Nem fejleszt több chipkészletet az nVidia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a kártya/alaplap gyártás nem akkora üzlet, mint a chipgyártás (bevételben és nyereségben sem). AMD sem csinálja.

Gondolom, ha megvennék a VIA-t, kicsit felhízlalnák azt a procit... 😊

Megvehetik a MSI-t vagy a Biostart, aztán nekiállhatnának a gyártásnak is. Fõleg ha fuzionálnak a VIA-val. Vajon egy csúcs vga-chipset páros kompenzálá-e a gyengébb proccot?

A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

Õk nem gyártó, hanem tervezõcég. A videokártyákat sem õk gyártják, sõt még a chipjeiket sem.

Lehet hogy az nvidia beszál az alaplapgyártásba? Király lenne egy pár fullos nvidia alaplap!

GigabyteMA790X-DS4 AMDPhenomX4BlackEdition 2x2GBKingmax1066Mhz SapphireHD4850 3x160GBSamsungSATA2 Samsungdvdrw20x SkyStar2.8 LGFlatronW2042s Windows7 Ubuntu10.04

Szegény adatmentõcégeknek jócskán vissza fog esni a bevétele...

Sanyix
hogyhogy mi? ati/amd chipset. Már eddig is illett olyat venni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

én úgy tudom h ezt a hírt cáfolták egybõl és több új chipsetet mutatnak be a közeljövõben

<#conf>
arty
😞

Forza.

Csak arra jó h kezeli a rendszeredet semmi másra.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Akkor most nForce chip készletek helyett mi lesz? Ha lesz egyáltalán pótlás.
A másik meg eddig nem nagyon értettem, hogy miért jó egyáltalán chip készlet egy alaplapon. SLI vagy éppen Crossfire támogatás miatt?

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!