F1RFT 2008
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De HDR "plugin"-nal megpiszkalva az rFactor, mar nem annyira veszes😉 Persze, izlesek es pofonok😄DD
Nincs es szimulator kategoriaban nem is nagyon lesz. A Codies-nel vannak a jogok, jovore erkezik a progi, de barmit is igernek, inkabb GRID-szintu lesz. Vagyis latvanyos, hangulatos, ami a lent latott videokon talalhato verseny stilushoz eppen megfelel😊 <#vigyor3>#vigyor3>
Red Bull: Csak poen, ne ragjal be😉<#vigyor5>#vigyor5><#wink>#wink>
Red Bull: Csak poen, ne ragjal be😉<#vigyor5>#vigyor5><#wink>#wink>
A gyorsitott felvetel es az elso kanyarkombinaciok igen viccesek😉)) Ez mar nem is battle hanem WAR!!! 😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2>
Szerintem, erre teljesen mindegy melyik MOD-ot hasznaljatok😄
Szerintem, erre teljesen mindegy melyik MOD-ot hasznaljatok😄
Komoly,hogy ilyen az rFactoros public 😮 LFS-nél megszoktam,hogy csak marhák vannak,de GTL-ben alig találkoztam hülyékkel.Azért remélem nem ilyen egy átlag rajt😊
Ja és most készül egy új videóm, 8percig üldöztem egy gyereket, végül hibázott és meg tudtam elõzni 😊 végre találtam egy méltó ellenfelet publicon 😊 Így ahogy visszanéztem a videót, akkor döbbentem rá hogy engem végig feltartott, mert ahogy megelõztem, rögtön leggyorsabb kör 😊
a monzáson én nyertem, a nürburgringen meg kiégett a kocsim 😊
az rF tele van F1es ligával...
csak a simsporton legalább 10 "csapat" van aki F1et nyomat...
holott kijött rentgeteg nagyon jó mod...de ez van...
csak a simsporton legalább 10 "csapat" van aki F1et nyomat...
holott kijött rentgeteg nagyon jó mod...de ez van...
f1chl liga is ezzel a moddal megy
Liga honlap
Liga honlap
T.T.
Az a baj az rfactor topikkal, hogy ha ott felhoznám témánal, a sok "pro" lehurrogna, mert nekik nem elég jó, meg ha 1-2 komment jönne a témára, aztán felhoznak más témát és arról megy a duma napokon át.
nem
ne idegeljetek én is szoktam heti pár órát
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Én is az elitenoobson játszok 😊 milyen névvel vagy?
én minden nap ha ráérek jáccok leginkább az elitenoobs2.de szerverein jáccok😛
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ez egy rFactor mod.
mi ez?
Kíváncsi vagyok hányan játszanak ezzel a moddal itt az sg-n. Ez egy magyar mod, sokan játszanak vele. Melyik szerveren játszok? Betehetitek a legjobb idõiteket, videóitokat.
← ElőzőOldal 3 / 3