Mellrákot diagnosztizáltak Christina Applegate-nél

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"
Ha a tv társaságok mostani felfogására hagyatkozunk, soha vs. min. 5 év.."

a mostani felfogás szerint a tavalyi amerikai sorozatok 90%-a már képernyõre került nálunk.

de nyilván egy szitkomért nem fognak kapkodni. a samantha who még a letöltõk körében sem túl népszerû valamiért.
"Amúgy ez a sorozat mikor vetítik nálunk?"

Ha a tv társaságok mostani felfogására hagyatkozunk, soha vs. min. 5 év... Sajna...Mindegy, aki kiváncsi rá, az követi eredeti nyelven is...

u.i.: Gyógyulj meg Christina, mert nem tom. mit csinálok, ha itthagysz minket...:(
Hát azért ez is lehangoló hír, szerintem. Benne van a pakliban, hogy az eddigi élet(vitel)én nem önszántából kell (akár drasztikusan) változtatnia. :(

Mielõbbi jobbulást kívánok neki!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

ffxi
Jobbulást!

Amúgy ez a sorozat mikor vetítik nálunk?

Fákjúal!

rigidus
> Kar is lenne azokert a gyonyoru mellekert...

Egyebkent meg nem kar, mi?? Gondolkodsz te egyaltalan? Egy ember egeszsegerol van szo nem pedig az idiotizmus cimerezeserol. Az utobbira ott vannak a hulyecimborak.

Engem ez hangolt le:

Kapcsolódó cikkek

* Meghalt Selmeczi Roland (2008. január 31.)

barnie1990
Kar is lenne azokert a gyonyoru mellekert...

Zene nélkül mit érek én?

Magnum PI
Most nagyon bízok benne hogy már van gyógymód a rákra és csak nagyon sok pénz kell hozzá

Frosty01
<#eljen>ajánlom is neki

practitioner of the forbidden arts of death

dirty dogg
meggyógyul! csak pozitívan!!! meggyógyul!

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

ajaj...<#szomoru1>

reméljük nem lesz....
Egyáltalán nem biztos hogy megússza. Jöhet még elõ ebbõl áttételes rák máshol. Anyámnak is így volt. :(

JBQA!