17
-
sirGalahad #17 Még jó hogy egyellőre nincs gyerekem...így nyugodtan magamhoz vehetem a napi FPS adagomat! -
P3h3ly #16 Ez nem vicc egy az egybe megtörtént az egyik ismerőssel, faterja annyit FPSezik hogy a srácnak nem marad ideje szinte a gép előtt mert kistesó is van aki szintén menne oda. :D -
Tom Attorney #15 Úgy látom, ez a gyerek a képen nagyon stresszel. :) Csak rá kell nézni az arcára. -
#14 Nem gondoltam volna, hogy az SG-n néha még valami értelmesnek tűnő emberi lényről is lehet olvasni nem csak az agyament Németekről akik a sok marhaságot találják ki... -
csab3sz #13 No nem a!
Ha a szülőkkel megbeszélném--->rászoknak---> és még ki is fúrnak az szgép előtt.
Megkérdezném mehetek játszani várj most épp öltem meg egy koreait ezzel a nanonrúhás csávóval! -
tttttom #12 xDD
Én azért kockulok, mert unatkozom.Igazából én RTS fan vok, de nem vettem meg az RPG-ket se pl.:The witcher :) Ott az ember el tud lenni az emberek/szörnyek lekaszabolásával. xD -
#11 "Jobb, ha először csak leül a szülő és a gyermeke helyébe képzeli magát, majd megpróbálja megérteni, hogy mi a játék lényege és kitalálja, hogy a program milyen célokat szolgálhat" - mondta a professzor."
és szépen rászokik ő is :DDDDD -
#10 Aziskoláját!
Hát te voltál az, na megállj!
;))) -
#9 Wehehe, én is ezt élvezem, gyanútlan snipert-géppuskást-bokorugrót hátbakéselni... :P -
#8 A múltkor megkérdeztem a wow-os kocka barátomat, hogy miért olyan gyűrött a feje. Azt mondta azért mert rájött, hogy a wow-on kívül is van élet!!!
Az egyik haverja áthozta a saját gépét és attól kezdve felkeléstől hajnalig RTS-eztek, meg FPS-eztek, meg ilyenek.
Szal emberek van remény a kitörésre!!!;DDD -
Fbn Lx #7 persze nem simsezek, mert az lóf@asz -
Fbn Lx #6 ha azt vesszük, minden típussal átlagosan sokat vagy sokat játszok.
csak ha összeadjuk ezeket, akkor jön ki néha a beteges óraszám :D -
Fbn Lx #5 na igen. szerepjáték ftw -
#4 De az onlájn játék szépségeinél nincs jobb, amikor tudod, hogy akit szopatsz az valszeg a másik oldalon dühében épp a billentyűzettel csapkodja a monitort!;)))
Ez az érzés az a szamáddhi, amiről Buddha is csak álmodhatott;D -
#3 Nem is vagy beteg!;DDD
Mondjuk én a GTA-ban szoktam a járókelőket (nénikéket, áskenázikat, afrókat, jardokat stb) megbézbolozni, megkéselni, meg távcsövessel a kocogókra vadászni. -
GVG #2 Reinhold S. Jäger és Nina Moormann
-ezeknek nincs saját gyereke, hogy másokét akarják nevelni? -
GVG #1 én is le szoktam vezetni a stresszt a simsben...pl. csinálok egy családot és szépen halálra éheztetem őket stb.xD