126
F1RFT 2008, rFactor mod
-
#46 Gondolom warez, es annak vannak neha erdekessegei;) -
#45 Letöltöttem ezt a nagyszerű modot a netről és feltetem az rfactorhoz.
Van egy olyan problémám vele hogy az autó minden kanyarban kipördül (pedig nem vagyok kezdő) hiába állítom be az autót (még a legnagyob szárnyállásnál és legpuhább hátsó felfüggesztés esetében is).
Az autó már akkor keresztbe áll mikor kigurul a garázsból a boxutcára pedig akkor nem i én irányítom....
Kérlek segitsetek nekem és áruljátok el mit állítsak be hogy játszható legyen számomra a játék mert egyszerűen nem tudok végigmenni egy 100%-o versenyt anélkül hogy 3-4x keresztbe ne álljak a kanyarokban!
Nagyon szépen köszönöm előre is a segitséget! -
#44 Üdv! Azt hogy tom bekapcsolni h oldalt azt a színskálás fordulatszámméröt ami a tvs közvetítésekkor is beraknak néha azt én is bekapcsoljam a játék közbe? -
kisgyapi #43 Hello!
Lenne egy kis problémám a game-el. Felteszem az r-factorra a szükséges patch-eket sorrendben. Megy a játék minden good. Amíg el nem érek egy bizonyos pályáig aztán nem sorrendben mennek a pályák. Ez még nem is baj csakhogy a brazil nagydíjat amikor elindítom kijön a kép és ezt írja ki: Error loading texture for material MATERIA 2921 . Már 4 különböző trackpacket szedtem le. A trackpackben leht vmi? please segítsetek -
#42 ez de lol karambol
Spa-i tömegkarambolra emlékeztet a vége :D -
#41 De talan ez is eleg lesz: http://boris-vorontsov.narod.ru/d3dx9_26.zip
De jobb ha rendszeresen frissitve van a DirectX (1-3 havonta jon ki frissites). -
#40 2008 Juniusi a legfrissebb: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=822640AB-0983-4C41-9C70-632F6F42C557&displaylang=en -
#39 DirectX-et kellene frissiteni - gondolom. -
Red Bull #38 Beteszem az rfactor mappába, és ha elindítom valami dll fájlok után rinyál :( -
#37 Inkabb hasznald ezt, ez mar be van allitva: http://alexisease.extra.hu/files/rFactor_HDR.zip
SHIFT-F12-vel tudod ki-bekapcsolgatni.
Ha allitgatni akarod, akkor az enbseries.ini-ben szepen, jol, angolul (egyszeru szavakkal) van minden bellitas. -
Red Bull #36 Ezeket hova kell betenni? meg mit kell állítani? -
#35 Annyira azert nem erdekel az F1;) Ez a gyari ISI BMW boven eleg nekem (meg a VGP3 :DDDDDDDDD). -
#34 Ja.. nem emlékszem :))) Kívülről nem látszik lassúnak :)))Kb ennyit kéne bírni az autónak ha rendes fizika volna F1 cuccok alatt ... Próbáld Spet cuccát, az elég jó ! -
#33 http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_re4_v0075b.zip
Az enbseries.ini-t allitgatni kell!!! -
#32 Ez mar "regi" video, meg az iRacing elott:) Mar volt linkelve, postoltal is ra;) Amugy nem nehez ilyen - lassu - tempoban kobemenni;))) -
Red Bull #31 Tudnál linket adni ehhez a pluginhoz? -
Red Bull #30 Ja és azért előzött meg a mekis az elején, mert ittam :) de végülis örülök, mert egy jó versenyem volt :) -
#29 No, egész jól körbementél F1-el, használ a sok IRacig OW ? ;) -
Red Bull #28 Ezek a régi idők, most már valamivel normálisabbak vannak :) De általában minden versenyen kilöknek ha első vagyok :( ja és főleg a magyarok ennyire köcsögök!
Na itt az új videóm, renault-val megyek.(tudom, kicsit béna vagyok, sok kanyart elbaszok, meg sokszor kisodródom de azért jó volt! Ja és nem volt crash a rajtnál :)) -
#27 LFS-ben van BMW Sauber,de azzal meg az a baj,hogy egy valóságos pálya sincsen benne...Viszont fizikában veri az rFactoros modokat,de majd ha építenek blekkvúdot,meg istenfaszát,majd akkor lesz értelme azzal játszani:D -
#26 köszi:) nem kell a reklám :D már láttam egyszer!:) -
#25 De HDR "plugin"-nal megpiszkalva az rFactor, mar nem annyira veszes;) Persze, izlesek es pofonok:DDD
-
#24 Nincs es szimulator kategoriaban nem is nagyon lesz. A Codies-nel vannak a jogok, jovore erkezik a progi, de barmit is igernek, inkabb GRID-szintu lesz. Vagyis latvanyos, hangulatos, ami a lent latott videokon talalhato verseny stilushoz eppen megfelel:)
Red Bull: Csak poen, ne ragjal be;) -
#23 A gyorsitott felvetel es az elso kanyarkombinaciok igen viccesek;))) Ez mar nem is battle hanem WAR!!! :)
Szerintem, erre teljesen mindegy melyik MOD-ot hasznaljatok:D -
#22 van más alternatíva f1-re pc-n jelenleg? -
#21 Komoly,hogy ilyen az rFactoros public :O LFS-nél megszoktam,hogy csak marhák vannak,de GTL-ben alig találkoztam hülyékkel.Azért remélem nem ilyen egy átlag rajt:) -
Red Bull #20 Ja és most készül egy új videóm, 8percig üldöztem egy gyereket, végül hibázott és meg tudtam előzni :) végre találtam egy méltó ellenfelet publicon :) Így ahogy visszanéztem a videót, akkor döbbentem rá hogy engem végig feltartott, mert ahogy megelőztem, rögtön leggyorsabb kör :) -
Red Bull #19 a monzáson én nyertem, a nürburgringen meg kiégett a kocsim :) -
#18 Derék rajtok. -
Red Bull #17 F1RFT2008 ONLINE BATTLE
F1RFT2008 ONLINE BATTLE 2 -
#16 Én kipróbáltam de nem jött be. :S
Remélem csinálnak egy jobbat. -
#15 köszönjük Emese :DDD -
#14 -
#13 az rF tele van F1es ligával...
csak a simsporton legalább 10 "csapat" van aki F1et nyomat...
holott kijött rentgeteg nagyon jó mod...de ez van...
-
#12 f1chl liga is ezzel a moddal megy
Liga honlap -
Red Bull #11 Az a baj az rfactor topikkal, hogy ha ott felhoznám témánal, a sok "pro" lehurrogna, mert nekik nem elég jó, meg ha 1-2 komment jönne a témára, aztán felhoznak más témát és arról megy a duma napokon át. -
#10 akkor csináljak új topikot az új bajnokságunknak?
-
Red Bull #9 nem -
#8 rFactor topikban nem elfért volna? =]
-
#7 ne idegeljetek én is szoktam heti pár órát