kis poén film :) -
Red Bull #22 arra gondoltam csak nem ugrott be a címe :) múltkor volt a tv2-n. -
#21 pl a Sakál (sajnáltam is nagyon) -
#20 Te az enyémet Tesó! :) -
ba32107 #19 pl. hatodik érzék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!abban valahol a közepe felé hal meg
Bruce-t szeressük, +fav
kedvenc filmek: die hard 1-3, 12 majom, 5. elem, ponyvaregény, armageddon, sin city (kb az összes híres filmjét felsoroltam, de hát mit tegyünk jó színész :D)
ja, és Dörner György nélkül nem is vagyok hajlandó megnézni! -
Red Bull #18 Carlos ellopta az üzimet :) -
Red Bull #17 Van olyan filmje is, aminek a végén meghal :o -
Fbn Lx #16 wtf, melyik az? D: -
#15 "Minden ami Bruce Willis ;)"
Remek! Máskor nyiss értelmes hozzászólással topikot, ne csak azért, mert még nincs! Ha nem tudsz róla mit mondani, akkor hagyd meg a lehetőséget egy értelmesebb embernek! Kösz! -
#14 létezik.
amúgy nekem ia az egyik kedvencem ::D -
Red Bull #13 die hard 1,2,3-at minden évbe megnézem, most már a 4et is, először moziban láttam :) -
#12 Most látom, hogy ma ilyen "Bruce Willis nap" van a tv2-nél XD Most kezdődik mindjárt a Banditák című film :D -
#11 He he, Ő tuti, hogy megmenti a világot. -
#10 Nagyon jó színész! Pont ma volt a tv2-n a Jóll áll neki a halál című film, abban is ő szerepel :D -
noti83 #9 azt bírom hogy hétköznapi ember nem pedig emberfeletti szuprehíró mint a Chuck Norris -
#8 létezik olyan filmje ami nem ugy kezdődik hogy másnapos mint állat, elszív 1 cigit és utánna megmenti a világot? -
#7 Die hard rulez -
#6 mthrfckrs :D -
Easy Rider #5 Yippee ki-yay! -
#4 Jó színész nagyon, nekem is a kedvenceim közt van -
#3 Kedvencem! -
Matte #2 pont a Die Hard 4-et nézem :D -
#1 Minden ami Bruce Willis ;)